dijous, 21 de setembre del 2017

La Unicitat amb la Llar



Davant moments com aquest només queda no fer res i sentir i sentir, perquè el que emana del teu interior t’allibera de tota humanitat i t’enlaira vers el més alt de l’Ascensió de tot procés.
No hi ha unes paraules que poguéssim triar per a definir l’estat d’absoluta Unicitat amb la nostra veritable Llar.
A vegades el vocable expressat pot ser mal interpretat i no ser del tot fidel i concret al que representa sentir la nostra veritable essència. La meva experiència de connexió amb “ells”, amb la germanor a la qual tots pertanyem, serien les expressades anteriorment. Quines paraules utilitzar per a representar el Tot? Una paraula, també coneguda per gran part de vosaltres, seria: “Déu”, relacionant-la amb l’energia de l’Amor.  I què és l’Amor? L’energia de més alta vibració, pura i incondicional, existent al firmament, a l’espai existencial en el qual tot ser i energia habiten segons la seva vibració i procés.
Aquesta essència de plenitud i Amor es troben dins de cadascú. La nostra ànima demana pas, degut que les energies actuals i que anem rebent, en gran part pel nostre sol, ens permeten alliberar-nos de tota humanitat per a anar connectant amb aquell qui en veritat som, amb la nostra Divinitat. Aquest procés d’evolució que el ser encarnat va endinsant-se en ell cada vegada més, el porta a alliberar tot l’humà en un mateix per a donar pas a la Divinitat de la nostra ànima. No hem de cercar res en el nostre exterior per a prosseguir amb els anhels d’evolució, perquè tot el necessari es troba en el nostre interior. La nova energia ens permet endinsar-nos en nosaltres mateixos i anar més enllà del racional, on les emocions, els sentiments, sensacions, somnis i visions habiten esperant ser reconegudes per nosaltres mateixos. Una vegada arribem a aquest espai espiritual del nostre ser, llavors començarem a obrir les portes del veritable ser que som. El nostre veritable ser espera ser reconegut i manifestat: DÉU. Que no recordeu que quan vareu encarnar el sentireu i l’acceptareu per a portar-lo a aquest pla Terra?
Bé, doncs ha arribat l’hora d’obrir la vostra porta interior i posar a les seves mans el vostre ser i tota la vostra vida perquè ell sigui qui la dirigeixi vers la vostra plena realització, i poder així, portar a terme allò que heu vingut a fer i aprendre.
La nova energia està relacionada amb la vostra essència, amb la Divinitat que sou.
Què diríeu si us digués que ja no teniu perquè seguir amb el vostre passat, perquè els pilars dels nous temps us permetran alliberar-vos de qui vareu ser, del vostre passat, de la visió que heu tingut fins ara de la Terra i tot el que en ella succeeix, podent materialitzar allò que el vostre cor us dicta? Sí, estimades ànimes, els temps del nostre present alliberarà a cadascú de vosaltres perquè l’exterior en vosaltres ja no tindrà cap influència en el vostre dia a dia. Ara això és possible i no un somni, sinó uns moments esperats des de fa ja temps per molts de vosaltres. Uns nous pilars de l’energia instaurant-se actualment en el vostre planeta us faran anar manifestant la vostra ànima, la vostra Divinitat que sou. No és un somni, ni una il·lusió, sinó una realitat anunciada per sers de la Llar des de fa temps, i sobre tot des del canvi de mil·lenni. Des del 2004 cap a aquí el Cel us ha anat anunciant el procés que esteu seguint i establireu en aquest món que us trobeu en procés d’Ascensió.
Sou estimats per la vostra veritable Llar, i sempre ho heu estat. Alguns van obrir el seu cor, i ara, en el vostre 2017, senten la seva essència en la més intensa sensació de puresa, fluïdesa, en el seu estat normal dins de l’encarnació que viviu.
La Nova Energia us portarà més enllà de l’esforç i la incapacitat que l’humà us fa sentir. Les limitacions deixen d’existir per a enaltir la puresa de l’Amor en cadascú de vosaltres.
 El Cel s’està apropant a la Terra, i cada vegada més, són més els sers de la Llum que s’apropen al vostre món per a ajudar-vos a activar el vostre ADN i començar a ser conscients del veritable ser que sou.
Són moments importants els que viu actualment en aquest món. Tota la Llar està amb vosaltres, atenta als nous passos a realitzar, on cadascú d’ells regarà la nova terra perquè les ànimes puguin unir-se i crear una nova Llar, on el Cel s’instauri a la Terra, dins d’aquesta dimensió encarnada.
Estimades ànimes, els despertars aniran a més. Els vostres sers aniran recordant la vostra procedència i el vostre sentit en aquestes encarnacions que voluntàriament accedireu a viure.
Estem tots contents pel procés que esteu seguint. Aviat hi haurà nous sers que es presentaran al món que ha estat anys sent instruïts en la discreció perquè així la Gran Voluntat ho manifestà.
Una nova visió de la vostra existència en aquest pla Terra se us anirà presentant, entenent llavors, el per què de la vostra presència i el veritable potencial que cadascú de vosaltres conté en les seves llavors interiors per a ser regades i poder mostrar els fruits de la vostra procedència, de la vostra Llar i del Sentit de la vostra existència en aquesta encarnació.
La Nova Energia no té cabuda pels aprenentatges del vostre passat ni les eines emprades fins fa poc, sent molts els que encara les utilitzeu. Ja no tenen cabuda en aquests temps d’Ascensió planetària i universal. 
Amb el temps anireu veient com tot allò procedent d’un passat anirà desapareixent i no tenint una continuïtat en el vostre tarannà quotidià. El vostre procés així ho exigeix, on l’aliment etern que saciarà la vostra set i fam existencial començarà a brotar des del vostre cor, tenint-lo que anar escoltant cada vegada més, palicant els ses xiuxiueigs sense temor, ni dubtes, ni sensacions de limitació. Vosaltres podeu enlairar el vostre ser i realitzar-vos en aquesta vida que viviu!

La humanitat necessita transcendir les seves creences, actituds i actes basats en el que s’ha après fins ara. La humanitat té els dies comptats perquè aquell qui sou, la Divinitat que cadascú de vosaltres sou està trucant a la porta de la vostra vida actual per a ser manifestada. Quan l’accepteu i li permeteu la seva manifestació a través de vosaltres, llavors, la vostra vida s’il·luminarà i l’Amor us guiarà, acompanyats pels vostres germans de la Llar de la qual tots procedim, veient com la vostra visió de la vida anirà canviant, sentint-vos més en pau amb vosaltres mateixos i alliberant les foscors del vostre passat en vosaltres. Llavors sentireu la Llibertat en el vostre interior.
Només sentireu l’Amor i una gran Plenitud en el vostre interior, fluint vers el vostre present constant per a poder adonar-vos de les benediccions i l’aprenentatge qeu cadascú hagi de realitzar i obtenir. Sabreu del seu sentit a la vostra vida i podreu obrir la porta del Déu qui sou per a ajudar a resplendir i estimar aquest planeta en mig d’un de tants universos existents.
Vosaltres sou part de l’univers amb tot el seu resplendor.
Entens ara perquè sense tu aquest món no tindria sentit? En el teu interior trobaràs els nous pilars de la Llar, esperant ser acceptats pel teu ser, per a ser activats i manifestats a traves teu.

El meu Amor està en cadascú de vosaltres.
Ell us abraça i us acompanya.
Així és.