dijous, 30 de desembre del 2010

Darreres paraules de l'any 2010


Aquest any 2010 ha estat un temps on el món interior s’ha remogut molt. Les nostres emocions i els canvis produïts per les noves energies en el planeta han fet que en més d’un moment visquéssim instants de reestructuració profunda en les nostres vides.
Personalment he canviat de domicili a principis d’any, canviant tanmateix el ritme i estil de vida que portava fins ara. Vaig decidir anar a viure amb els meus pares per a fer les paus del meu passat amb ells i ells amb mi. Les tensions es van desfer i un fill pròdig va ser retrobat per part d’ells, i jo vaig guanyar uns pares.
Ha estat un any important pel procés de la nostra ànima, les noves energies que han entrant, sobre tot, des de l’estiu fins a aquest desembre que ha estat intens a nivell energètic. Aquest any ens han fet prendre decisions per a la nostra ànima: o m’adapto als nous temps, o em deixo emportar pel dolor que causa el fet de no voler canviar. Les dues postures s’han aguditzat encara més. Per sort, ha hagut més persones que han decidit continuar amb el seu camí d’evolució. Cada vegada hi ha més sers que intenten donar passos cap a l’auto descobriment del veritable ser que és. Les emocions s’han remogut a nivells alts, i un havia d’asserenar el seu interior per a trobar la pau i la calma. Ha estat intens el treball a realitzar.
Molts de vosaltres heu tingut sensacions de trobar-vos perduts, dubtar o plantejar-vos si realment esteu fent el que heu de fer. Potser us heu sentit com “sense connexió”, aquells que teniu facilitat per a meditar i per moments no havia manera de “centrar-vos” o estar una estona com en altres vegades.
Probablement heu pogut tenir símptomes de molèsties al cap sense més ni més, sensacions de mareigs o fins i tot de vòmits, quan no heu trobat cap motiu aparent perquè així sigui. Potser us heu despertat a mitja nit i ja no us heu pogut tornar a dormir, o el vostre son s’ha alterat. No us preocupeu perquè els temps del canvi estan actuant en la vostra biologia. No és res físic, encara que noteu aquests símptomes, sinó espiritual. Si anéssiu als metges, el més segur és que no us trobessin res. És espiritual, no físic! Són les noves energies que s’estan integrant en el vostre cos, on les vostres cèl•lules s’obren per a rebre aquestes energies amoroses, de més alta vibració. Si això us ha passat o us està passant, no us amoïneu, perquè és senyal que esteu enlairant les vostres vibracions i la vostra Llum s’intensifica com a sers espirituals que sou.
Ha estat un any ple de canvis del nostre entorn, tant a nivell personal com familiar, tant a nivell polític com a social i el planeta en general. Molts han deixat aquest planeta, en unes quantitats “no normals”. Tot és degut al Gran Pla Diví. No hi ha ningú que ens hagi deixat que no li hagués arribat l’hora.
No us atabaleu! Assereneu-vos perquè uns nous temps estan trucant a la vostra porta per a portar-vos cap a un major bé del vostre ser.
L’any 2010 ha estat un any d’una gran neteja interior. Les nostres energies necessitaven un “treure la pols” per a mostrar la majestuositat del veritable ser que som. Tot va bé. Tot està bé, i vosaltres us trobeu en el millor moment de la vostra vida per a donar un pas més en el camí cap a l’ascensió. Escolteu el vostre cor que ell us parlarà. Fluïu! Deixeu-vos emportar i no temeu, quan ja esteu fent tot el que creieu que heu de fer.
Busqueu la pau i la calma dins vostre, que serà la barca que us portarà allà on pugueu mostrar la meravellosa grandiositat de qui sou.
Que aquest nou any 2011 sigui el despertar i la realització del vostre ser. Només el millor podeu esperar.

Us desitjo el millor i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.