dijous, 10 d’agost del 2017

Amb el present al nostre costat




Una de les característiques de la nova etapa en el nostre planeta és el fet de la intemporalitat. Viure en el no temps i el no espai.
Portats per la inèrcia dels segles el vostre ser ha estat bressolat per anar vivint en una linealitat temporal: primer toca fer això, després allò i al final allò altre. A tal edat has de fer això, després en aquella edat has de fer allò i quan arribis al que s’entén com a tercera edat, has de fer allò altre y deixar de fer d’altres coses. Per a sortir del pou que et trobes, primer has de fer......, després treballar dur i finalment, si la sort t’acompanya, arribaràs a aconseguir el que et proposes. 
El ser humà, en el seu moment va posar un ordre de les coses on prioritzava uns aspectes, segons ell i al final....podria arribar a triomfar a la vida, no depèn d’ell que ho aconsegueixi.
Aquests temps que viviu haureu de deixar de cantó el temps, on viure en el present us enlairarà fins arribar a la vostra realització, sigui la que sigui, perquè cada ànima encarnada té un sentit diferent a una altra per a l’existència en aquest pla on viviu.
Què significa viure en el Present?
Deixar de cantó tot el referent relacionat amb el temps, és a dir, el passat i el que es coneix com a futur. Deixeu de centrar la vostra atenció en el temporal per a atendre el que cadascú està vivint en aquests moments de la seva vida.
Viure el present significa acceptar el que cadascú està rebent a la seva vida a cada instant. Cada benvinguda d’aquestes situacions comporta una clau per a obrir la porta de l’ascensió i pujar nous esglaons vers aquell qui cadascú de vosaltres és.
Viure el present ens representa delitar-nos amb el que vivim. És cert que a vegades experimentem situacions que no són acceptades del tot. Aquí és on entra el concepte d’atracció. 
No hi ha res que visquem que no haguéssim de viure. Tot el que ens arriba és part del nostre acord abans d’aquesta encarnació i de l’inici de totes elles. Hi ha una direcció a seguir, i tot l’experimentat ens fa avançar per ella. No sempre el ser humà és conscient del per què del que viu, i sovint, quan així succeeix, comença a culpabilitzar als altres o a veure’ls com a adversaris a la seva vida. Així ha estat durant molts segles i mil·lennis.
Els temps, degut a l’adquisició de la consciència de certes ànimes despertes, han anat canviant, enlairant l’energia del nostre estimat planeta.
Tot es viu en el present i per a entendre la nostra presència en aquest pla terrenal, hem de no sortir d’aquest present, perquè és en ell, on podem connectar amb la nostra saviesa i sentir la nostra veritable essència. El benestar es troba en el present, no en el temps (passat i futur).
Viure el present ens enlaire i ens permet centrar-nos en el que vivim exactament. No hi ha distracció, podent veure les situacions i vivències amb gran claredat, sense pors ni dolor. En el present no existeix el dolor ni les pors. És quan ens endinsem en el temps, on la nostra ment s’apodera d’ell i ens fa viure moments d’inseguretat, temors i amb una sensació d’incapacitat per a aconseguir la realització d’allò que sentim en el nostre interior.
Viure el present significa no deixar que la ment prevalgui. Durant tot el nostre passat, ha estat ella qui ens convençut del poc que érem, i que nosaltres sols no podíem arribar a obtenir l’èxit.
Haig de donar-vos una molt bona noticia, i és que el temps de la ment, tal com s’ha conegut fins ara, ja no té lloc a la nova Terra que s’està creant.. cada vegada hi ha més sers que comencen a sentir el seu cor i a escoltar-lo. Cada vegada hi ha més sers humans disposats a alliberar la seva humanitat per a endinsar-nos en el veritable ser que és: la seva Divinitat. Aquesta predisposició us portarà a iniciar una nova vida més en acord a com sou vosaltres en veritat.
No sou ment racional, sinó Cor. És el vostre Cor qui us xiuxiueja segons la Gran Voluntat Superior pel vostre ser. Ella us abraça amb l’Amor més pur i incondicional que pugueu arribar a sentir. Res té a veure amb el concepte terrenal que el ser humà l’ha definit pel seu major bé i els seus interessos individuals. Res d’això és. Aquell qui aconsegueix Sentir l’Amor de la Llar, de l’Univers, sabrà el que és estimar d’una manera pura, pel major bé de tots i el d’ell mateix. Sabrà el que és estimar perquè ho haurà sentit en ell. Quan comencem a sentir-lo, llavors la teva vida comença a canviar vers la teva plena realització. Som Amor, i només existeix l’Amor, i aquest Amor es troba en el Present, no en l’espai/temps.
El Present és l’únic moment de poder, de plenitud i presa de consciència per a poder donar els següents passos, i cadascun d’ells que es donin, també en els seus presents; per tant, ser conscients de cada instant que vivim ens portarà a gaudir d’aquesta vida i el poder delitar-nos de la nostra existència. Quan sentim la plenitud en nosaltres, estem ajudant a canviar el món. Quan algú està allunyat de la seva veritable essència, és quan apareixen els interessos personals, els enfadaments, la impotència i poden arribar a aparèixer les actituds de vanitat, supèrbia i les grans pors de no aconseguir allò que volen. El seu ego s’engrandeix i la seva actitud de possessió, dominància i voler convèncer als altres que la seva actitud i les seves creences basades en el més humà i terrenal, són les veritables per a tots, quan aquest “per a tots”, només és un voler que el seu entorn li consenteixi i així enlairar la seva manca d’autoestima, inseguretat i infravaloració. Gran part dels polítics i economistes serien un exemple, actualment,  de no viure en el present. Tot és aparença, sense tenir en compte els més necessitats.
Aquestes paraules ens porten a fer una reflexió sobre els nous temps que estem vivint. L’energia ja no és la mateixa i cada vegada va augmentant pel major bé d’aquest món en procés ers la seva Ascensió i Il·luminació. Aquesta és la direcció que estem seguint.
Viure el present ens allibera del que vàrem ser i ens dóna pas al veritable ser que som: Divinitat.
Deixeu-vos portar per la vida, i és important que confieu plenament conforme arribareu a realitzar-vos i  ser feliços, si en aquests moments no us sentiu. Tot és temporal. Durarà tant com ens neguem a acceptar el que vivim i a ignorar el fons del que experimentem.
Obriu el vostre cor per a aprendre del que us està dient la vostra vida actualment. No penseu en canviar-la i ser un altre, sense més.
Permeteu-me que us recordi unes paraules de Kryon, un ser de Llum encarregat del camp magnètic del nostre estimat planeta. Estan relacionades amb el que avui us estic transmetent i extretes d’un decret que en el seu moment ens va transmetre. Diuen:

Jo... (el teu nom)...creo el meu món, sóc lliure de l’espai i del temps
 i sóc part de Tot el que És.
Jo honro aquesta Terra, honro la meva pròpia existència,
visc en l’Ara i accepto la meva realitat present.
Accepto el que tinc, accepto el que sóc i accepto Ser,
perquè jo sé que la gratitud pel moment present
i per la plenitud de la vida Ara,
és la veritable prosperitat que contínuament
se’m manifesta de moltes maneres.

Coneixereu al veritable ser de la Nova Era perquè veure contínuament el Present en ell, vivint exclusivament per allò que la vida li acaba de donar o li ha donat perquè connecti amb el fons, amb l’aprenentatge que comporta aquella situació, amb tota tranquil·litat, calma i serenitat.
Ser feliç és una mostra de ser nosaltres mateixos.
El veritable èxit de la nostra existència consisteix en arribar a ser nosaltres mateixos, a mostrar aquell qui som amb tot el nostre resplendor.
La Divinitat que cadascú és està esperant ser mostrada i irradiada en aquest món ple de sers al servei de la Voluntat Superior.
Recordeu: en el vostre Present es troba la clau per a sentir la veu del vostre Cor i permetre que allò que hagueu vingut a fer es porti a terme amb tota la seva majestuositat.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.