dijous, 19 d’abril del 2018

Un mirall pels nostres temps


 Vivim temps moguts i donant passos a una aparent sacsejada mundial.
En el nostre interior podem sentir unes inquietuds i estats anímics remoguts, estranyant-nos a vegades, per sentir el que sentim. tot i així, no és del tot profund, perquè sentim, també, com si fos en el fons, alguna cosa passatgera i això és un indici que alguna cosa està canviant en el nostre interior. Les nostres energies s’estan renovant, alliberant la densitat del nostre ser i donant pas a unes noves energies amb una grau major de vibració.
Cada vegada que hi ha canvis en aquest sentit, el nostre cos i la nostra part més sensitiva perceben els estats del nostre interior conforme no acabem de sentir-nos be, però tot és degut a, podríem dir, una neteja energètica per a donar pas a un nou estat i així enlairar-nos i pujar nos esglaons en el nostre procés evolutiu.
Res és el que sembla. Aquells moments que ens fan sentir no del tot bé, només són tocs del nostre procés per a anar més enllà del nostre moment d’Ascensió fins a un nou cim que ens permetrà veure la vida, sentir-la i viure-la amb una nova actitud i visió, fet que ens obrirà les portes d’un major benestar i oportunitat d’entendre la nostra existència actual.
Vivim temps on el passat s’està allunyant del que va ser i es va aferrar al temps per a subsistir en aquests nous temps sagrats i del brotar de las noves llavors celestials en cadascú de les ànimes encarnades en aquest planeta d’una sola lluna.
A vegades hom pot arribar a necessitar una guia, una mica de llum per a veure més clar el seu estat actual o ers on dirigir-se i poder portar a terme amb tota la seva plenitud allò que ha vingut a fer.
Jo os dic: no esteu sols. Mai ho heu estat. L’univers vetlla per vosaltres i mai ens ha deixat de la mà.
Actualment tenim llums per tots els continents per a prendre-les com a referència i poder-nos veure, com si fossin miralls, i així adonar-nos de la nostra situació actual i la direcció a seguir a partir d’aquell moment que obrim el nostre cor i siguem conscients del que representen aquests sers/mirall per a la humanitat que es troba, en aquests moments, vivint experiències de canvi i transformació.
La Llar ens està enviant sers purs i amorosos per a calmar les nostres pors i permetre’ns fer una sèrie de canvis a les nostres vides per a arribar a aquell qui en veritat som: a nosaltres mateixos.
Aquests sers lluminosos i purs no són de gran alçada ni professen ambicions ni es plantegen projectes ni expectatives. No són titulats en cap màster universitari ni posseeixen títols d’àmbit intel·lectual. Res d’això posseeixen. Senzillament són i es mostren tal com són. Aquests miralls per a la humanitat són els Nens. Es troben en tot barri, població, capital, país, continent, fent presència en tots els racons d’aquest món. Ells són els miralls on podem veure’ns reflectits i adonar-nos de la nostra llum o foscor de la nostra direcció adequada a seguir i donar, per pròpia voluntat, els girs que es necessitin per a adreçar la nostra existència i dirigir-nos vers la nostra plena manifestació i realització en aquesta vida, complint així, el sentit pel qual encarnarem.
Els nens són brolladors del manà per a alimentar-nos i saciar-nos segons la nostra ànima i avançar basant-nos en la nostra veritable essència: l’Amor.
Els nens, tal com són actualment, tenen una raó de ser. Per a aquells que obrin el seu cor i puguin veure el fons de les seves formes, podran adonar-se que més enllà del que els nostres ulls veuen, el nostre interior ens fa sentir quan ens trobem davant d’un ser com els nens.
Ells, com nosaltres, estan aquí amb una finalitat superior. La diferència entre ells i nosaltres, és que porten amb ells una energia, una consciència desperta diferent al grau d’activació que podríem portar els adults. La majoria dels nens són més adults, espiritualment parlant, que els seus pares o els adults que els envolten.
Preneu-vos el vostre temps i contempleu als nens.. observeu-los sense crítcani judici, senzillament observant-los i veien el que fan i cóm s’ho passen de bé fent el qeu fan. En ells ens podem veure reflectits per a adonar-nos, potser, que a nosaltres també ens falta divertir-nos una mica i deixar de fer servir la ment constantment per a fer que el nostre passat problemes, tensions y preocupacions d’antany, apareguin en el nostre present en tot moment.
Els nens viuen i actuen des del cor. Són tot Cor. El seu amor fa que desitgin només el millor per a ells. Miren i de gaudir i delitar-se de la vida a cada pas que donen. Són els grans mestres per a la nova humanitat.
La seva puresa i innocència, entenent-la com a manca de maldat, fan d’aquests sers, una font d’aigua pura i cristallina, on tot aquell que la begui, saciarà la seva set de desitjar preocupacions, malestar, dolor i pors a la seva vida.
Han passat segles i segles i encara gran part dels adults no són conscients del que representen pel nostre món, en canvi, continuen veient als nens com a sers petits que no saben res i han d’aprendre encara molt de la vida. El que no saben, aquells que així pensen, és que aquests sers contenen les llavors per a una nova vida sense contraindicacions, interessos personals ni pors. Ells són l’exemple de l’apropament dels uns amb els altres, del divertir-se i donar sentit a les nostres vides. Observeu-los des del cor i veureu la maduresa i saviesa que contenen en el seu interior. És en la manera d’actuar i expressar-se on us adonareu de quin és el camí a seguir en la vida actual.
 És cert que ells no saben encara, de petits, adaptar-se i viure en aquest món terrenal. Venen de la Llar, de la qual tots procedim i allà podien expressar-se d’una manera lliure i majestuosa. Aquí, en aquest pla Terra, han d’aprendre a integrar-se en aquest tipus de vida i veure la manera d’apropar-se a tots aquells que varen acordar trobar-se en aquesta existència encarnada, abans del seu naixement.
Tot està conjuntat i sincronitzat. Tot està bé. No hi ha res a l’atzar i ells ho saben.
S’hauria d’escoltar més als nens. No parlen per parlar, senzillament juguen i actuen. No discuteixen per discutir, senzillament s’adapten i flueixen. La seva actitud és un reflex per a l’adult en aquesta vida que vivim.
  A vegades, quan s’expressen sembla que transmetin  una saviesa que no s’entén d’on l’han obtinguda. Semblen savis parlant, i a lo millor només tenen, en aquesta encarnació, tres anys. Ells tenen clar quin és el camí a seguir, i en canvi, no sempre els adults tenen aquesta certesa.
Hi ha qui es roba amb un nadó o un nen, i llavors, tota la seva part més amorosa sorgeix del seu interior. Els nens fan florir aquells aspectes innats del ser. Fan que la part més amorosa de cadascú siguin irradiades allà on estiguin. Aquests és una de les característiques dels nens actuals. I cada vegada més.
Escoltem-los i obrim el nostre cor. Acceptem-los tal qual són, perquè les seves diferències en relació a nosaltres, segurament seran les claus per a poder arribar a sentir dins del nostre interior, al veritable ser que som.
No és qüestió de l’alçada física, de tenir un cos fibrat, musculós, perquè l’important a la vida no és la forma, sinó el fons, i els nens saben del fons i el com aplicar-lo en el seu dia a dia. Si el seu entorn els entén i els respecte, tractant-los de tu a tu, llavors, estarem col·laborant en fer un món nou on l’amor i el cor predominaran, fent que el varen ser les guerres, les tensions i els interessos personals, polítics i econòmics, desapareguin de la faç de la Terra, perquè ens anirem unint cada vegada més i creant un nou món on l’harmonia i la Pau predominaran en aquest planeta on ens trobem experimentant una Voluntat Superior per a enlairar, no només la vibració del nostre planeta i humanitat, sinó per a enlairar encara més, a tot, no el nostre univers, sinó tot el firmament.
Els nens són part de la clau existencial que enalteix i enlaire a les ànimes.
Acceptem-los en el nostre cor.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.