dijous, 23 de febrer del 2012

La senda de la pau


Una vegada trobada la porta que m’ha portat al centre del meu ser, resultava senzill anar allà on la meva veritable essència reposa i enlaira la seva existència. Només l’alegria fa presència, abraçada de l’amor provinent de la nostra Llar, trobant-se aquesta, no més enllà de la nostra forma, sinó a cada racó del nostre cos, espiritual tot ell, malgrat la imatge que mostrem al nostre entorn.    
És en la vacuïtat de l’estat creat on podem sentir a tots els Sers de Llum i Amor, sent nosaltres part d’ells. No hi ha diferència entre cada energia existent de tots els presents.
Hi ha una melodia celestial emanada del silenci de la nostra condició humana que ens porta més enllà de la dimensió en la qual ens trobem. És com obrir una porta i ser transportats a un planeta allunyat al que ens trobem inicialment. Pel camí sents la immensitat del firmament. Ets com part d’ell i la tranquil·litat i calma que vas sentint van intensificant-se a mesura que anem apropant-nos al centre de qui som. Una vegada allà, ens sentim estimats i vetllats per una immensitat d’ànimes lluminoses que ens reben i s’alegren de la nostra arribada. Les teves energies es fonen amb les seves i llavors, llavors és quan sents la Llar en tu. La Unicitat és plena, absoluta, total. Llavors t’adones que mai has estat sol ni ho estaràs i que en tot moment estàs sent vetllat, guiat i protegit per l’Amor.
Sents l’estima i la puresa de qui t’envolten, i alhora, com si estiguessin dins teu, com si tu fossis ells i ells tu. Sou Un. No hi ha diferència entre ells i tu. Aquesta és la Llar d’on procediu.
El silenci és gran, i en tot moment hi ha una emanació de sentiments amorosos i positius entre tots els que ens trobem allà. Ets un d’ells i ells són part de tu. Pots consultar, comunicar-te amb aquestes entitats que només desitgen el millor per a tu i els que es troben en el mateix planeta on la teva condició humana habita i tot l’univers. Llavors sents el veritable Amor, l’Amor pur i incondicional que potser en algun moment, hagueu pogut parlar o comentar estant en la forma. Tot  va més enllà i el sabut s’intensifica i magnifica. Res és com el que s’ha llegit o après des de la ment, o us hagin pogut transmetre.  
Amb ells t’adones del veritable significat de la vida i del paper que podem arribar a representar a la nostra dimensió experimentada. Més enllà de la tercera, hi ha d’altres que et donen més explicació i enteniment, molt superiors als expressats amb la paraula des del raciocini.
Sempre ha estat allà. Sempre ha estat en el teu interior. Des de que vam néixer, en tot moment hem estat davant aquesta porta vers la nostra veritable essència. Moltes vegades hem passat de llarg, pensant que quantes portes inútils hi ha en el nostre procés, fins que arriba un dia que t’atreveixes a obrir una, i t’adones que a l’altre costat es troba un espai on el somniat pot convertir-se en realitat. Hi ha tantes portes com inquietuds pots arribar a tenir. Un altre dia obres una altra i t’adones que l’esperança no és il·lusòria, sinó real, i que els teus anhels són les advertències del camí a seguir i no una utopia.
Quan obrim la porta de l’Amor, llavors,.....llavors tot canvia. Tot es transforma i pren un nou gir vers la teva realització i desbloqueig d’aquells aspectes del teu passat.
A mesura que vas endinsant-te cada vegada més en ella, vas trobant d’altres portes que et permeten arribar just allà on vols arribar: a la plena Consciència de qui ets i el que has vingut a fer.
Bé, si tu ets dels qui ja has connectat amb la Llar i sents l’Amor que ets i perceps la teva Llum,.....Benvingut a Casa!! No hi ha major goig i sensació de benestar que sentir d’on procedeixes i la teva veritable essència.
Llavors t’adones i sents que tot és i tot ho tens.
Llavors t’adones que sempre ho has tingut i la vida et somriu, malgrat tot.
Llavors veus l’afortunat que ets per sentir el que sents.
Llavors t’adones de les benediccions que la teva ànima rep cada dia.
Llavors sents la llibertat de Ser perquè ets part de la Creació i la teva capacitat de crear.
Llavors,…..gràcies per haver arribat a aquest punt del teu procés, perquè tu i jo som Un, i a la vegada, Un amb tots.
No hi ha alegria més gran que recordar qui som. Estant a la Llar, així és.
Trobant-te a l’altre costat de la porta i havent travessat el seu umbral, ja res és com l’experimentat fins el present com humans. La vida canvia i la teva visió de la vida també, perquè els teus sentiments ja no són els mateixos. Aquests han sentit l’exaltació de la plenitud, i quan així és, ja res serà el mateix. Mai més. Recordaràs aquesta porta i la tindràs present, perquè en qualsevol moment podràs, novament, passar a l’altre cantó i ser tu.
El més meravellós, és que quant més vegades siguis tu, ja no serà necessari anar a l’altre costat, perquè vivint en estat de vigília, el teu cor, les teves cèl·lules, els teus pensaments i obres seran guiades per la teva essència amorosa,....la teva DIVINITAT.
La humanitat, cadascú de vosaltres, s’està dirigint vers les noves dimensions en relació a la que hem nascut. Estem alterant la vibració del nostre entorn, del nostre planeta i l’univers. Podem sentir i vibrar a un nivell superior segons la nostra condició humana. Podem viure a la cinquena dimensió en aquests moments del procés evolutiu del nostre estimat planeta.
Sentint la Llar en nosaltres constantment, t’adones de la realitat del què succeeix al nostre entorn. Res és el que sembla. Ens trobem en una dimensió on tot és metàfora i senyals per l’aprenentatge de la nostra ànima.
Saps? El teu potencial és immens. Ets un ser perfecte, encara que potser no siguis del tot conscient. Saber-ho ja és un primer pas. Sentir-lo t’ajudarà a arribar a la teva plena integritat i manifestació.
Quan em trobo amb la meva veritable Família de la Llum, Jo Sóc Jo. Sóc Un amb tot i amb tots.
Jo Sóc la Divinitat manifestada ara i aquí.
No hi ha diferència entre tu i jo. L’Amor ens uneix. Sent i deixa que aquest Amor, la Pau i l’assossegament siguin en tu! Després,....tot serà.

Des del meu cor, una abraçada per a tots vosaltres.