dijous, 1 de desembre del 2016

La Fragància de la teva Essència


I el gessamí va escampar la seva essència per a donar de la mà a l’aire, i junts, aromatitzar la terra on havia nascut”.

Per fi va arribar el Lliurament, a cadascú en el seu instant, sent llavors, on es pot sentir la fragància de l’existència. La teva vida s’enlaira i, des del cim de l’Acceptació, del Fluir i la Fe, pots apreciar la bellesa d’aquell qui ets emanant l’Amor de la teva Font interior i sentint en el teu cor la Unicitat i l’Amor del qual vas ser creat. Un brollador irradiant la Llum del teu ser i la Serenitat de saber i haver recordat aquell qui, en el fons, sempre has estat.
Ara, ha arribat el moment d’escampar la teva essència per aquest estimat món. El teu interior truca a la porta de servir a la Divinitat que sempre s’ha arrecerat en el teu interior esperant ser reconeguda.
Ara ha arribat el temps on l’humà deixa lloc a lo diví, on aquell qui vas ser deixa pas a qui ets i has estat en tot instant de la teva existència encarnada. Ara has recordat que la teva essència no és humana, sinó divina, i aquesta divinitat serà la que començaràs a manifestar a partir d’ara.
Aquest instant és quan recuperaràs les teves forces per a fer front i avançar amb la fortalesa de la teva naturalesa per a creuar les tempestes que fins ara, potser, has pogut estar vivint.
Són temps de reafirmació i començar a brotar en la Llum que hi ha en el teu interior, per a mostrar la teva bellesa i la teva amorosa essència, regant així, els camps fèrtils del teu caminar per a anar recollint els fruits tan esperats.
Ara és el temps de la recol·lecta per a molts de vosaltres. Obriu-vos i deixeu que el sentir de qui sou us porti a la realització en la vostra vida actual i a la manifestació del veritable ser que sou i sempre vareu ser. 


“El gessamí va sentir la plenitud en el seu interior al vessar el seu aroma únic i inconfundible, recordant al seu entorn que la bellesa es troba en tu i l’univers mai t’oblida. A l’inspirar-lo, el teu interior es transforma i et recorda l’harmonia i el benestar que sempre vas ser”.