dijous, 19 d’octubre del 2017

Estant a la Llar





Una vegada, una ànima desperta i conscient sentí el seu interior i es va reunir amb els seus germans de la Llum. Amb ells va sentí i va mantenir una comunicació sobre els moments que vivia:          

-         El meu Amor és Un amb el vostre – digué.
-         I el nostre Un amb el teu – li respongueren.
-         Em quedaria tota l’estona en aquest estat, aquí amb vosaltres.
-         Pots fer-ho, sentint-te i irradiant la teva essència a tots aquells que t’envolten.
-         ...
-         Nosaltres som amb tu en tot moment. La Llar és en tu. Al sentir-te sentiràs les nostres presències i l’essència de la qual provens. Estàs sentint d’allà on procedeixes i vas néixer al sentir aquell qui ets. El teu procés t’ha portat a Casa, retornant a la Llar de la qual procedeixes. 
-         De quina manera puc aplicar el que ara sento aquí al món on sóc en aquesta vida?
-         Amb la teva presència. No cal que facis grans coses, perquè la teva presència sola ja transmutarà tot allò que no sintonitzi amb la Llar. Sigues tu! Sent qui ets i la teva vibració arribarà a tots aquells que la necessitin. La teva presència alliberarà a les ànimes que ho necessitin i estiguin preparades. Senzillament sigues tu. No vulguis fer res d’especial, perquè allò que fa que la foscor desaparegui és la teva presència. No cal que vulguis anar a llocs perquè així sigui, degut que aquell qui ets ja t’està portant allà on necessites estar segons el que has vingut a fer. Deixa’t emportar perquè el contracte d’aprenentatge que vas acordar sigui portat a terme amb tot el seu resplendor. Nosaltres serem amb tu, part de tu, i tu, part de nosaltres. No hi haurà diferència entre tu i nosaltres. L’essència de la Llar s’anirà instaurant en aquest món en procés d’Ascensió.
-         Així, no haig de fer res i només sentir i obrir-me a rebre tot el que se m’ofereixi, perquè ja em trobo en el lloc adequat?
-         La teva ànima divina t’està portant i ja sap el què fer. Escolta el teu cor perquè allò que necessitis fer ho sentiràs a través d’ell.
-         ...
-         No vulguis córrer i que les coses siguin segons vols per necessitat, perquè allò que emana del cor no té cap necessitat ni pressa, perquè l’essència d’on procedeixes només existeix en el present. No hi ha previstos, ni controls ni organització, perquè cadascú ja sap el què fer i tot es sincronitza quan algú de la Llar encarnat ja està a punt per a donar el següent pas. Tots col·laborem que així sigui, per tant, no vulguis accelerar el procés perquè la teva essència ja sap quan és el moment per a tu o per a aquells que ja estiguin preparats o disposats a donar nous passos de la Gran Voluntat Divina.
-         ...
-         A mesura que vagis sentint la teva Divinitat, la teva essència, aniràs veient com la teva existència actual anirà avançant per la Llum de la teva realització i plena manifestació en aquest món on ara ets.
-         Hi ha alguna manera que pugui transmetre tot això que sento i se’m fa saber?
-         Sigues tu i sent la teva essència. Deixa que la teva essència Divina et guiï i et porti en tot moment allà on has d’estar. Deixa que aquell qui ets es manifesti a través teu d’una manera lliure i plena. Serà així, com la Terra sabrà del Cel.
-         Que l’Amor sigui en tots vosaltres – digué.
-         Sempre hem estat i estarem amb tu, i tots aquells que s’obrin de cor sabran de nosaltres i de tu.
-         Gràcies, germans. Que Déu us beneeixi – acabà dient.
-         L’Amor és en tu – digueren finalitzant aquests moments.