dilluns, 26 de desembre del 2016

Moments d'interiorització

Hola estimada família! Ens trobem a finals d’aquest any 2016.
Porto un temps on els meus Germans Celestials, ja no tan sols m’acompanyen, sinó que portem un període en contacte continuo, sentint el seu amor, i rebent els seus missatges, arribant al meu cor i a l’activació de les meves emocions més enlairades.
Després de tot aquest any 2016, he tingut la necessitat d’anar al meu interior cada vegada més per a transcendir la meva humanitat i poder percebre la meva essència multidimensional.
Són moments d’interiorització encara que la nostra cultura ens porti a celebrar unes tradicions d’obertura i festa. Agafem l’essència del que es celebra i integreu-la en el vostre interior per a acabar de donar el pas que cadascú necessita donar.
La meva situació em porta a prendre’m el meu temps pel que ha de ser en mi. Aquests Nadals el meu cor m’ha portat a la dedicació de tot el meu temps pels altres, i ara, necessito tenir el meu espai per a posar una mica més d’ordre, silenci i llum en els meus moments actuals per a la meva missió en aquesta vida.   
Com ja he dit, em prendré uns dies, i és probable que fins als inicis del proper any no trobeu cap escrit meu a les xarxes socials, a no ser que la Llar així ho disposi. Necessito uns dies d’estar amb els meus Germans Celestials, i amb ells, rebre el seu Amor i les seves comunicacions per a poder portar de la manera més adequada el motiu pel qual em trobo en aquesta dimensió i en aquests temps tan àlgids de l’evolució del planeta Terra.
Aquells que m’han acompanyat de la Llar, com Mestres Ascendits o del món Angelical, m’han fet veure la necessitat de prendre’m un temps per a estar amb mi i les seves presències.
El meu cor em farà saber del moment del meu retorn.
Des del meu cor, vull donar-vos una forta abraçada, abraçant a cada una de los vostres ànimes i dient-vos que us estimo i us estic molt agraït per la vostra presència a la meva vida.
Gràcies! i que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.

FELIÇ 2017!


dilluns, 19 de desembre del 2016

Gràcies!


Gràcies a tots. Sincerament, moltes gràcies per la vostra presència a la meva vida.
El meu cor s’ha enxampat amb cada una de les vostres intencions vers el meu ser. M’he sentit estimat per tots vosaltres, encara que amb la majoria estiguem a milers de quilòmetres. Hem retallat aquesta distancia, sentint-vos en el meu present estigui on estigui.
Agraeixo amb tot el meu cor, els vostres missatges de bones intencions, llum i amor vers la meva ànima. Em sento molt afortunat per poder rebre constantment paraules d’agraïment, emanades dels vostres cors oberts, rebent i acceptant els missatges i escrits transmesos al llarg d’aquest any.
He rebut tantes benediccions de vosaltres!!!... que només agraïment puc sentir davant la vida, sentint-me recolzat i protegit per aquest amor, no tan sols vostre, sinó unit al dels nostres germans de la Llum. Ara puc entendre perquè aquest any, encara que hagi estat de molt moviment, i per moments havent de posar tot el que jo tenia de la meva part, he pogut estar centrat en mi, sentint la Pau i l’Amor en el meu interior, així com la meva essència a cada instant dels presents viscuts.
Em sento a vessar del vostre amor cap a mi.
GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES!
El meu Amor també està en cadascú de vosaltres, i us abraço amb ell perquè la vostra ànima pugui sentir la calidesa de la Llar i la meva essència i prosseguir amb el vostre procés vers la plena felicitat i realització a la vostra vida. Així ho desitjo per a tots vosaltres amb tot el meu cor i els meus millor desitjos per a cadascú de vosaltres.
M’heu enviat molts comentaris al llarg d’aquest any. A la majoria no us he respost, però vull dir-vos que tots, absolutament tots els comentaris que m’heu fet arribar han estat llegits per mi i sentits en el meu cor. No ha hagut cap que hagi estat descartat. Tots els rebuts han estat llegits amb tot el meu respecte.
Ens anem apropant cada vegada més els uns als altres. Ens anem unint, fent que les distàncies vagin desapareixent i fent-les més curtes degut a la nostra consciència i evolució la meva agenda cada vegada està més plena degut a la vostra presència. Agraeixo totes les vostres amistats per a fer d’aquest món, un lloc on poder viure segons els nostres cors i on el Cel tingui un lloc aquí a la Terra. Així és i sempre.

A tots, Gràcies!, i que l’AMOR i la PAU siguin a cadascú de vosaltres.





dijous, 1 de desembre del 2016

La Fragància de la teva Essència


I el gessamí va escampar la seva essència per a donar de la mà a l’aire, i junts, aromatitzar la terra on havia nascut”.

Per fi va arribar el Lliurament, a cadascú en el seu instant, sent llavors, on es pot sentir la fragància de l’existència. La teva vida s’enlaira i, des del cim de l’Acceptació, del Fluir i la Fe, pots apreciar la bellesa d’aquell qui ets emanant l’Amor de la teva Font interior i sentint en el teu cor la Unicitat i l’Amor del qual vas ser creat. Un brollador irradiant la Llum del teu ser i la Serenitat de saber i haver recordat aquell qui, en el fons, sempre has estat.
Ara, ha arribat el moment d’escampar la teva essència per aquest estimat món. El teu interior truca a la porta de servir a la Divinitat que sempre s’ha arrecerat en el teu interior esperant ser reconeguda.
Ara ha arribat el temps on l’humà deixa lloc a lo diví, on aquell qui vas ser deixa pas a qui ets i has estat en tot instant de la teva existència encarnada. Ara has recordat que la teva essència no és humana, sinó divina, i aquesta divinitat serà la que començaràs a manifestar a partir d’ara.
Aquest instant és quan recuperaràs les teves forces per a fer front i avançar amb la fortalesa de la teva naturalesa per a creuar les tempestes que fins ara, potser, has pogut estar vivint.
Són temps de reafirmació i començar a brotar en la Llum que hi ha en el teu interior, per a mostrar la teva bellesa i la teva amorosa essència, regant així, els camps fèrtils del teu caminar per a anar recollint els fruits tan esperats.
Ara és el temps de la recol·lecta per a molts de vosaltres. Obriu-vos i deixeu que el sentir de qui sou us porti a la realització en la vostra vida actual i a la manifestació del veritable ser que sou i sempre vareu ser. 


“El gessamí va sentir la plenitud en el seu interior al vessar el seu aroma únic i inconfundible, recordant al seu entorn que la bellesa es troba en tu i l’univers mai t’oblida. A l’inspirar-lo, el teu interior es transforma i et recorda l’harmonia i el benestar que sempre vas ser”.