dijous, 28 de juliol del 2016

Èxode

Quan comencem a sentir en el més profund del nostre interior i notem la sensació de solitud, d’estar en un lloc que no és el nostre, en sentir-te sol i incomprès, sentint alhora pau en el nostre interior quan estem amb nosaltres mateixos, gaudint de la nostra relació amb nosaltres mateixos en la pau, l’assossegament i conforme alguna cosa millor està esperant-nos,....llavors, i només llavors, és que ha arribat la nostra hora.
Quan hem donat els passos vers el nostre interior, el nostre ser i hem obert la manifestació del nostre ser actual, pot succeir que, al tenir el nostre cor obert a l’entorn que ens trobem, procedent del nostre passat, ens activi la sensació de sentir-nos sols en mig, potser, de multituds, de sentir-nos diferents als altres i de preguntar-se probablement, ¿què faig jo aquí en aquest lloc?
No us espanteu, ànimes germanes, perquè el vostre procés de despertar la consciència us ha portat a un punt on ens adonem del nostre trajecte fins aquí, del què vàrem ser nosaltres en un passat i el que vivim. Ara, la nostra vibració ha variat. Decidírem enlairar-la, i tot el que vibri a un nivell més baix que la nostra energia actual, ho notem amb més intensitat i ja no volem conviure amb ella (energia del passat).
No temeu, perquè sentir aquesta sensació anomenada anteriorment us indica que ha arribat l’hora de deixar la vida que portaveu i permetre que el vostre passat s’alliberi de la vostra càrrega emocional, del vostre ser.
Sentir amb la serenitat del vostre cor i poder estimar a tot el que us fa sentir d’aquesta manera, és un indici que heu donat passos importants en la vostra ascensió, i que la nostra estimada Terra flueix amb vosaltres.
Hi ha molts de vosaltres que sentiu aquesta sensació d’estar sols o soles en ambients on abans els acceptàveu, potser. El vostre interior ha canviat, i la vostra consciència i cor us fan veure que ha arribat el moment de dirigir-vos vers allò que heu vingut a fer. No us preocupeu, perquè el passat en el vostre present, s’està allunyant del vostre camí perquè vosaltres sols pugueu prosseguir la direcció del vostre cor indicat per la Divinitat que cadascú és.  
Sí, l’hora  ha arribat perquè les ànimes deixin l’adquirit per a dirigir-se vers el que senten. Més enllà del viscut existeix la vostra essència i la vostra majestuosa realització. No tingueu por ni us preocupeu, perquè esteu sent dirigides i estimades pels nostres germans de la Llum que vetllen per cadascú de vosaltres i així poder renéixer entre les cendres del que vareu ser per a donar la benvinguda al que heu sentit en el vostre interior durant anys segons els vostres somnis més profunds i íntims que us permetien sentir la plena felicitat i alegria en aquest estimat món on ens trobem amb aquesta nova encarnació.
Tot ha estat necessari  per a arribar a aquest punt del camí on us trobeu. Sé que sou molts els que sentiu aquesta sensació d’estar sols en mig d’un ambient o lloc que no és el vostre. Us animo a continuar vivint des de l’amor aquí on ara us trobeu, perquè aquest present vostre us portarà allà on sereu valorat, compresos, acceptats i pel poder parlar lliurement del que sentiu i els temes que us motiven, més enllà de tota terrenalitat.
Estimades ànimes, viviu aquests instants que us enlairen més enllà de tota limitació. Viviu des del cor, amb l’amor irradiat a tots aquells que us envolten que ho el puguin necessitar. Viviu amb la plena confiança i convenciment que aquest pas que esteu donant “us traurà del vostra present”.
No hi ha res sense un sentit superior, i el vostre ara procedeix del vostre acord diví quan us trobàveu a la Llar, just abans de tornar a la matèria.
Aneu al vostre interior i trobeu la pau i la serenitat, així com l’amor vers tot el vostre entorn. Quedeu-vos allà per a sentir la transmutació de distanciament en apropament, en motivació per  a continuar. Ells, els que us fan sentir com hem comentat, han estat la base perquè vosaltres hagueu arribat fins aquí, junt amb d’altres que ara, potser, ja no recordeu, incloent-los tots en la dualitat, però aquesta vivència terrenal ha permès enlairar la vostra ànima, degut que heu après a superar tot repte terrenal per a enlairar-lo vers l’espiritualitat. 
Hem viscut moltes situacions de densitat, però totes elles ens han servit, a algun nivell per a enlairar la nostra ànima i aprendre de la matèria i endinsar-nos en la forma, en l’essència per la qual estem vivint aquesta vida de transició de la humanitat i el planeta. Les teves vivències i la teva superació han fet que la vibració planetària hagi donat un pas important, com molts denominen, quàntic, per a enlairar-nos a una nova dimensió i poder donar pas a la manifestació del Gran Pla Diví i la Intencionalitat Superior procedent de la nostra Llar.
Sents que estàs sol o sola?
Gràcies per haver arribat fins aquí i fer que la teva vida sigui una font de Llum per a tots aquells que ho puguin necessitar del teu entorn. Gràcies estimada ànima, perquè tots no podem estar en tots els llocs. Tu estàs en el teu, aquell en el seu i jo en el meu. Tots ens estem unint per a celebrar el naixement d’una nou període existencial en aquest planeta d’una sola lluna.
Sentir ens permet anar més enllà de l’obvi i obrir la porta de la Veritat del camí qeu estem seguint. Sentir el que estem sentint es produeix pel fet d’estar alliberant tot el nostre passat, tota la nostra manera de ser innat que no hem manifestar al llarg de la nostra vida. Aquest alliberament fa que sentim i ens adonem de la solitud de la nostra ànima i ser al no fer-los cas i vàrem adaptar-nos a l’establert des del nostre exterior.
Tot això està dirigint-se vers a la seva fi. Per a molts ja així és.
El que sentiu està unit a la Font d’Amor de la vostra essència. Us esteu dirigint vers la connexió de la vostra Divinitat, per això recordeu el sols o soles que heu estat, adaptant-vos al que us inculcaven.
Aquests són temps de deixar anar, d’alliberar aquestes càrregues que no eren nostres, com pensaments, creences, emocions expressades, relacions, canvis en àmbits de la nostra vida,.......en fi, tota una sèrie de situacions que ens permeten avançar amb més llibertat i coratge per a poder arribar a materialitzar allò que cadascú ha vingut a fer. Ara és aquest gran moment.
2016 és un any, ja no de purificació, i canvis en alguns aspectes de la nostra vida, sinó de deixar que el nostre passat s’allunyi de nosaltres, i la passarel·la que creua l’abisme del passat al nostre present sigui retirada per a no tornar ja més al que vàrem ser.
2017 és l’any de començar a veure la realització a la nostra vida, per això les sensacions tingudes, perquè és un indici de “el que va ser, ja no serà”. La nostra ànima mereix el millor, així com nosaltres, i la manera que així sigui es desprendre’ns de tot el pes que hem anant acumulant i arrastrant per a arribar a nosaltres. Per això sentim el que sentim. Quan hem alliberat aquesta càrrega pertanyent a l’inculcat, ens quedem com buits i ens adonem que nosaltres no som així, i per això ens sentim sols/soles en el nostre ara actual.

No hi ha res perquè si. Sent la pau, l’amor en tu i tingues el ple convenciment conforme el que estàs vivint és el pas tan desitjat per a tu. No esperis res. Accepta el que vius i t’arribi i continua tenint el ple convenciment que t’estàs dirigint vers el teu major bé i el de tots els que t’envolten i arribaran a tu.
Gràcies per ser i estar estimada ànima.
Gràcies.
Ha arribat l’hora de l’èxode existencial.

Que l’Amor, la Pau i el Coratge siguin en cadascú de vosaltres.