dijous, 10 d’abril del 2014

Paraules d'Àliga Blanca sobre l'acceptació


Acceptar és del que més us costa dins de la vostra condició humana.

Espereu el que ha de ser, oblidant-se del què és. Oblideu que el vostre present crea el següent present. Allò que ara feu, us permetrà arribar allà on el vostre cor us parla. (Pausa). Quan deixeu de sentir el present, les vostres ales es recullen, no permetent-vos enlairar.
 

El que veieu a la llunyania té a veure amb el que ara sentiu i decidiu. Arribar allà on el vostre camí us anuncia està relacionat amb el que ara viviu.

Arribar allà sense l’ara és una il·lusió del vostre raciocini. Pensar us priva de sentir. Cada vegada que sentiu, obriu el camí per a arribar alà les vostres percepcions poden convertir-se en il·lusions, sempre i quan us mantingueu en el present, tenint el convenciment que així serà. No hi ha allà sense l’ara.

Quan el vostre interior s’uneix amb “l’ara que percebeu”, creareu la senda per a arribar allà, però quan es crea inquietud i impaciència per a arribar “allà”, les vostres ales es mantenen recollides sense poder enlairar el vol.
 

Accepteu el vostre present! A alguns se us mostra el camí, però aquest ha d’anar-se construint amb cada present de la vostra vida. No espereu! Cap expectativa ha de fer presència, perquè aquesta resta poder al vostre vol.

Sou vosaltres els que moveu les vostres ales! Sou vosaltres els que us enlaireu o quedeu atrapats a la terra!
 

Accepteu! No vulgueu posar les pedres del camí, quan el camí encara no ha estat traçat. Serà la vostra acceptació i les decisions que anireu prenent al llarg de cada present.
 

Volar és deixar que la vostra ànima senti l’essència divina que és i el vostre ser posat a les mans de qui ens va crear.
 

Escolteu el vostre cor! Ell sap el camí a seguir accepteu el viscut perquè la terra que esteu trepitjant us portarà allà on el vostre cor us digui.

 

Jo, Àliga Blanca, conjuntament amb tots els ancestres del vostre llinatge, estem amb tots vosaltres us estimem i us ajudem perquè podeu enlairar el vol de la vostra ànima.

Quan així sigui, allà ens veurem, i junts, volarem a través de la Consciència, l’Amor i els vostres germans de la Llum, com molts dieu.


Hi ha alegria en nosaltres perquè veiem la Llum que esteu irradiant.

Sentim i veiem els vostres anhels de canviar la vostra terra i a tots els sers que l’habiten a través de les vostres consciències transformades a través de recordar.

 

Jo estic aquí per a ajudar-vos en aquest recordar, és un honor per a mi, i tots els que amb mi estan, poder ajudar-vos a enlairar el vostre planeta.

 

Metakuye Oyasin.