dijous, 12 de maig del 2016

Iuca, l'indi


Més enllà de la nostra mar, habitava una terra on residien diferents aldees d’indis nord-americans.
En una d’elles, havia arribat l’hora que un dels seus membres anés a la recerca de la seva nova terra per a fertilitzar les ànimes que allà es trobaria.
Havia arribat l’hora d’Iuca.
En el silenci del seu cor, i amb les paraules de benedicció vers el seu Creador, es va dirigí cap el seu cavall, i junts, començaren el camí que tant de temps havia estat somniant i els seus ancestres li permeteren veure. El va acaronar i d’un salt va pujar al seu llom, agafant les regnes d’aquell que el portaria on el temps es va encarregar d’anunciar. Necessitava emprendre ara el viatge per a arribar en el moment adequat de la seva vida.
De l’aldea es va veure allunyar-se un dels grans genets que tenien. Des de les portes dels seus tipis, els seus germans del campament, en el silenci, els seus cors es van alegrar al veure que un d’ells emprenia el viatge, per a potser, ja no tornar. No importava si així era, perquè en els somnis sempre es trobarien i podrien mantenir els seus llaços des de l’ànima.
En el silenci i la força dels seus cors, el nostre indi va anar allunyant-se fins on la seva silueta va començar a fer-se petita fins a la seva desaparició.
Havia desitjat tant de temps aquest moment que la seva ànima va requerir l’estimat silenci per a mantenir la seva connexió amb la guia del seu cor que l’indicava a cada instant, la direcció a seguir.
Iuca sentí que el seu avanç el portaria a la terra somniada durant les nits dels darrers temps.
Havia desitjat tant aquests moments! Ara, sota només el mantell que el guiava més enllà del que els seus ulls podien veure, va poder sentir l’alegria del seu interior i un alliberament per a iniciar una nova realització xiuxiuejada al llarg del temps. Els estels el guiaven, els animals li indicaven quin camí agafar en un encreuament.
El nostre indi mai va estar sol al llarg de tot el viatge. Estava connectat amb la terra i l’univers. Es relacionava i comunicava amb altres sers del nostre estimat planeta. Plantes, rèptils, aus i mamífers van ser par d’ell, i ara, després de creuar les extenses praderes del seu procés va trobar els primers indicis del lloc on arrelar la seva nova vida.
El silenci li transmetia la saviesa existencial, sentint amb gran força la seva essència dins d’ell. Sentia l’Amor, la Familiaritat de no estar sol i la Claredat del que estava fent o havia de fer en tot moment. La serenitat el va acompanyar en tot el trajecte.
Iuca va haver de posar-se a les mans del seu Creador. Amb el temps va adonant-se que la seva vida no li pertanyia i que ell no era segons es pensava. Un dia, estant a la seva aldea,  va veure una llum al seu costat, un altre dia, estant en el rierol on havien instal·lat les tendes va veure a dos sers, com translúcids, que l’observaven i li digueren:
-         La teva mort està a prop. Els teus somnis aviat es faran realitat.
El nostre indi va tancar els ulls i els va tornar a obrir. Allà on li va semblar veure a dos sers que li parlaven, ara no havia ningú.
Varen passar dies i nits des que se’n va anar, quan una nit, acampat i tapat amb la seva manta en aquest viatge vers la seva missió, va escoltar una veu ferma, serena i familiar que li deia:

-         Ha arribat la teva hora. A partir d’avui deixaràs de buscar. Allò vers on et dirigeixes, ho trobaràs i la teva vida s’arrelarà, on els millors fruits de la teva ànima brotaran per a alimentar a tots aquells que se t’aproparan. Tots s’alimentaran i el teu tronc, sota la teva copa, acolliràs a tots aquells que necessitin una bona ombra o un refugi on estar i sentir el seu cor. A tots els acolliràs i la teva Llum s’irradiarà per tota la terra dels germans encarnats. De lluny et vindran, perquè les àligues ho anunciaran i la brisa escamparà la noticia del teu estat i arrelament. Els teus fruits alimentaran la nova Terra perquè totes les races i sers que l’habiten siguin Un. (Pausa). Lleva’t, perquè la teva hora ha arribat!

El nostre indi es a llevar, recollir la seva manta y acaronar al seu cavall, i junts novament, varen prosseguir el camí fins a desaparèixer en ell a la llunyania.
Iuca, a llom del seu company fidel, sentia la importància que ell tenia per a arribar allà on havia de plantar les noves llavors. Junts havien aconseguit sortir airosos de diferents trobades amb tribus invasores. Per a ell no era un cavall, sinó el seu germà, amic i una ànima enviada per a portar-lo al seu gran somni. Iuca li tenia molt de respecte i estima. Havien lluitat junts. L’havia guarit quan es va produir certes ferides al defendre’l d’un atac de coiots. Va ser el seu defensor. Era més que el seu acompanyant. En el seu moment li va posar el nom de “la llum que defèn”. Era esvelt, fort i fidel. Percep els estats d’ànims en els dies més grisos i l’alegria quan el sol irradia des del centre del seu cor. La llum que defèn és Un amb Iuca, i Iuca és Un amb ell. Els dos són una mateixa ànima a la recerca de la Voluntat Superior en ells.
Finalment arribaren a una terra on varen ser ben rebuts, i al saber d’on procedia, el convidaren a quedar-se amb ells. La seva presència alegrà a totes les ànimes que allà vivien. Els va ensenyar a sentir les seves ànimes i a connectar amb la terra i el cel. Va fer que els seus cors s’obrissin per a rebre i comunicar-se amb d’altres germans i ancestres que ja havien transcendit, així com amb sers d’altres dimensions. Els va ensenyà, també, a veure’s cada un des d’una altre visió més enllà de la convencional i a veure’s les seves existències, no des del conegut per la transmissió cultural, sinó des dels seus cors i la seva veritable essència.
Iuca va arrelat la seva llum en aquella nova terra, i la seva vibració va arribar més enllà del territori en el qual es trobava. Van sentir parlar d’ell i multituds van voler conèixer-lo i anar davant d’aquell ser que els parlava de la seva procedència i els feia sentir la seva veritable Llar parlava de la veritable Família de la qual procedien.
Tots arribaren a conèixer al nostre estimat indi portat per al Voluntat Superior vers aquelles noves terres per a ell, però tan familiars per a la seva ànima.
Per fi, el nostre estimat genet, guerrer i somniador, posant-se a les mans del seu Creador, va ser dirigit vers la realització de la seva vida, sent una font de connexió amb l’Univers i la Terra. Cel i Terra es van unir a través d’ell.
Tot aquell que se li va apropar i es va alimentar de les seves paraules, llum i amor, varen trobar novament el sentit inicial de viure i l’alegria i gratitud d’haver arribat fins el present.
Iuca va creà una nova terra on Cel i Terra s’unificaren, creant una entrada i allotjament per a tota la resta de la Gran Família i Germanor Celestial.

La teva vida té un sentit i un camí molt concret a seguir.
El teu cor t’indica en tot moment els passos a donar.
Obrir-lo i escoltar la seva veu, et portarà a la teva plena realització.
Tu pots ser algú com Iuca, estiguis com estiguis en aquests moments de la teva vida, vivint el que vius.
Fes que el teu cor et parli. Escolta’l i deixa que et guiï.
La humanitat actual et necessita perquè ets part important de la Família. No estàs sol/a.
Gràcies pe ser i estar aquí on ara estàs.
Gràcies.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu, estimada ànima.