dijous, 19 de novembre del 2015

La Llar està en vosaltres


Estimades ànimes germanes que viviu en la matèria per a enaltir i enlairar la presència de la Voluntat Superior, a totes us diem, que el procés que estàveu seguint fins ara, ha donat un gir important, accelerant la vostra ascensió, obrint les portes d’una comprensió superior al ritme que heu vingut fent fins ara.
Veniu d’una dualitat enfortida, obrint-vos pas entre la boira de la no consciència. Els passos eren petit, però cada un que donàveu representava molt per a la vostra ànima. Aquests petits passos us han portat a un punt on el vostre caminar s’ha alleugerat i el vostre avanç accelerat.
Vosaltres heu estat els artífexs d’aquest gran canvi del vostre planeta i la humanitat, així com de tots els sers que l’habiten.
Heu seguit un procés basat en unes experiències de sers predecessors als vostres temps. Molts vareu tenir l’oportunitat de rebre-les, i fent-se-les d’ells segons els seus moments. Aquestes adquisicions varen portar a d’altres, basades totes en una energia que no era la que ara teniu. Tot el manifestat va ser com una bona intenció, però només va ser la visió d’aquells que van creure saber del camí fins arribar a nosaltres. 
Ara nosaltres, us diem, estimats germans en la matèria, que hi ha una nova visió per al vostre caminar, que us ajudarà a seguir amb la vibració que està vibrant el vostre estimat planeta.
La Llar no es troba en les altures, en el firmament; i estant en ell, les vostres percepcions són molt superiors a com ara les sentiu.
El que us volem dir, a totes les ànimes que habiteu aquest lloc que està ascendint a noves dimensions, és que la presència de la Llar i tots els que en ell ens trobem, estem en cadascú de vosaltres.
Encara mostreu aspectes elementals del vostre procés en relació a la Font de la qual tots procediu. Donareu nous passos, dins del vostre temps, on l’adquirit des del vostre exterior, deixarà de tenir sentit per a vosaltres, i adquirireu nous hàbits i costums per a sentir la vostra veritable essència. Cada vegada viatjareu menys per a conèixer, i sentireu més, adquirint la clau de la saviesa superior en cadascú. Aprendreu a viatjar sense desplaçar-vos , perquè l’important i el que necessiteu saber i sentir, es trobarà allà on estigueu.
Gaudireu en un major grau quan deixeu de pensar que l’important per a arribar a vosaltres es troba en el moviment a través del vostre exterior. Nosaltres us diem, que arribareu a vosaltres quan menys vulgueu conèixer segons el transmès basat en la vella energia. Encara viatgeu per a sentir, créixer, adquirir. Busqueu i busqueu experiències que, sovint, us allunyen de vosaltres mateixos
Nosaltres us diem, estimats germans a la matèria, que sap més aquell que obre el seu cor i escoltat la seva solitud, que el que crea el moviment a la seva vida per a assistir a diferents trobades que no són la base de la vostra essència, només és passat, i vosaltres sou “present”.
El que pugueu arribar a percebre i sentir en el més profund del vostre interior ja sanat, va més enllà del que pugueu arribar a trobar o rebre en la recerca exterior.
Un dels grans passos que l’ànima en evolució haurà de realitzar, és el de saber discernir del seu entorn i endinsar-se amb el cor obert per a arribar a ell mateix, a nosaltres. En aquests oments hi ha sers, ala llarg de Gaia que us poden mostrar el camí vers la vostra Llar, i amb la consciència de la nova energia.
Hi ha molt més des d’on heu arribat alguns de vosaltres.
Aneu més enllà de les paraules! Sentiu-les i us conduiran a la Veritat!
Us animem a seguir sentint i reafirmant-vos segons la vostra veritable essència. La vostra naturalesa, la vostra veritable naturalesa us permetrà sentir i conèixer la VERITAT de la vostra existència.
Avui us volem anunciar que els nous passos a realitzat pel vostre ser no estan relacionats amb el que el vostre entorn, en general, us pot arribar a oferir.
Escolteu el vostre cor! Obriu-lo! Sentireu, llavors, a mesura que aneu endinsant-vos en el més profund del vostre interior, conforme tot és un inici, i aquest ini en el qual ja us heu endinsat, només és un inici. Hi ha molt més en vosaltres que encara no heu connectat i que us faran entendre la naturalesa i l’existència de la vostra veritable Llar. Sentiu la puresa en el vostre cor, en el vostre interior.
Noves Llums seran conegudes en el vostre estimat planeta. Fins ara s’han trobat en un segon pla, en la discreció. Així havia de ser. Nosaltres estarem amb elles. Us anunciaran nous temps i la possibilitat de mostrar la veritable divinitat que sou. Escolteu les seves paraules i sabreu de la seva puresa i de la seva Llum. Son sers de la Llar per a obrir les portes en cadascú, perquè el Cel sigui a la Terra.
Aquesta alta vibració que hi ha en cadascú de vosaltres us permetrà veure amb una major claredat i certesa allò que se us presenta i el veritable sentit de cadascuna de les vostres vides actuals.
Us diem que podeu anar al Tot, no al detall i de detall en detall arribar a la magnitud. El que avui us volem dir, estimades ànimes, és que la disposició del vostre planeta ja us permet mostrar el Tot de la vostra presència i la relació que teniu amb les altres formes de vida del vostre firmament.
Ja no teniu perquè anar pas a pas, quan podeu avançar sense cap límit, com diríeu, en aquest sender vers l’Ascensió.
Ara podeu arribar a vosaltres en el moment. No us identifiqueu amb la història del vostre passat ni amb el passat que anomeneu espiritual, amarrat a la forma que hi ha en diferents llocs del vostre món.
Molts, estant allà us sentiu bé i us sembla tenir grans experiències espirituals o paranormals, com alguns dieu. No us distraieu i centreu-vos en el sentit pel qual esteu aquí. Fins ara aquests elements tenien el seu motiu de ser, però ara, estan deixant de tenir-los, per a convertir-se en simples monuments o elements d’estudi del vostre passat com a ànimes en evolució.
No busqueu allà on no esteu.
Aquesta és la bona nova que us anunciem, estimades ànimes germanes en la matèria.
Quan sentiu la Llar en el vostre interior, us adonareu del veritable sentint del vostre ara, aquí on us trobeu cadascú. Observeu el vostre entorn! Sentiu el vostre cor! Ell us farà veure la veritat de la vostra presència.
Vosaltres sou part de la Llar a la forma. Això us ha distret durant molt de temps. Quan la vostra consciència desperta i es va obrint pas entre el racional, llavors, la vostra vida comença a tenir sentit vosaltres, llavors, estimats germans, sentireu l’Amor de qui sou en veritat.

El nostre Amor està amb tots vosaltres.
Tot està anant bé. Heu creuat, gran part del vosaltres, la passarel·la vers la majestuositat de la vostra presència amorosa.
Sentiu i no us arreleu a la forma, en allò que els vostres fulls físics veuen!
Us estimem i us acompanyem en aquests moments àlgids de la vostra Ascensió.

En vosaltres està aquesta Llar que cerqueu.
El camí vers el retrobament es troba a l’interior de cadascú.
Vosaltres sou el Camí, la Llum i la Llar.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

.