dijous, 3 de desembre del 2015

RETORN A LA LLAR


Des d’un temps cap a aquí, he anat sentint una mena d’empenta cap a la realització de certs canvis d’algun dels esdeveniments que he anat realitzant fins ara.
Els temps, les energies, han anat canviant a un nivell accelerat, i les trobades que he anat tenint amb els meus germans de la Llum, m’han anat fent veure que el transmès fins ara de la manera que s’estava fent, necessitava fer-se unes “modificacions”, unes actualitzacions segons el procés d’evolució que està seguint el procés de la humanitat.
En tot moment, i al llarg d’aquests anys, he anat transmetent des de la puresa i el servei a la Voluntat Superior i la Llar, que en tot moment ha estat al meu costat en les trobades que he anat fent fins el present.
Les trobades amb els meus germans de la Llum, els seus missatges i comunicacions que m’ha transmès en els darrers temps, em feien veure que alguna activitat important que anava fent, havia de “posar-se al dia”, perquè la puresa i el camí de les ànimes encarnades sigui més específic, concret i puguin centrar-se en l’essència del sender, i no en atencions que ja no pertanyen a l’essencial. En tot moment així ho he anat fent, però ells em van comunicar que havíem de donar un pas més.
Per aquest motiu, vull comunicar-vos que el Seminari SENTIR! s’ha convertit en el Seminari RETORN A LA LLAR. El seu contingut també ha variat, posant més atenció a la responsabilitat individual de cada ser per a arribar allà on cadascú hagi d’arribar o vulgui, sent la connexió amb la Divinitat de cada ú, la finalitat d’aquest encontre.
Per tant, el nom del Seminari, que s’estava realitzant fins ara, passa a denominar-se RETORN A LA LLAR. El seu contingut també s’ha modificat per anar més a l’essència i no a coneixements transmesos o saviesa que cadascú ha d’arribar per sí mateix. En el nou Seminari es donen les pautes perquè així sigui.
Hi ha també, una altre novetat al respecte, i és que RETORN A LA LLAR pot ser un Seminari o un taller. El Seminari té una durada de dos dies, i el taller d’un sol dia complert. El seu contingut també varia degut al temps dedicat. La base és la mateixa en els dos encontres, però en el Seminari s’amplia amb uns temes relacionats amb la nostra Divinitat i una major pràctica individual i entre els assistents al Seminari. És obvi pel temps de la seva durada. Torno a dir, que la base, el nou contingut es troba en els dos esdeveniments, tenint el Seminari més continguts relacionats amb el nostre potencial espiritual, amb la nostra veritable essència per a arribar a sentir l’Amor i realitzant unes pràctiques relacionades amb la sanació del ser.
Tots aquells que fins el present ja han realitzat el Seminari SENTIR!, la realització del taller els ajudarà a veure amb més claredat, a reafirmar molt més, a confirmar i a practicar els pilars bàsics per a caminar amb fermesa vers la seva realització i poder sentir amb més intensitat, encara, aquell qui són i la Llar en ells, com part de la Llar que són. Serà com donar-los una visió més global i específica del procés a seguir. Els podrà ajudar a sentir amb més claredat la seva veritable essència.

Les energies del nostre planeta i les consciències estan enlairant-se acceleradament. Ja no hi ha pas enrere. Tot s’està preparant per a la nova Terra que ja s’està forjant amb la nostra predisposició i servei a la Gran Voluntat Divina prevista pel nostre món i tots els sers que l’habiten.
Ja no hi ha volta enrere.
Ha arribat l’hora que el Cel sigui a la Terra.

Si algú estigués interessat en obtenir més informació o en la realització d’aquestes trobades en el seu centre o població, tant del Seminari com del taller, podeu enviar un e-mail a emaeljordimm@gmail.com .

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.