diumenge, 26 d’agost del 2012

Les paraules emeses pel ser


El sistema més comú de comunicació del ser humà amb els de la mateixa espècie, és la paraula. Algú s’ha arribat a plantejar el per què de la paraula?
Cada individu té una història, un passat amb l’experiència respectiva segons el seu estat de consciència. El nostre interior és un reflex del nostre estat actual dins del nostre procés d’evolució. Depèn de cada interior, el ser es manifestarà d’una manera en concret o una altra. Per a entendre exactament aquestes paraules només dir que quan estem enfadats les nostres paraules són d’enfadament; quan estem pletòrics, les nostres expressions són d’alegria i entusiasme. Quan el nostre interior es troba bloquejat i dolgut, la nostra comunicació reflexa el ressentiment, creant mals entesos o situacions tenses. En canvi, quan estem equilibrats, surten de la nostra boca les paraules justes i adequades, d’una manera amorosa i positiva. Tot això és fruit que la paraula i el nostre estat interior van units.
 Torno a formular la pregunta: Per què l’existència de la paraula? En el seu moment es va dir: “I el Verb es va fer carn”. La resposta a la pregunta és: per a crear, per a portar harmonia i sanació. Com a sers de lliure albir, i havent vingut de la no-consciència, el ser humà ha anat distorsionant la seva realitat i creant una il·lusió en la interpretació de l’existència. Igual com un ganivet pot ajudar-nos per a poder taller l’aliment, també pot crear dolor. Així va succeir amb tot el potencial del ser que s’arrecera en el seu interior. Depèn del seu grau de consciència ho aplicarà d’una manera o altre, o, senzillament, ignorar que té aquest potencial o part d’ell.
La paraula és un do que se li ha atorgat al ser humà per a equilibrar-se, dins de les seves capacitats innates d’auto equilibri i sanació.
La paraula pot enlairar, donar coratge, ànims, fortalesa, comprensió, reafirmació personal, i fins i tot, obrir les portes de la manifestació de la divinitat en cadascú. La no-consciència fa que la paraula sigui un mitjà d’imposició, dominació, distracció i enfortiment amb els llaços de la ignorància i el bloqueig del propi ser. Aquesta és la força de la paraula.
El nostre estat interior té molt a veure en aquest sentit. Podem escoltar a algú parlar i saber al moment com es troba interiorment.
La paraula i el nostre interior són Un. Els nostres sentiments van de la mà amb la manera que ens expressem. No podem separar un de l’altre. Podem, també, adonar-nos de les falsedats anunciades a través de la paraula per alguns dels dirigents del nostre entorn. 
A major despertar espiritual, més percebrem el missatge subliminal de la comunicació oral. La paraula no menteix, mentre sapiguem veure què hi ha darrera de la forma.
A cada paraula li correspon un estat emocional i unes creences que la recolzen perquè hagi estat triada al ser expressada per qui l’emet.
El nostre interior és la causa de totes les nostres expressions, i la paraula és una d’elles, com hi ha d’altres.
La nostra paraula té poder, força i la energia necessària per a poder transmutar el nostre entorn i alliberar tots els bloquejos existents a la nostra vida, així com en la dels altres.
La paraula, actitud i sentiment són claus per a la nostra capacitat de creació. Aquesta pot ser amorosa o bloquejadora pel nostre camí vers l’evolució de la nostra ànima.
De nosaltres depèn el netejar el camí i enfortir-nos, o anar posant i deixant plantes espinoses, claus i troncs abatuts en mig del nostre sender per a anar-los sortejant i amb por de no ser danyats per ells, no adonant-nos que el fet de no ser nosaltres mateixos ja ens estem danyant.
La paraula, aquí pot ser un bàlsam pel nostre estat d’ànim. Tu mateix pots crear una situació a la teva vida i una sensació d’empoderament basat des del cor.
La paraula pot activar la teva divinitat o enterrar-la encara més. Quan més així sigui, més perdut et trobaràs. Recorda que llavors, les teves paraules seran emeses des de la ment i no des del teu cor, allunyant-te encara més de la teva veritable essència i estat interior.
És important recordar qui som per a poder fer un ús correcte pel nostre major bé de tot el nostre potencial innat des del nostre naixement.
Paraules positives, amoroses o que us facin sentir bé enlairarà el vostre esperit.
En moments de desconcert o desesperació, busca les paraules adequades per a sentir-te bé.
Quan més parlem, quan ho fem, des del cor, més força tindran els nostres sons articulats per a crear benestar.
Allò que expressem està directament relacionat amb el nostre estat emocional i interior.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.