dijous, 15 de novembre del 2012

Quan ells et fan saber



Sento l’essència de les seves presències quan la Família vol fer-te saber que estan amb tu. L’essència amorosa d’ells et fan sentir el lliurament absolut del teu ser a les seves amoroses abraçades.
La Llar no és un lloc en un espai/temps, sinó el present de la teva veritable essència manifestada ara i aquí. No existeix cap altre instant on ells poden fer-te saber que hi són. Només en el present d’ara i aquí és la perfecte comunió entre tu, ànima encarnada en el procés de recordar i la Llar d’on tot ésser humà pertany. És una qüestió d’un estat interior per a poder obrir la porta d’altres dimensions, i llavors tota la Família es presenta davant teu, amb la seva lluminositat i puresa.
Ara em trobo envoltat en el no espai/temps, de tots aquells sers de llum i amor al servei d’una Voluntat Superior de la qual tots hem nascut. 
Sentir la immensitat de les seves presències només pot explicar-se sentint-ho i sent-hi. No calen grans desplaçaments, sinó un connectar amb la naturalesa que hom és i sentir la puresa del teu ser amb el cor obert de bat a bat per a unir-te amb totes aquelles llums celestials que t’envolten. Són la Família. Són la nostra Llar, la meva Llar. Ells volen que tots vosaltres arribeu a qui sou i a deixar que els nostres germans de la Llum siguin part de la vostra vida. Sentir-se un amb ells, fa que les vostres vides canviïn per sempre i la vostra voluntat s’uneixi amb la Font Creadora de Tota Vida.
Pocs són els que els han arribat a sentir-los plenament – em diuen.
Les portes del vostre cor han d’estar obertes i la vostra ment alliberada de la il·lusió de la vostra dimensió. Aviat molts de vosaltres donareu passos per a trucar la porta de la Llar Celestial on es troben tots aquells que en algun moment us han estimat en la vostra dimensió, han estat al vostre costat encara que no els hàgiu vist amb els vostres ulls (àngels, mestres ascendits i altres sers de Llum) i us han parlat a cau d’orella, tenint la sensació que en el fons del vostre cor sentíeu una veu que percebíeu una direcció a seguir o una presa de decisió. Sovint, molts, aquesta veu l’heu ignorada, però ara comenceu a adonar-vos d’ella. En els propers temps, sereu més qui l’escoltareu i tindreu el coratge i fermesa de portar a terme allò que sentiu. Nosaltres estarem allà amb vosaltres, al vostre costat. Expresseu la vostra intencionalitat de comptar amb nosaltres i, amb una sola paraula sorgida del vostre cor, donant-nos permís per a actuar al vostre favor, ho farem. El Cel té ganes de posar-se a treballar. Ha arribat l’hora que el Cel i la Terra siguin Un. 
Encara no enteneu del tot què vol dir part del missatge que se us ha anat transmetent al llarg dels darrers temps. Aneu al vostre interior i sentiu aquell qui sou, i llavors, sabreu la veritat i la direcció a seguir. Nosaltres estarem allà, al vostre costat per a ajudar-vos en el vostre procés.
No temeu. Nosaltres estem amb vosaltres.
Obertura i alliberament serien paraules de la vostra llengua que representen el que succeirà en els propers anys. El procés ja ha començat. Només és el principi del què ha de ser. Molts acabaran de despertar i nosaltres estarem amb ells, amb vosaltres.
Deixeu que la vostra vida s’obri per a integrar la Llar. Vosaltres sou part d’ella, i ells, els nostres estimats germans de la Llum (tutors, guies i altres sers al servei de la Font) us agafaran de la mà i us acompanyaran fins allà on heu d’arribar.
Cadascú té un sentit diví. Cadascú ha de portar a terme un pacte inicial. Recordar qui sou us ajudarà a recordar què heu vingut a fer. Quan més així sigui, més obrireu les portes d’una acceptació absoluta de la Llar de la qual tots procediu.
No esteu sols, ni mai ho heu estat. Deixeu que ells també puguin fer allò pel qual han estat enviats a prop nostre, en aquest estimat planeta anomenat Terra (Gaia). Tots ens beneficiarem i podrem continuar plegats, el nostre camí d’Ascensió.
Des d’aquí, es pot adonar i sentir com cada ànima està unida amb totes les altres del planeta, com ara sento que la meva és una amb la de cadascú de vosaltres.
L’Amor és pur i incondicional.
No veus com a individualitat, sinó com a Un.
No sents com a ser aïllat, sinó com a Un.
Quan dic Família, no hem refereixo a diferents membres, sinó a Un de sol, perquè la Llar és Una, encara que els components semblin ser molts. No hi ha diferència entre uns i d’altres. Tots estem units pel cor i l’amor que tots irradiem procedents de la llavor de la qual procedim.
Quan ens endinsem a l’estat de la Llar, tot t’és familiar, sentint-te acceptat, valorat i conforme compten amb tu, com a part d’ells que ets.
Us convido a sentir, a venir-hi i llavors, tot ho entendreu, comprendreu i sabreu, perquè quan s’és Un mateix, Déu en tu es manifesta. La divinitat es mostra amb tot el seu resplendor.
La senzillesa de ser, ens permetrà transmutar la nostra condició humana i obrir les portes d’allà on pertanyem. Quan així és, llavors, ja res és igual. La teva vida canvia i les pors s’alliberen, el cor et guia i les sincronicitats apareixen per a materialitzar el sentit del procés en el qual et trobes, portant a terme el què has vingut a fer. 

Amb Amor, des del meu cor i la Llar, us transmetem la meva Llum i la de tots aquells que ara estan amb mi (no us podeu arribar a imaginar, quants!).

Que Déu us beneeixi!