dilluns, 23 de juliol del 2018

Transmissions de la Nova Energia


Després d’un temps en comunicació constant amb la Divinitat Superior i els Sers de la Llum, s’ha vist que era el moment adequat per a la realització d’una sèrie de transmissions a tenir present, tenint en compte el punt evolutiu que es troba el planeta Terra i tota la humanitat.     
Sentint-lo també en el meu interior, es va acordar, junt amb la Llar, transmetre una sèrie d’aspectes per a la seva aplicació en els nous temps que vivim que ens permetran pujar nous esglaons en el procés evolutiu del nostre ser.
Vull anunciar-vos la presentació d’una sèrie de vídeos en directe que es realitzaran a partir del proper mes d’agost on es tractaran aspectes relacionats amb la Nova Energia que estem vivint en aquests temps de grans canvis.
Nous passos ens esperen.
En pocs dies, i dins d’aquest mes, es presentarà un vídeo explicant més detalladament el contingut d’aquestes comunicacions rebudes i d’alguns temes a transmetre.
Aquest projecte en forma de vídeos finalitzarà a finals d’aquest any 2018, sent aquest, l’inici d’un nou Cicle per a l’evolució de la humanitat i el planeta. En la primera gravació es detallaran els motius d’aquest projecte, el seu contingut i procedència.
Hem de donar un pas més vers la nostra Ascensió, i la Llar ens ofereix la seva mà perquè així sigui.
Ha arribat l’hora de pujar nous esglaons vers la creació de la Nova Terra i la Divinitat manifestada en cadascú.
A tots, una abraçada.

1 comentari:

Dominika Starańska ha dit...

Bardzo ciekawie napisane. Fajny artykuł.