dijous, 30 de desembre del 2010

Darreres paraules de l'any 2010


Aquest any 2010 ha estat un temps on el món interior s’ha remogut molt. Les nostres emocions i els canvis produïts per les noves energies en el planeta han fet que en més d’un moment visquéssim instants de reestructuració profunda en les nostres vides.
Personalment he canviat de domicili a principis d’any, canviant tanmateix el ritme i estil de vida que portava fins ara. Vaig decidir anar a viure amb els meus pares per a fer les paus del meu passat amb ells i ells amb mi. Les tensions es van desfer i un fill pròdig va ser retrobat per part d’ells, i jo vaig guanyar uns pares.
Ha estat un any important pel procés de la nostra ànima, les noves energies que han entrant, sobre tot, des de l’estiu fins a aquest desembre que ha estat intens a nivell energètic. Aquest any ens han fet prendre decisions per a la nostra ànima: o m’adapto als nous temps, o em deixo emportar pel dolor que causa el fet de no voler canviar. Les dues postures s’han aguditzat encara més. Per sort, ha hagut més persones que han decidit continuar amb el seu camí d’evolució. Cada vegada hi ha més sers que intenten donar passos cap a l’auto descobriment del veritable ser que és. Les emocions s’han remogut a nivells alts, i un havia d’asserenar el seu interior per a trobar la pau i la calma. Ha estat intens el treball a realitzar.
Molts de vosaltres heu tingut sensacions de trobar-vos perduts, dubtar o plantejar-vos si realment esteu fent el que heu de fer. Potser us heu sentit com “sense connexió”, aquells que teniu facilitat per a meditar i per moments no havia manera de “centrar-vos” o estar una estona com en altres vegades.
Probablement heu pogut tenir símptomes de molèsties al cap sense més ni més, sensacions de mareigs o fins i tot de vòmits, quan no heu trobat cap motiu aparent perquè així sigui. Potser us heu despertat a mitja nit i ja no us heu pogut tornar a dormir, o el vostre son s’ha alterat. No us preocupeu perquè els temps del canvi estan actuant en la vostra biologia. No és res físic, encara que noteu aquests símptomes, sinó espiritual. Si anéssiu als metges, el més segur és que no us trobessin res. És espiritual, no físic! Són les noves energies que s’estan integrant en el vostre cos, on les vostres cèl•lules s’obren per a rebre aquestes energies amoroses, de més alta vibració. Si això us ha passat o us està passant, no us amoïneu, perquè és senyal que esteu enlairant les vostres vibracions i la vostra Llum s’intensifica com a sers espirituals que sou.
Ha estat un any ple de canvis del nostre entorn, tant a nivell personal com familiar, tant a nivell polític com a social i el planeta en general. Molts han deixat aquest planeta, en unes quantitats “no normals”. Tot és degut al Gran Pla Diví. No hi ha ningú que ens hagi deixat que no li hagués arribat l’hora.
No us atabaleu! Assereneu-vos perquè uns nous temps estan trucant a la vostra porta per a portar-vos cap a un major bé del vostre ser.
L’any 2010 ha estat un any d’una gran neteja interior. Les nostres energies necessitaven un “treure la pols” per a mostrar la majestuositat del veritable ser que som. Tot va bé. Tot està bé, i vosaltres us trobeu en el millor moment de la vostra vida per a donar un pas més en el camí cap a l’ascensió. Escolteu el vostre cor que ell us parlarà. Fluïu! Deixeu-vos emportar i no temeu, quan ja esteu fent tot el que creieu que heu de fer.
Busqueu la pau i la calma dins vostre, que serà la barca que us portarà allà on pugueu mostrar la meravellosa grandiositat de qui sou.
Que aquest nou any 2011 sigui el despertar i la realització del vostre ser. Només el millor podeu esperar.

Us desitjo el millor i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 27 de desembre del 2010

Activitats pel mes de gener


De cara el proper mes de gener us proposem les següents activitats, i en aquests moments en dos centres de la població de Cardedeu (Barcelona), així com en el de Granollers (Barcelona).
El ser humà cada vegada s’adona més de la importància d’obrir les portes de l’Auto coneixement i el Despertar la Consciència. Són claus bàsiques per a poder-nos comprendre, realitzar i sentir l’Amor i la Pau dins nostre.
Per a tal fi, us proposem per a aquest proper gener les següents activitats:

Centre La Font:

1. Els divendres, durant 6 sessions, es realitzarà un “Curs d’Àngels i el Gran Pla Diví”. L’horari de les sessions seran els divendres de les 19’30h. fins a les 21h. S’iniciarà el dia 28 de gener i finalitzarem el 4 de març.
2. El dissabte 29 es farà una iniciació de primer nivell de Reiki durant tot el dia.
Els interessats podeu trucar al 938455556 o bé passar pel propi centre La Font que es troba al c/ Hospital 4 de Cardedeu.

Centre Les Moreres:

1. “Meditació i Relaxament” tots els dimarts i dijous pels matins de les 10h. fins a les 11h. Inici de les sessions: 11 de gener.
2. “Meditació i Relaxament” tots els dilluns i dimecres a primera hora de la tarda, de les 15’30h. fins a les 16’30h. Inici de les sessions: 10 de gener.
3. Els dimecres a les 20h, durant 6 sessions es farà un “Curs d’Auto control mental”. Horari: 20h. fins a les 21’30h. Inici del curs: 12 de gener.
Per a més informació podeu trucar al 610479391 (Sergi), o bé passar tots els dies de les 12h. del migdia fins a les 21h. pel c/ Lluís Llibre 29 de Cardedeu.

Centre Darsana:

1. Els dijous de les 20h. fins a les 21’30h. es farà un curs sobre “El Poder de la Paraula i els Canvis”. Durada: 6 sessions. Inici: 20 de gener.
2. El dissabte 22 pel matí es realitzarà un taller sobre “Fluir per la vida, el benestar de la Rendició”. Horari: de 10h. a 14h.
3. Diumenge 30, durant tot el dia es farà un “Curs d’Àngels i el Gran Pla Diví”.
Per a més informació trucar al 938795217. Si volguéssiu passar pel propi centre, es troba al c/ Bruniquer 3 baixos de Granollers (Barcelona).

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 23 de desembre del 2010

En la meva funció de servei

En els anys que porto dedicat a descobrir-me i sentir la meva divinitat, escoltant tot el que m’havia de dir, he après que una de les coses importants de l’existència és viure el present.
Un dels aspectes més majestuosos del ser humà és el viure cada instant plenament, sentint la perfecció de la creació en aquest ara en el qual un es troba. Sentir la seva presència i el que m’està aportant és adonar-te de l’amor que conté, creat expressament per a tu, per a la teva ànima, i que els teus sentits l’han captat per a adonar-te que la vida que es troba el ser humà no és el camí establert en els principis de la Creació, sinó una il•lusió en la qual s’ha endinsat i ens hem fet com a primordial, única i llei de la naturalesa humana.
Hi ha qui m’ha arribat a preguntar sobre aspectes d’un futur, en relació a ell/a o sobre el planeta Terra i l’evolució de la humanitat. Hi ha qui es troba capficat en saber sobre el què serà d’ell o els esdeveniments futurs.
Sovint ens desviem del camí al fer preguntes no adequades. Moltes vegades no trobem respostes a la vida, i és perquè no realitzem les preguntes idònies. Ens centrem amb el que no és. Nosaltres podem canviar allò que veiem i rebem en el nostre entorn, i sempre des del present, no des del coneixement d’un futur més immediat o no.
Hi ha impaciència per a obtenir. La dualitat ens empeny a voler aconseguir quan nosaltres ho diem, no quan la nostra ànima ho necessita. Quan més “exigim” a l’univers que ens doni allò que demanem, més sembla endarrerir el procés, i més alterats ens trobem a mesura que van passant els dies i no veiem que a la nostra porta truca la resposta o el resultat demanat.
La Creació no funciona així. No és un cambrer que ens porta les coses quan nosaltres li demanem perquè ens ve de gust. No! La vida no actua així.
La nostra ment demana i demana. Es vol veure resultats quan nosaltres ho diem. Ordenem i “obliguem” que se’ns doni allò que volem ara i aquí. Aquesta exigència i impaciència és fruit de la ment racional de l’humà, no del ser espiritual que som. La vida es representa i se’ns dóna, sempre, per un major bé de la nostra ànima, però no sempre és comprès el funcionament de l’existència, degut que volem portar les normes de la dualitat al camp espiritual. Les limitacions de la matèria desconeix el funcionament de la nostra veritable essència. Al no adonar-se de la nostra veritable naturalesa, distorsionem i mal interpretem el sentit i funcionament de la vida. Exigim, manem i el ser humà es delata al no tenir present els principis de la materialització.
Perquè els anhels de la nostra voluntat puguin ser obtinguts, nosaltres, sers humans hem d’estar preparats i generar les energies pròpies que representen el que volem, per a poder atraure-ho cap a nosaltres i poder gaudir del resultat. Mentre no estiguem “preparats interiorment” per a allò que desitgem amb totes les nostres forces, el nostre objectiu es mantindrà a certa distància creant un estat de neguit, desesperació per part d’aquell que insisteix en voler-ho quan ell ho vol.
No podem atraure amor, quan hi ha ressentiment i ràbia dins nostre.
No atraurem prosperitat quan la nostra consciència i expressions són de mancança.
No aconseguirem allò que desitgem si no ens sentim mereixedors.
No obtindrem harmonia, si no hi ha harmonia dins nostre.
No viurem en pau amb el nostre entorn, si no posem pau i serenor dins nostre.
Com si fos un criat, exigim a l’univers, a la vida, que ens doni allò que volem una i una altra vegada. Per què no ens plantegem, en menys de voler saber què ens depararà el futur per a obtenir certa efímera esperança, el per què la vida no ens dóna allò que hem demanat? Per què no invertim els termes? Pregunteu-vos, com si fóssiu l’univers, el per què no us concedeix allò que demaneu? Invertiu els papers. Tu ets la vida, per què no concedeixes allò que et demanes? Pregunteu-vos-ho i és probable que, des del cor, rebeu la resposta. Deixeu per un moment el paper de víctima i assumiu el de creadors i dadors de tot el bo que existeix pel ser humà. Per què no li concedeixes a (el teu nom) el que demana?
En la meva funció de servei m’adono com gran part de la humanitat encara està pendent del futur i no del present. El que vindrà no és important si no tenim present aquest mateix instant. Allò que pugui succeir depèn del què facis tu ara. El que decideixis fer, influenciarà en les energies del teu entorn i la teva vida, i aquesta es dirigirà cap a un camí o un altre.
Deixa de voler saber què serà de tu sense que tu vulguis fer res. D e què serveix saber el que se’t diu si la resposta la tens ara en tu? De què serveix escoltar per part d’algú que tot t’anirà bé, si tu no poses de la teva part perquè així sigui? La teva vida depèn de tu. El tarannà del món depèn de tu, del què facis i sentis tu en aquest moment. Si el que vols saber és que la teva vida “anirà bé”, ja t’ho dic ara jo, perquè allò que visquis et servirà per a despertar i endinsar-te una mica més a tu. Quan més ignoris allò que se t’està donant en aquests moments, més malestar t’aniràs creant i més aniràs endarrerint els resultats tan esperats.
Només hi ha un moment, i és el present.
Només hi ha una guia, i és la veu del teu cor.
Sigues feliç ara.
Sent ara la felicitat i l’amor. Sent amb totes les teves forces l’amor en tu, i atrauràs allò que vols, perquè és l’amor la clau mestre que obre totes les portes de la teva realització.
Sigues pacient amb el procés. Aquells que segueixen i viuen en la Llum, sabent de la importància de la paciència i la confiança. Tan se val el temps que portis esperant. Si és així, és perquè encara no has donat els passos adequats que han d’encendre l’interruptor del desbloqueig que priva l’obtenció de la teva voluntat, del teu Pla de Vida creat i expressat.
Perquè el que ja existeix en el pla espiritual es materialitzi en el pla terrenal, es necessita un procés, segons la condició humana del ser. És en aquest període on pots gaudir de la vida a l’obrir-te i aprendre de tot el que vius. Procura alliberar tot el ressentiment, ira, orgull, ego i pors que hagis pogut acumular al llarg dels teus anys. Tot aquell alliberament és part del procés de sanació de l’individu per a poder obtenir el que ha demanat. A vegades només és una mica d’amor i obertura de cor per a adonar-te què està passant. D’altres, l’aferrament a un control de la vida d’un per a deixar-se anar i fluir en el dia a dia. Sigui quin sigui el teu motiu pel qual encara no has obtingut la teva voluntat, és perquè el teu ser, en aquests moments no està preparat per a obtenir, mantenir-ho i gaudir d’ell.
No desesperis. Continua amb el teu procés, i no posis condicions, que moltes vegades són inconscients, al procés de la vida. Aquesta et donarà allò que sents que has de tenir, però en el seu moment.
Per ara, estima, sent l’amor i la calma dins teu i confia que tot està sent i serà pel teu major bé.
Sigues pacient amb tu mateix, i amb el procés de la vida. És amb tu, sobre tot, amb qui has de ser pacient. Les teves pors i controls et fan desestabilitzar. Flueix i gaudeix d’aquests moments que són els veritables moments de joia i plenitud.
Et penses que tot està aturat, però no és així.
Et penses que no pots o no saps que fer perquè d’una vegada aconseguir el que tan de temps portes darrera d’allò.
Canvia la teva visió de la situació i mira-ho sense preses, amb calma, i procura trobar la resposta de la teva divinitat perquè encara no t’ha concedit el que li has demanat.
El camí de la Llum i la realització és no pensar, no exigir, no insistir compulsivament, no organitzar, només fluir, confiar i sentir.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 20 de desembre del 2010

La Llum de les Paraules (38)


"Sigues flexible i pararàs millor els cops"


En aquests temps de tants canvis a la nostra vida, sembla que aspectes que fins ara s'anaven mantenint, ara trontollin. No vulguem mantenir-nos aferrats al que va ser, perquè els nous temps ens empènyen a canviar per a alliberar-nos de tot allò que ja no ens serveix per a continuar la nostra vida segons ha de ser.


Us anuncio, també, que aquesta setmana, en el programa de LA VEU DEL COR parlarem de les addiccions.


Una forta abraçada i que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.


Bones festes!!

dijous, 16 de desembre del 2010

Text llegit en la Meditació pel 2011 del 12 de desembre

Avui ens hem trobat aquí per a aportar la nostra intencionalitat i posar el nostre gra d’esperança, llum i amor a tot un planeta y humanitat que es troba al llindar del desconcert, y en molts casos de la desesperació i la misèria.
Podem sentir-nos agraïts per trobar-nos en aquest espai d’aquest món anomenat Catalunya i Espanya. Malgrat potser alguns de vosaltres no estigueu del tot satisfets pels dirigents que tenim, per la feina que fem o no podem fer degut a les nostres limitacions o discapacitats, no és res en relació a d’altres indrets del nostre planeta on fins i tot el poder respirar ja és un luxe . Som uns afortunats de ser on som, de poder caminar lliurement pel carrer, respirar, i expressar el que sentim.
Sí, som uns afortunats de viure en el lloc on vivim, tenint present que països i continents no tenen el marge adquisitiu de supervivència i vida que tenim nosaltres. Així per exemple, els 20 països més pobres del món es troben a l’Àfrica, tanmateix com la major part de les guerres existents.
Zàmbia, conjuntament amb Zimbabwe, el Txad o Libèria són les majors zones del continent africà amb un major índex de pobresa, un 80%. Amb el mateix percentatge, dins del nostre continent es troba Moldàvia, que conjuntament amb Albània tenen el mateix grau de pobresa. En el continent americà és Haití, i Tayikistan, el país amb el 64% de pobresa en la zona d’Àsia Central amb un 40% d’aturats.
Vivim en un món de desigualtat, misèria i moltes pors, on l’esclavatge encara és present, però el bo del cas, és que ningú vol viure així. Què és el que falla?. Us adoneu com som uns afortunats al tenir aigua calenta cada dia, un plat a taula, unes sabates i què posar-nos quan fa fred? Tot i així, també us haig de dir que hi ha persones que estan despertant les seves consciències i obrint els seus cors per a saber què fer davant d’aquesta vida i tot el que succeeix en ella.
Amb el canvi de mil•lenni va haver un canvi en el món on som. Els científics s’han pogut adonar que els pols, nord i magnètic s’han ajuntat, que cada vegada hi troben més erupcions solars, més residus de raigs gamma, els que teniu fills us adonareu que ja no són com vosaltres vareu ser. Són més espontanis, decidits i sembla, per moments, que parlin com un adult. El nostre planeta està canviant, i la Terra ens ho fa saber des del 2004 amb el primer tsunami. Després han vingut molts més, com terratrèmols, volcans en erupció, un canvi climàtic i per moments no sembla aturar-se produint grans morts massives. Alguna cosa gran està succeint en el nostre planeta.
D’alguna manera, per això, tots nosaltres avui estem aquí, per posar un bri de pau, amor i energia pel proper any que aviat entrarem, perquè sigui millor que aquest, obrint una porta a l’esperança.
Des del nostre raonament humà, res sembla tenir sentit, però les coses no són perquè sí, i el procés que estem seguint tots a la nostra vida i l’evolució del planeta té la seva raó de ser.
Es diu que després de la tempesta ve la calma.
Cadascú de vosaltres pot aportar aquesta calma als altres, i als altres als de més enllà, i així, com una gota d’aigua que cau a l’estany i estén la seva ona, amb la pau i l’amor de cadascú anirem allargant la cadena de l’esperança, la solidaritat, per a fer un món millor des del cor.
No sempre podem triar el que volem viure, però sí la manera de viure-ho. És aquesta actitud davant la vida i la nostra presència amorosa la que permetrà que el món vagi canviant tal com nosaltres i tots volem en el fons. Les guerres s’acabaran quan acabin les guerres interiors de cadascú. Hi haurà amor en el nostre planeta, quan puguem arribar a sentir l’amor dins nostre i actuem des del cor. La misèria i el dolor desapareixeran quan nosaltres fem les paus amb nosaltres mateixos, alliberant-nos del nostre passat i donant-nos el permís de ser nosaltres i expressar-nos segons som, lliurement.
La fidelitat amb un mateix permetrà que la tolerància i l’acceptació d’aquells que són diferents a nosaltres obrin les portes d’una convivència en harmonia.
Passen moltes coses en el nostre entorn i nosaltres podem col•laborar que aquestes situacions siguin més planeres, més fàcil de portar i alliçonadores, alhora, per a poder continuar el nostre camí d’evolució que tot ser humà segueix. Tots estem en el mateix camí, encara que uns necessitin unes experiències per a créixer, i uns altres unes altres. Tots ens necessitem per a continuar creixent.
El canvi en el planeta i la humanitat depèn de nosaltres, degut que posant la nostra llavor en els nostres entorns, farem que el lloc on vivim, sigui un lloc on valgui la pena estar. Comencem per casa nostra, i si aconseguim un ambient assossegat, d’harmonia, sense enfadaments, pors, paraules mal sonants, ni tensions, aquesta la transmetrem al nostre poble, i tots plegats enviarem una energia positiva a la resta del nostre país i al món.
Avui hem vingut, tots els que estem aquí, per a obrir el nostre cor i, qui sap si per a donar un pas més en la nostra consciència conforme nosaltres sí que podem canviar allò que veiem que està passant. Cadascú de nosaltres és la font de la qual pot beure el nostre planeta.
Aquestes paraules que heu sentit fins ara, que sigui un punt d’inici de replantejar-nos la nostra vida, la nostra actitud davant d’ella, d’una manera més amorosa i obrir-nos al contingut alliçonador que cada fet quotidià ens aporta, tinguem l’edat que tinguem. Mentre estiguem vius, encara ens podem il•lusionar i aprendre. No ho tenim tot après mentre el nostre cor bategui.
Som sers perfectes, complerts. Som sers amb un potencial immens que, probablement, no ens van ensenyar de petits. Per això, i ara em dirigeixo al ser amorós que hi ha dins de cadascú de vosaltres: “sent tu, actuant des del cor, alliberaràs les pors que has anat arrossegant al llarg de tots aquests anys de la teva vida. Sigues tu! I estaràs ajudant a la resta de la nostra estimada Terra i a tots els que en ella vivim.”

Per a acabar voldria nombrar unes paraules de Martin Luther King en el seu conegut discurs “He tingut un somni”:

• “Hem d’ascendir a les majestuoses altures on es fa front a la força física amb la força espiritual.”

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Nova activitat

A TOTS ELS TREBALLADORS DE LA LLUM


Degut als moments transcendentals del nostre planeta el món necessita Llum i Amor.
Et consideres un treballador de la Llum?
Tan si ets un Treballador de la Llum com si ho vols ser perquè creus que no ho ets, aquesta trobada és per a tu.
La unió de “moltes llums” farà que el món pugui enlairar-se i sanar, i alliberar de la densitat a la humanitat.
Parlarem d’aquests “treballadors”, de tu.

Dijous 16 de desembre a les 19’30h. (assistència gratuïta)
Lloc: Les Moreres c/ Lluís Llibre 29 (Cardedeu).
Al costat del cinema.
Organitza: CENTRE LA FONT t. 938455556


Jordi Morella és terapeuta energètic, canal, sanador i mestre espiritual, creador de l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència, actualment al Vallès.

CENTRE LA FONT
c/ Hospital 4, baixos – Cardedeu (Barcelona)

dijous, 9 de desembre del 2010

Silenci, el taló s'aixeca!

Els actors estan preparats, centrant-se en el paper que hauran de representar en l’obra que ha començat. El preludi ha donat peu a una certa tensió, concentració i il•lusió alhora.
Les cortines ja s’han retirat i tant la platea com l’amfiteatre estan plens a vessar esperant la nostra manifestació en escena. La llum és l’adequada i la intensitat del moment, plena.
Qui ens envolta ens mira i estan expectants a la nostra millor representació. Encara que nosaltres els actors i actrius no veiem a tots els que ens envolten, sabem que estan allà desitjant poder gaudir de la nostra presència en escena.
Són moments màgics on tots confien amb els altres. El públic de poder gaudir del què veuran i sentiran, i els que són dalt de l’escenari, el poder realitzar la millor interpretació possible per a poder arribar a tots aquells que voluntàriament han volgut assistir a l’obra tan esperada.
Feia temps que tots esperàvem aquests moments. Per fi ha arribat l’hora d’escriure una pàgina més de la història de la humanitat. Tots som actors/actrius i públic a la vegada. Tots esperem de l’altre part la correspondència per a poder-nos realitzar plenament. Els assaigs han anat perfectes. Tot ha sortit rodat per a poder-nos estrenar com a protagonistes d’una gran etapa de la vida d’aquest planeta anomenat Terra i els seus habitants.
Tots som protagonistes i públic alhora.
Tots tenim un paper dins de la gran auca celestial on uns interactuen amb els altres i aquests i nosaltres, junts, amb la resta del món. La Gran Obra esperada és a punt de realitzar-se. El silenci és absolut, perquè les llums de l’espectador, de l’entorn, han estat apagades, i les de l’escenari s’han encès. Comença a escoltar-se una suau melodia de fons. Tots estem a punt.
Quin gran moment! Tots estem en el lloc adequat i en el moment oportú per a poder ser partíceps del gran instant on tots seran peces claus pel desenvolupament d’aquesta obra d’art procedent del major director mai existit. Els personatges han estat triats amb molta cura i, després d’una acurada preparació, ara deixaran veure la seva preparació que tant han estat treballant.
Els millors actors i actrius estan a punt de sortir a la llum de l’escena i deixar-se veure per a poder fer sentir i transmetre allò pel qual han estat instruïts.
Tothom sap el seu paper. L’obra és a punt de començar. La música inicial ja està sonant pels oïdes que escolten i l’emoció sentint-se en els cors oberts que abracen.
Tothom al seu lloc. L’hora ja ha arribat. No es tornarà a repetir uns moments tan intensos i desitjats com aquests. La nostra hora ha arribat.
El ser humà es troba en el punt de la seva història on pot decidir en relació al seu procés. Molts de vosaltres heu donat passos cap el vostre interior i el vostre cor us ha parlat, arribant-lo a sentir. Heu avançat segons us deia i heu anat obrint les portes de l’Ascensió de la vostra ànima. Alguns heu estat preparats per a sostenir els pilars de l’energia del nostre planeta. Us heu obert i lliurat a una funció de servei per a la resta dels sers humans. Heu adquirit un grau de consciència que us permetrà equilibrar les energies de la Terra i alliberar la densitat i la foscor existent fins el moment. D’altres heu despertat a una nova visió de la vida que us fa més estables en el vostre dia a dia. Molts, la majoria, despertareu del somni en el qual heu estat vivint fins el moment, adonant-vos que només era això, un somni, el qual no es corresponia amb el que heu estat vivint fins ara, després de molts anys.
Tots, però, tots ens unirem i ens ajudarem uns als altres. Les edats desapareixeran i els cors es manifestaran portant la guia del què haurà de ser.
La gran obra divina ha iniciat els seus passos i tots som protagonistes en major o menor grau, però tots intervindrem en el moment adequat per a influenciar a d’altres i ajudar-lo a arribar fins el final del seu despertar.
Hi haurà qui no voldrà fer-ho. L’obra val la pena seguir-la i col•laborar amb la nostra presència d’una manera conscient. Brots de consciència estan fent presència en molts sers que ja s’han lliurat al Gran Pla Diví. Tots hi participem, encara que alguns hagin triat el paper de seguidor. Ningú és menys que un altre, perquè en una Gran Obra, tots som els protagonistes. Uns exalten als altres i els fan ressaltar més en el seu paper quan ells hi són.
La Llum il•lumina tot l’escenari de la Terra i als seus actors i actrius, la humanitat. Tots estan rebent aquesta Llum que els farà despertar, encara que alguns es girin per a no veure-la, però, tard o d’hora, claudicaran a ella des de l’amor i la necessitat de ser ells.
Totes les ànimes estan expectant a aquest moment triat. Avui és el dia.
Silenci, les portes del món interior estan disposades a obrir-se per a reconèixer la meravellosa ànima que hi ha en ella i el ser que l’acompanya. La Divinitat és a punt d’entrar en escena.
Deixaràs que així sigui? Nosaltres t’esperem. Som molts més dels que veus. Molts es troben en mig de la Gran Llum que permet realitzar el paper de la teva vida.
Obra’t! Deixa’t anar i gaudeix del resplendent despertar de la humanitat i la sanació del planeta Terra. Tu faràs possible que així sigui, i que el públic celestial pugui aplaudir llargament per la plena representació d’aquesta vida creada en la nostra dimensió. Transmet el teu amorós interior i fes que arribi a qui està al teu costat. Sigues tu! Tots t’ho agrairem i ens beneficiarem.
Ara ens toca entrar en acció a nosaltres. Som-hi!!

dilluns, 6 de desembre del 2010

Meditació pel 2011




MEDITACIÓ PER A LA PAU I L'AMOR AL 2011


Vine a la Trobada – Meditació que es farà el proper 12 de desembre a les 12h. del matí a l’espai Les Moreres de Cardedeu.

Vine a aportar el teu gra d’energia per a ajudar a fer un món millor.
El que passa en ell també depèn de nosaltres.
Vine a expressar amb la teva presència, conjuntament amb la d’altres com tu, els teus anhels d’un món millor pel 2011. Junts farem decantar la situació actual en el planeta cap a l’ordre, l’harmonia, la pau i l’amor.
T’esperem en aquest acte per a què tots puguem viure en pau, respecte, tolerància i l’amor sigui l’únic camí a seguir.
Vine a fer l’aportació de la teva naturalesa amorosa, irradiant-la per tot el planeta.

Diumenge 12 de desembre a les 12h.

T’esperem!
(assistència gratuïta)

Que l'Amor i la pau siguin en tots vosaltres.


dijous, 2 de desembre del 2010

Dels arxius akàsics (canalització)


A continuació vull compartir amb tots vosaltres una informació rebuda dels arxius akàsics del nostre planeta y els sers que l’habitem.
Com si hagués entrat en una gran biblioteca i escollís un gran tom vell de saviesa d’un dels seus prestatges i l’obrís a l’atzar, “vaig llegir” les paraules que venen a continuació i que parlen del nostre procés d’evolució i del ser humà. Tal com ho vaig trobar, aquí us ho presento, per tant, la llengua amb la qual ho vaig “llegir”, la mantinc per a no alterar algun possible canvi d’informació en la traducció al català.
Amb tot el meu amor i humilitat, per a vosaltres:


El despertar divino no se encuentra en la palabra, sino en el corazón.
• La mayor virtud del ser en evolución es el reconocimiento de su divinidad desde la humildad de su condición de maestría latente en estado de aprendizaje.
• Elevar el alma interior realzará la magnificencia de su espíritu, honrando la esencia de su divinidad.
• Vuestras energías se entrelazan entre si, alterando el espacio donde os encontráis. Cada uno de vosotros es fuente de creación y equilibrio cuando recordáis quienes sois, o bien, desarmonía cuando vuestra condición humana prevalece ante la inconsciencia. Podéis traer la luz allí donde no exista, y hacer que la oscuridad de vuestros miedos y apegos desaparezcan, creando un sosiego en vuestros corazones y todo vuestro ser.
• La distancia entre vosotros y nosotros se está acortando. Entre vosotros hay quienes han recibido una instrucción acelerada por nuestra parte para sostener el equilibrio de vuestro planeta y acercar vuestras energías a las nuestras. Esta distancia se irá acortando cada vez más. Somos muchos los que ya estamos en estos tiempos actuales vuestros entre vosotros o velando vuestro planeta. Vuestras vibraciones como un Todo, resuenan por todo el universo, atrayendo a diferentes vidas por la energía desprendida de vuestro ser.
• En el período de tiempo de vuestro proceso que os encontráis, os dirigís hacia el fin del desorden y el caos, hacia el despertar de una somnolencia espiritual vaticinada en los últimos años de vuestra era por seres iluminados y maestros de vuestros tiempos.
• Vuestra mente tomará otro rol al que viene realizando hasta el presente. Vuestra mente despertará y su utilización se magnificará hacia la creación de vuestra voluntad desde el corazón. Mente y corazón serán uno, permitiendo que vuestros hemisferios despierten y tomen el papel que les corresponde para que la divinidad que hay en cada ser humano pueda manifestarse según la Fuente de la cual procede.
• Vivís momentos únicos en vuestra evolución como seres, como humanidad y como planeta. Vuestras células están despertando a una mayor conciencia de servicio y entrega. Este servicio se irá manifestando en cuanto vayáis liberando vuestros temores y resistencia a dejar ir. Entonces, cuando así sea, serviréis a un mayor bien universal. Dejaréis de identificaros con vuestra condición humana, y a sabiendas de vuestra biología, vuestra esencia espiritual guiará vuestros pasos, siendo Dios-en-ti quien haga presencia allí donde os encontréis. Todos sois “Hijos de Dios”, pero no todos, todavía, sois “Hijos de Dios” con conciencia para entender lo que representa vuestro papel en vuestros tiempos.
• La humildad de los iluminados permitirán ver en los demás, la Luz esperada en vuestros tiempos. Esta humildad será fruto de sentir la esencia de donde precedéis y el amor de vuestra verdadera naturaleza.
• En vuestros tiempos estáis despertando y el afán de vuestra alma para ser reconocida os empuja a despertar ciertas inquietudes sobre quiénes sois y vuestras capacidades para transmutar vuestra vida. Todos vosotros vibráis diferente y vuestro mundo interior se ve alterado por las nuevas energías enviadas desde nuestra dimensión para que el ser humano pueda despertar su conciencia, abrir su corazón y poder tomar las decisiones que le llevarán a su divinidad manifestada.
• Hay un despertar, pero el camino para muchos, todavía será intenso, porque deberán de liberar un pasado que ha estado manteniendo a lo largo de los años, endureciendo las resistencias del cambio y hacia la manifestación del máximo resplandor del ser humano.
• Los tiempos previstos para la ascensión global de la humanidad ya está acordado. Cada uno de vosotros será la llave para que así sea.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.