dijous, 7 de juliol del 2016

SENTIR, més enllá de la materializació

Va haver un temps on se’ns va transmetre que a través de la visualització podríem arribar a materialitzar a la nostra vida allò que volguéssim.
També se’ns va fer saber que fent servir la paraula podríem arribar a crear a la nostra vida els nostres desitjos per més grans que fossin.
Amb els anys no sempre així succeïa. Van ser inicis importants perquè tant la visualització com la paraula ens poden arribar a facilita les materialitzacions a la nostra vida, encara que no a tots podien veure els resultats anhelats.
És cert que aquests elements innats en nosaltres, la ment i la paraula, poden ser de gran ajuda per a aconseguir allò que podem arribar a necessitar. Amb el temps, els anys, vaig començar a adonar-me y a experimentar que no només amb la paraula y la visualització ja és suficient per a crear la nostra voluntat a la vida, sinó que ens faltava alguna cosa perquè així fos. Des de llavors, al tenir present aquesta “cosa”, vaig poder fer de la meva vida, alguna cosa més gratificant, donant una qualitat de vida al meu ser i al meu procés per a poder avançar per ell des d’una connexió més ferma amb mi mateix. Estic parlant del SENTIR.
Cert que d’un temps a ençà, està prenent més rellevància el SENTIR a voluntat amb tot un treball darrera d’ell. Sentir és la clau mestre de les nostres materialitzacions. Si volem, podem expressar-nos sense sentir, y tot es queda en això, en una simple expressió, amb certa actitud d’impotència pe no poder aconseguir a voluntat i aprenem a fer servir aquest sentir pel nostre major bé, en el sentit de poder conèixer-nos més, recordar qui som i donar-nos una qualitat de vida més amorosa, llavors, la nostra vida dóna un gir important portant-nos vers la pau, l’amor i la serenor. Quan aprens a utilitzar aquesta eina, aquest potencial que tots tenim en el nostre interior (més del que ens podem arribar a imaginar), llavors, la teva vida deixa de ser com era fins ara, per a endinsar-te en una de millor, i amb més possibilitats de realització personal i èxit.
Hem d’entendre i aprendre d’aquest potencial innat que ens pot arribar a obrir les portes de la nostra Divinitat. Així està sent per a tots aquells que a han après a aplicar la porta del Sentir a les seves vides. Hi ha un abans i un després.
Per a poder materialitzar a la nostra vida, hem de sentir el que necessitem. Els essenis ja ens ho van ensenyar en el seu moment, havent arribat fins a nosaltres el seu llegat, la importància de sentir, com a clau per a la creació i materialització del tipus que sigui: sanació física, atracció de persones concretes, objectius a les nostre vides,...
Quan obrim el nostre cor i sentim, anem més enllà d’una materialització. Quan més recordem qui som i apliquem el potencial innat que ja tenim tots des dels nostres naixements, llavors, podem arribar a sortir del “temps”, viure a l’ara i des del cor. Quant més amorosos siguem, és a dir, recordem qui som, haguem enlairat les nostres vibracions, més podrem sentir la nostra veritable essència i els resultats d’ella a la nostra vida.
Sentir ens porta a la Llar, ens porta a aquell qui som. No podrem conèixer-nos si no sentim la nostra essència, aquell qui en veritat som. És la clau que ens permetrà obrir i avançar més serenament a través del nostre procés. Hi ha d’altres aspectes relacionats amb el sentir, però és cadascú qui ha d’arribar a ells, perquè la plenitud que es pot arribar a percebre és immensa.   
Tots tenim tot el que podem arribar a necessitar en aquesta vida per a arribar a nosaltres. Tenim un potencial espiritual que ens pot portar a la manifestació de la nostra divinitat amb l’activació d’ell.
Sentir, sentir, sentir a voluntat ens pot portar al ple benestar a la nostra vida, al reequilibri i a la connexió amb els nostres germans de la Llar, aquests seres amorosos que ens acompanyen en el camí per quan ens adonem d’ells i els donem el “nostre consentiment” per a fer-los partíceps de la nostra vida, llavors, poder ser ajudats, guiats, estimats (que ja ho som) i donar-nos la mà per a portar a terme allò que hem vingut a fer.
Sentir és una de les majors eines que he arribat a conèixer dins meu, i que es troba en cadascú dels sers encarnats.
Sentir ens porta a la Veritat.
Sentir ens porta a la Sanació, la Creació i a la Connexió amb aquell qui en veritat som.
Quan incloem el sentir en un treball de creació, tot s’accelera perquè pugui ser.
No hi ha res perquè si.
No hi ha res que no puguem superar.
No hi ha res que tinguem en el nostre interior que no serveixi per a res. Tot, absolutament tot el que alberguem en el nostre interior té una finalitat superior per a les nostres ànimes: les sensacions, visions, sentiments, visualitzacions, pensaments, el plor, els somnis,... tot, absolutament tot té el seu sentit i el seu poder.
Som sers perfectes. Som Divinitat encarnada, i a vegades, aquesta matèria en la qual ens trobem ens confon. Tranquil·litzeu-vos perquè anant al vostre interior tornareu a connectar amb aquell qui sou. 
Totes les respostes de la nostra vida actual es troben en el nostre interior, no a l’exterior i quan sentim segons el que vivim, és una de les majors informacions sobre nosaltres mateixos en aquell moment. A l’igual que podem arribar a necessitar un estímul extern per a poder sentir alguna cosa: alegria, tristesa, pau, força, desolació,...jo us dic que ja no és necessari esperar de l’exterior per a sentir els sentiments més àlgids i purs que hom pot arribar a sentir. quan els sentim, aquests ens obren noves portes per a poder avançar en el nostre camí des del cor, l’Amor, i és des de l’amor, on el millor que la vida ens depara, ens arribarà sense esforços.
Sentiu el que voleu aconseguir o necessitar a la vostra vida. Sentiu allò que el vostre cor us dicta. Llavors, deixeu que tot sigui perquè ja haurà iniciat el camí vers vosaltres.
Sentir enlairarà la vostra ànima. Nosaltres som la Font de la nostra vida: Sentiu, Sentiu, Sentiu!

Que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.