dijous, 15 de febrer del 2018

L'alliberament de Sentir



Quan sents que tot ja ha passat, en el teu interior s’expandeix la sensació de “per fi!”, així com una gran pau, i sobre tot, de llibertat.
Et sents immers en una gran llum d’expansió i de deixar enrere una vida una manera de ser i un episodi de la que teva vida que no et permetia arribar a ser tu i manifestar-te amb tot el teu resplendor. La sensació d’una gran tranquil·litat,  pau i solitud alhora fan que tinguis la sensació de trobar-te en un núvol amb una llum càlida, suau i d’una immensa pau on l’amor envolta tota la teva presència veient com els nostres germans celestials es van apropant cada vegada més a nosaltres.
Quan arribes a alliberar-te de moments viscuts on la teva presència no es manifesta amb tot el seu resplendor, l’agraïment per haver creuat el llindar del que el teu cor et feia sentir d’un temps cap a aquí, va més enllà de l’humà. És una connexió i un enteniment del per què el viscut tal com ha anat.
El teu cos físic també nota les diferències d’un abans i després.
Acceptar el present que ens trobem, sigui el que sigui, ens porta a un aprenentatge i a un alliberament posterior que fa enlairar tot el nostre ser. L’acceptació, no com conforme jo no puc fer res i em resigno, sinó en el sentit de saber que el que vivim és temporal i quant menys resistències tinguem per a encarar el fet, més en predisposarem a sentir en el nostre interior l’aportat per la vivència, sabent alhora, que aquesta experiència l’hem atreta nosaltres a la nostra vida pel nostre procés d’evolució. tot té un sentit. més enllà de la forma es troba un fons que ens permet adonar-nos, si ens obrim a ell, a entendre el sentit de la seva presència a la nostra vida.  
Per a poder sentir la veritat del nostre procés, hem de començar a anar al nostre interior, a aprendre a sentir i a viure el present, cada present amb tota la seva plenitud. Sentim el que cada instant ens aporta i connectarem amb el veritable ser que som i la direcció a seguir a la nostra vida.
El nostre interior serà la nostra guia, la nostra brúixola per a dirigir-nos vers la nostra plena realització i el recordar de qui  som en veritat.
Acceptem els sentiments, les sensacions i tot allò que provingui del nostre interior. Més enllà del que veiem que succeeix a la nostra vida i en el nostre món, ens mostra la veritat del sentit de tot el viscut i del que està succeint. Més enllà de la forma es troba el fons associat a un Sentit Superior per a tots els que vivim en aquest món i pel planeta en concret, amb tots els sers que en ell habiten.
Sent el teu alliberament interior i deixa que la teva essència en estat d’expansió dins teu, et faci sentir l’univers i l’amor que ets per naturalesa. Sent aquest amor irradiant-se a través dels pors de la teva pell, de la teva ment i del teu cor per a mostrar a tots aquells que amb tu estiguin, l’essència de les seves naturaleses.
Al veure i sentir la teva Llum, ells podran veure i saber quin sender seguir per a l’Ascensió del seu immens ser.
Creua la línia del que va ser per a donar el pas vers qui ets. Llavors, serà quan puguis començar  a adonar-te del veritable ser que ets i del per què de tot el viscut per a arribar al teu present actual. No hi ha res arbitrari. No existeix l’atzar. Tot té el seu sentit basat pel nostre major bé.
Creua el llindar de qui ets, per a desprendre’t d’aquell qui no eres i l’has anat alimentant al llarg dels anys. No ets qui et van fer, sinó aquell qui sents que et fa sentir en pau i el benestar de la teva veritable essència.
Quan arriba el moment que ja t’has alliberat de tot el que no et pertanyia, llavors és quan sents un alleujament per haver-te desprès de tot el llast adquirit al llarg dels anys. Tu no ets segons ells. Ets segons sents dins teu que et porta a la calma, la serenitat i la sensació de deixadesa conforme tot està en perfecte ordre i estàs sent portada, estimada ànima, vers el teu major bé. En aquest estat no hi ha control, ni dolor ni preocupació. Tot flueix i et sents emparat per tots els sers de la Llar que t’acompanyen més enllà del terrenal.
Prou! El que va ser ja no té cabuda en el teu present. El que sents i anheles amb totes les teves forces, seran a partir d’aquest moment, el que t’impulsarà vers la seva realització. Deixa que tot serà i avança vers el que sents pel teu major bé.
Vivim junts, en un planeta d’una sola lluna en mig d’un univers. Estem junts i ens relacionem, però cadascú és una llum per l’altre, i així, tots per a tots, encara que cadascú segueixi el seu procés, a vegades, ben diferent del qui té al seu costat. No importa el motiu pel qual cadascú ha encarnat, sinó el fet de ser conscient que tots són part d’un mateix i, un mateix, és part essencial de l’altre si de tots aquells amb els qui es relaciona. És com ser una peça essencial de l’altre i de tots aquells amb els que es relaciona. És com ser una peça d’un trencaclosques, on cadascú es complementa amb l’altre peça, i totes, creem el contingut de la imatge d’aquest sentit pel qual vàrem néixer.
Sent en el teu interior l’essència que s’alberga en tu i dóna sentit a la teva existència, permetent-te mostrar-te amb tot el teu resplendor i manifestar aquell qui en veritat ets.
Sent l’assossegament i la pau dins teu. Amb ella obriràs les portes que s’hagin pogut trobar tancades o bloquejades fins llavors. Sent qui ets i deixa que el teu present et porti vers el cim de la teva realització.
La teva presència té un sentint en aquesta vida i està trucant a la teva pota perquè l’obris i pugui ser manifestada. Els qui t’envolten estan esperant que tu siguis tu per a poder veure la llum a les seves vides i saber quin camí prendre a partir d’aquells moments.
Ets un àngel, estimada ànima, procedent de la Llar en aquest pla Terra on la teva essència pren la forma per a transmetre el fons de la teva procedència.
Ets l’Amor procedent de la Font de la qual tots procedim. Deixa que la teva Font vessi la teva Llum i la teva essència per a enlairar aquest món en el qual vivim i portar a terme la Voluntat Superior que tens gravada en el teu ADN per a ser transmesa i ajudar al teu estimat món vers el seu despertar i el seu procés d’Ascensió.
Gràcies per ser i estar.
Sent i sentiràs la DIVINITAT  que hi ha en tu i sempre has estat.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.