dilluns, 25 de febrer del 2013

Interpretació de l'Enigma de Llum

L’Enigma deia:

-        Darrera fitxa d’acció”
-        “Al comptat”

La fitxa és la decisió que prenem a cada instant.
La darrera oportunitat (fitxa) que tenim per entrar en “acció” a la nostra vida és “ARA”.
Quan prenem la darrera decisió per a donar un pas? És “ARA”, el moment d’”ARA”.
La “darrera fitxa d’acció” és el moment actual, que és quan tenim el poder de decidir i donar nous passos a la nostra vida; per tant, l’enigma ens diu que només hi ha un moment a la nostra vida, i aquest és el Present, “l’ARA”.  És en aquest instant que tenim el poder de ser nosaltres. Cada moment és l’únic moment de poder que tenim on podem decidir i crear la nostra vida.
Quan se’ns diu al comptat, vol dir que quan fem alguna cosa al comptat, ho donem tot sense quedar res pendent; per tant, al comptat vol dir donar un pas, prendre una decisió sense “res pendent del nostre passat”, sent nosaltres mateixos. Si així ho fem, no deixem que el passat ens influenciï i predomini a “l’ARA”.

Pagar sense deure res ni quedar res pendent, és ser nosaltres a cada instant. Llavors estem en pau (amb nosaltres mateixos).

 
Conclusió:

Només hi ha un moment de poder a la nostra vida, i aquest és el present, l’Ara actual. Si decidim segons sentim, escoltant el nostre cor, farem allò segons nosaltres som, no segons el nostre passat.
Quan fem el que sentim en el nostre interior, segons el nostre cor, no deixem que la ment intervingui, associada al nostre passat.

Sigues tu en tot moment, i aquest és el teu ARA actual. Serà així quan mostraràs el teu poder.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.