dijous, 2 de juny del 2016

II Jornades de LLUM, CONSCIÈNCIA I DESPERTAR

Em complau anunciar-vos les II Jornades de LLUM, CONSCIÈNCIA I DESPERTAR, a realitzar del 15 de juliol al 31. Seran tots els caps de setmana entre aquests dies. Seran tres caps de setmana, de divendres a diumenge, on podreu triar entre diferents activitats a realitzar. No es requereix assistir a tots els actes, només a aquells que trieu. Podeu venir un dia, a una activitat concreta o un cap de setmana complert. 
El dia 15, divendres, es farà una presentació gratuïta de les Jornades, amb xerrada inclosa sobre “ Fluir, vivint des del cor”.
Ha hagut una gran il·lusió en la preparació d’aquestes jornades encaminades a l’autoconeixement, enteniment i aplicació a la nostra vida de tot el potencial que hi ha dins de cadascú, per a poder arribar a manifestar la nostra realització.
A l’any 2014 es van presentar les I Jornades, i ara, dos anys després, tornem per a poder continuar el nostre camí, i per a tots aquells que durant la temporada no heu pogut assistir, ara a l’estiu, teniu una nova oportunitat perquè així sigui.
Com sempre, tots aquells que estigueu interessats podeu enviar un email a emaeljordimm@gmail.com . Agrairia no demoreu la vostra inscripció una vegada tingueu clara la vostra assistència, més que res, per una qüestió d’organització. Gràcies.
A tots els que vingueu, allà ens veurem!

      BENVINGUTS A LES II JORNADES DE LLUM, CONSCIÈNCIA I DESPERTAR!

A tots, una abraçada.

(En els propers dies ja us aniré donant més informació al respecte)