dijous, 24 d’agost del 2017

L'important a la vostra vida




L’important no és el que feu, sinó el com ho feu. L’energia que creeu i irradieu és l’energia que alimenta a la vostra Terra. No és l’arribar més alt o més baix a aquesta vida, ni l’aconseguir molt o poc, res de tot això té valor pel Gran Pla Diví. Allò que és important radica en com viviu cada benedicció que se us dóna. No és el què feu i l’important que és en el vostre context, sinó l’energia emprada en el vostre caminar.
 No és el resultat obtingut el que enlaire la vostra ànima i el vostre estimat planeta, sinó l’energia de la vostra actitud davant el procés. Cadascú té el seu. Tant se val si es troba en el principi de l’Ascensió o ja us trobeu en els darrers esglaons del mateix. Són les vostres energies que aporteu al planeta a través dels vostres fets del dia a dia. El que és important en el Gran Pla Diví, és la predisposició, acceptació i actitud davant el que la vostra ànima necessita experimentar. És l’energia que irradieu a cada pas.
Conèixer l’essència del vostre Ser permetrà crear terra adobada per què “aquell qui sou” pugui ser manifestat, obrir les portes de la Llar en vosaltres, i ser Un amb la Font de la qual tots procedim.
El que vosaltres anomeneu “Recordar” és el camí d’acceptació i manifestació d’aquell qui sou. Quan sentiu la Divinitat en vosaltres, les energies que despreneu ajudaran a enlairar les ànimes que comparteixen matèria a la vostra dimensió. No és tan important la vistositat de les vostres obres, sinó la vostra actitud davant d’elles. Aquesta serà l’energia que us farà enlairar i saber dels propers passos a realitzar. (Pausa) Us centreu en els detalls de la forma, oblidant el ser que sou. Els vostres ulls us enganyen. Allò que sovint veieu, ho valoreu. Allò que veieu no és l’important, sinó les energies que s’han emprat per a arribar a l’obtingut. Aquest final només és la conseqüència de l’actitud del procés. Sentiu aquell qui sou, i la Terra i humanitat agrairan l’aliment emanat del vostre cor.
 El resultat no és vostre, sí l’actitud de cada pas donat.