dijous, 8 de setembre del 2016

Final de l'estiu 2016

Amb setembre acabarà un període d’activació important del nostre ADN. Una activació del nostre potencial espiritual, de la nostra part “femenina”, de la nostra consciència i una claredat i lucidesa per a expressar la nostra saviesa i redreçar-nos per a portar a terme el nostre Pla Diví, allò que hem vingut a fer.
Tot l’univers ens està observant per a veure la nostra evolució, com anem ascendint degut a l’ús de les nostres emocions i decisions.
Estem sent protegits, recolzats i encoratjats per tota la Llar de la qual procedim.  
Agost/setembre és l’activació de la fi, de l’alliberament del passat i una porta oberta a la realització del nostre ser. Tots han rebut aquest moviment energètic amb una sola missió: fer que tot ser encarnat despert pugui realitzar-se portant a terme la Intencionalitat Superior, accedint a veure els fruits pels quals vàrem accedir a viure aquesta experiència en la matèria.
Sigueu pacients perquè a finals d’aquest mes molts de vosaltres notareu un alleugeriment del vostre interior, sentint la vostra essència que us permetrà avançar vers la nova etapa que se us presentarà.
Tot el transmès al llarg d’aquests darrers anys, ara s’està tot recol·locant perquè així sigui, sent el nostre cor qui ens guiï cap el sentit de la nostra existència.
Sentiu!, i sabreu del nou camí a prendre i avançar. No espereu, senzillament deixeu-vos emportar pel vostre cor que us dirigirà vers la manifestació de la vostra Divinitat.
La Terra s’il·lumina i la humanitat s’està seleccionant per a poder crear una nova vida, un nou ser en harmonia amb els altres sers de vida d’aquest planeta, obrint les portes perquè el Cel sigui a la Terra.
Estem arribant a la fi d’un període esperat per a molts. L’Amor es fa sentir dins de cada una de les ànimes ja despertes, per això alguns de vosaltres percebeu tot allò que no sintonitza amb l’Amor, i d’una manera molt més clara i intensa, no volent ja, formar part d’aquesta vibració.
2016, on numèricament es representat pel 9 (2+0+1+6), és la fi d’una etapa i la mestria per a molts, portant-vos allà on tants anys heu estat insistint per a aconseguir-ho.
Allò que sentíeu, a partir d’aquesta tardor, es predisposarà per a fer-se realitat.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.