dijous, 21 de juny del 2012

L'alè del desaferrament



La pluja s’apropa. El meu ser es situa enmig del camí d’aquest alliberament. La pluja del procés comença a actuar en tots aquells oberts de cor i disposats a obrir les portes de la seva divinitat. L’aigua purificadora dels temps presents alimenten el nostre esperit, veient i sentint com els dracs, serps, escarabats, rèptils varis i tota mena de densitat surt foragitant del nostre interior degut a la Llum que entra per cadascun dels pors de la nostra pell.
Hi ha un alliberament massiu de les energies del nostre passat que ens bloquejava com a sers i ens mantenia aferrats a unes creences i pensaments limitadors pertanyents a la dualitat.
Obro la porta del meu esperit per a rebre l’activació del do de la materialització i realització. Molts anys hem estat frenats per les energies pendents arrelades a una densitat degut a la nostra condició humana. Com la serp, sento canviar la pell per una il·limitada que abraça a cadascú de vosaltres i m’uneixi a nivells no terrenals amb cadascun dels sers existents no només en el nostre estimat planeta.
Sento com s’apropa aquest alè alliberador que se’n du tot allò que ens privava avançar segons la nostra veritable essència. Quantes vegades hem volgut portar a terme alguna cosa i no ha estat possible o ben bé com nosaltres volíem? Quantes vegades teníem clar el què havíem de fer i com fer-ho i no ha sortit com ens pensàvem? Hi ha tantes coses que sentíem i pensàvem, i al final no ha estat segons la nostra voluntat! Com una aspiradora espiritual que s’emporta, fent la neteja tan esperada, tot allò que hi ha en nosaltres, reminiscències d’un passat arrecerat en els recons més profunds de les nostres cèl·lules. S’obren les finestres i les portes de bat a bat per a deixar que la Llum i l’aire encoratjador procedent de la Llar airegi el nostre esperit i purifiqui el nostre ser, alliberant a la nostra ànima dels acusaments constants del què va ser en nosaltres i es resistien a marxar. És un deixar-se anar del tot perquè el nostre ser, com un globus aerostàtic, llenci els llastres per a enlairar-se i arribar tant a munt segons el què hem vingut a fer.
La Llum ens encoratja i la puresa de l’amor sentit ens permet sentir la lleugeresa i essència de qui realment som.
S’apropa el nucli de la tempesta per a separar aquells que volen adaptar-se als nous temps, i els que no. Tots són respectats i estimats, deixant que cadascú triï allò que sent que ha de fer. El ser humà farà la pròpia tria. Uns marxaran i els altres es quedaran per a ser Un amb la Terra, la Llar i els nostres germans més enllà del nostre espai.
Sento les primeres brises d’aquest canvi important, sobre tot, per aquells que decideixin que les seves divinitats puguin ser manifestades. Hem d’estar ben arrelats al nostre cor per a poder avançar pel camí de la selecció. Cadascú dirà què fer a partir d’ara i d’aquests moments tan importants per la humanitat i el planeta que habitem. La força que sentirem i la calma manifestada pel sol fet de ser un amb el nostre cor, ens permetrà anar més enllà de la visió terrenal dels fets a viure. Ens sentirem emportats i guiats amorosament per una força procedent del nostre cor,....o de més enllà. Ens sentirem segurs i confiats que la necessitat d’aquests moments és obra de la intencionalitat divina albergada en cada un dels nostres cors, on només l’amor és possible existir.
Quan la pluja i el vent facin trontollar la terra i el ser humà, nosaltres ens mantindrem arrelats i serens per a il·luminar el camí a seguir a aquells disposats a afegir-se als nous temps. Com vasos comunicants, quan un ser es manté al seu lloc, equilibra als altres que l’envolten. Tots som fonts creadores de benestar en els llocs més inhòspits i de tenebres. Tots som Llum,.....Llum i Amor. quan escoltem el nostre cor, ens adonarem que hi ha una força divina en nosaltres que ens farà mantenir en el centre del nostre procés i els de tots aquells amb els quals coexistim en aquest estimat planeta. La Consciència Col·lectiva s’activarà cada vegada més. Uns portaran a despertar als altres, i alhora, nosaltres continuarem enlairant la nostra ànima.
Hi haurà qui es voldrà mantenir en la quimera del seu passat, bé, serà respectat, però haurà d’agafar un altre camí que el portarà a una energia semblant a la seva en un altre indret del firmament, perquè la Terra continuarà el seu procés d’Ascensió. Es respectarà a tothom el moment de decidir. Ja ara alguns estan prenent la decisió de cap on vol dirigir-se i arribar.
En aquests temps el món es dividirà entre el dolor i el patiment i l’alliberament de l’ànima. Els primers se sentiran incompresos i desconcertats alhora degut que cada vegada hi haurà més gent que no els seguirà. Se sentiran desplaçats i veuran que les seves vides es trobaran cada vegada més, en un caos, desconcert i inseguretat majors. Els segons fluiran cada vegada més i les voluntats individuals aniran manifestant-se més sovint. Faran servir l’apoderament del veritable ser que som. La divinitat es manifestarà des de la Unicitat i el cor. La ment agafarà el paper que li correspondrà en el seu moment, molt diferent a com es fa servir en aquest present. La veritable força radicarà en el cor, i serà aquest qui agafarà les regnes de la vida d’un. Les decisions preses es basaran en ell, i res haurem de témer, perquè els resultats obtinguts seran pel nostre major bé i el de la humanitat. Uns ens alimentarem dels altres, i tots junts, enlairarem les energies de la nostra dimensió actual. Aquells que hagin triar no continuar des del cor, sentiran unes grans inquietuds interiors, i cada vegada més, perquè la Llum els activarà la necessitat de donar el pas cap el cor i deixar enrere el viure en la dualitat.
Sento la serenitat com aquell que es troba en mig de l’ull de l’huracà. L’he vist venir. He donat l’avís a aquells que estan preparats, i ara, després de les primeres sacsejades, tot es prepara pel que serà el fi d’una manera de viure, sentir i decidir.
Hi ha una gran alegria per aquests moments que s’apropen, i que ja estem en ells. Molts de vosaltres heu sabut del present, i heu obert les portes del vostre interior, perquè quan vinguin moments de desconcert, pugueu arrecerar-se en ell, en la calidesa i protecció de la Llar.   
Molts han escoltat i han ignorat. Respecteu-los perquè també ells estan portant a terme el pacte diví.
Alguns de vosaltres us semblarà que no hi ha per tant, i avançareu pel camí amb serenitat i un gran amor. M’alegro per vosaltres, perquè les energies del vostre ser estaran sincronitzades amb les energies de puresa i alliberament que es manifestaran, sent Llum en el camí i guia per a aquells que visquin en la penombra de la seva ignorància. Deixem que despertin de la seva somnolència segons ells han triat. Vosaltres estareu allà per a facilitar-vos el camí amb la vostra calma i saviesa interior. Res semblarà el que pugui ser, perquè més enllà de les inquietuds, remogudes interiors i esdeveniments exteriors hi haurà el segell de la nostra divinitat, Una amb la Divinitat Universal.

Que l’Amor i la Pau sigui en tots vosaltres.