dijous, 1 de setembre del 2016

Nova trobada

A vegades, un recés fa que el teu interior pugui parlar-te i guiar-te vers una nova Llum més intensa i una claredat sobre què fer a partir d’ara en relació a algun aspecte de la teva vida.
Aquest mes d’agost m’he pres uns dies per a estar amb mi i la Llar, sols, en el silenci i la serenitat de saber que les nostres energies són UNA, procedents de la Font de la qual tots procedim. Poder estar amb la teva veritable Llar, fa que tot tu et renovis i puguis veure amb major claredat els canvis a realitzar en la teva missió a partir d’ara. Els temps estan canviant a un nivell accelerat, i es necessita un canvi d’actitud i consciència en tot aquell ser encarnat compartint aquest planeta per a una fi major.
Amb això vull dir-vos que a partir d’aquest proper mes d’octubre s’iniciarà un nou projecte, una nova trobada amb “L’ALQUIMISTA”. Així ho he anat sentint durant aquest mes d’agost, xiuxiuejant-me el meu cor amb una visió més àmplia i relacionada amb la nostra missió aquí a la Terra. Per això, vull transmetre-us el rebut a través d’ells i la consciència activada en mi per a continuar amb el meu procés, i poder-vos expressar el camí de les Llums que estan portant aquest món, sostenint l’energia i equilibrant-la per a poder anar més enllà del nostra ara actual, i enlairar les seves vibracions.

Vull anunciar-vos la primera trobada que tindrà lloc amb “EL ALQUIMISTA”: el diumenge 23 d’octubre, pel matí de 10h a les 14’15h a Cardedeu.

Si algú de vosaltres sentiu que hauria de realitzar-se a la vostra població o centre, així com per a tots aquells que ressoni en el vostre cor i vulgueu assistir o vulgueu més informació al respecte, podeu enviar un e-mail a:   emaeljordimm@gmail.com   Encantat de poder estar amb vosaltres.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.