dijous, 5 d’octubre del 2017

Proccedent de la Llar




       No hi ha perdedors a la vostra dimensió. No hi ha il·luminats, com alguns anomeneu a les vostres vides actuals. Els estats de benestar i abundància no procedeixen d’un atzar aleatori. Tots sou alimentats segons necessiteu. Tots beveu de la Font que emana de la Voluntat Superior al vostre raciocini. Cadascú de vosaltres està rebent l’abundància per a la vostra ànima. Quan aquesta ha estat conscient pel ser que la conté, llavors, la visió de les vostres vides canvia i la percepció que teníeu es transmuta en agraïment i valoració del molt que teniu. Així que, no hi ha pobres o rics, ni classes socials, ni categories de mons. Tot això pertany a la vostra dualitat i raciocini. Tot el que existeix és el major bé per a tots encara que no sempre la vostra condició humana ho entengui. És abundància pel vostre ser i planeta.
L’evolució produïda fins el present degut a l’abundància existent fins ara, us ha portat als moments actuals, àlgids per a la Gran Transmutació Planetària i Universal. El fet de viure el que heu viscut ha estat una benedicció per a vosaltres, perquè rebre el millor pel vostre procés us apropa a aquell qui sou. Només així heu pogut apropar-vos a la vostra veritable essència, percebent la naturalesa innata en vosaltres, Una amb l’Emanació Divina Universal, l’AMOR.
Quan la ceguera es converteix en Llum, llavors el cor agafa el timó del vostre ser per a portar-vos més enllà de la vostra dimensió.
Quan la consciència apareix, enteneu el sentit de la vostra existència. Tot és fruit del vostre procés tridimensional per a un major bé del firmament. Vosaltres sou part fonamental de l’enlairament i l’instauració divina al llarg de tot l’existent més enllà, fins i tot, dels estels. Per tant, allò que feu i on us trobeu no és més que el següent esglaó per a enlairar la vostra ànima i recuperar la part de vosaltres perduda a l’experimentar amb la matèria.
Res ha estat a l’atzar en el vostre camí actual. Tot ha estat pactat junt amb vosaltres, per a poder arribar a realitzar allò pel qual decidireu encarnar-vos. 
Nosaltres estem amb cadascú de vosaltres. Mai heu estat sols. En cap moment heu estat “deixats de la mà de Déu”. Sou part d’aquesta energia superior que s’estén fins a l’infinit, i més enllà de les vostres percepcions.
Només l’Amor permet tal respecte vers la vostra intencionalitat.

Quan l’oportunitat desapareix, emergeix l’aprenentatge pel vostre següent pas.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.