dijous, 17 d’abril del 2014

Instaurant el Cel a la Terra

Són temps durs pel ser humà que està deixant la seva humanitat per a connectar i manifestar la seva veritable essència. Temps no triats, però trobats i anhelats per una gran part, com a predecessors del nou ser a punt de manifestar-se. Un procés que ens fa contactar amb la part no il·luminada del nostre interior perquè les nostres energies puguin enlairar-se, activar aquelles parts del nostre ADN i poder mostrar, per fi, la veritable Divinitat que cadascú és. 
Grans moviments energètics estan succeint a la nostra galàxia i univers. Grans marees energètiques estan arribant al nostre planeta, així com radiacions gamma de les erupcions solars i més enllà del nostre sol.
El centre de l’Univers està recol·locant i transmutant les seves energies. Nosaltres som part d’ell, i en conseqüència, com a sers a la matèria, el que sentim i experimentem fa que ens preguntem: Què està passant? Què està succeint? Què em passa? Per què porto un temps amb aquests moviments interns? Per què sembla que la meva vida no avanci?, o bé: “em sento malament i no sé el que em passa”, “em sento cansada, estranya i no sé per què”.
Hi ha tota una simptomatologia induïda per aquests grans canvis en el nostre planeta i en els sers que l’habitem. Portem des del mes de febrer que la nova energia està treballant amb nosaltres com poques vegades ho ha fet al llarg de la nostra existència. 
Tranquil·litzeu-vos, estimada família, perquè ens estem apropant, unint i unificant. Per a això, hem d’alliberar i transmutar. Aquests són temps on “la incomoditat”del canvi es manifesta des de l’Amor de la Voluntat Superior, a la qual tots estem col·laborant.
No temeu, estimada família encarnada, perquè el que succeeix no és segons la nostra ment. El que veieu, no és tal qual. El que sentiu té una finalitat superior amorosos, fruit de la nostra intencionalitat inicial.
La nostra ànima s’alegra i es nodreix de les noves energies el nostre ser, sovint regit pel nostre raciocini, no comprèn el que succeeix per la distorsió obtinguda de la vida degut a unes creences inculcades i acceptades com a pròpies. Per això, es necessita un alliberament del vell ser (qui vàrem ser i aparentar) per a mostrar al veritable ser que hi ha en cadascú de nosaltres per a donar pas a la Divinitat que som.
La reestructuració i “les obres” del nostre interior estan en marxa. S’està produint la major regeneració energètica del ser humà per a donar pas al ser diví.
 El que sentim ens fa entrar en contacto amb aquelles parts de nosaltres que ens aferra a la dualitat. Enlairar les nostres energies comporta alliberar la densitat que hi ha en nosaltres, i poder sentir, així, la majestuositat de la nostra essència en aquest pla dimensional que ens trobem. A l’enlairar-nos, enlairem el planeta i viceversa. A l’enlairar el planeta, donem sentit a la Creació i magnifiquem a Déu, a l’Amor en el nostre estimat univers. Així ens unifiquem tots i ajudem alhora, a “purificar” i unir a tots els sers de l’univers en el qual ens trobem.
És un intercanvi constant entre tots els membres de la creació. Uns ens ajudem als altres. Els cors s’obren i ens anem apropant els uns als altres.
Aquest procés que estem vivint ens permet obrir i activar més la nostra consciència, depenent de la nostra actitud davant el viscut, experimentat i sentit.
Són moments gloriosos per a la transformació de la humanitat i el planeta. Són instants de glòria i alegria per a tot l’univers. El pilar d’aquests esdeveniments es basa en l’Amor. Els canvis que es reflexen en el nostre entorn, estan dirigits per l’Amor d’unes consciències despertes i l’aportació del servei dels nostres germans més enllà de la nostra dimensió actual.
El que aparenta ser, no és. Les “obres celestials” estan seguint el seu rumb adequat. Aquesta reestructuració energètica és impactant per a les resistències humanes i un sentit d’agraïment i goig per a tots aquells que varen despertar en el seu moment, portant de la mà al ser humà vers la divinitat.
Ens trobem en temps molt importants pel procés existencial del nostre món i de les ànimes que en ell ens trobem. No tornarem a viure moments com aquests. Som uns afortunats de ser partícips d’aquesta nova creació a l’univers: una nova humanitat i un nou món. Tot es confabula perquè així sigui, i els que habitem en aquesta nova etapa, en el nostre camí puguem viure en harmonia pau, consciència i amor amb la terra i la resta de la nostra estimada família encarnada i de la Llar, de la qual tots procedim.
Es obres segueixen el seu curs. Cada vegada més, anirem sentint el nou estat interior en cadascú, percebent la Llar en nosaltres. Tot el que està succeint en aquests moments en el nostre procés és la preparació perquè el Déu que som pugui manifestar-se.
S’està preparant la llar en cadascú, perquè el Cel sigui a la Terra.
Tu ets el Cel! Ets la Terra promesa! Tu ets aquell qui tots esperem!
 
Gràcies per ser tu i per col·laborar en el Gran Pla Diví on tots aportem la nostra part.
El que està succeint és que l’Humà està donant pas al Diví.

 
Gràcies per ser i estar!

 
 

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.