dijous, 9 de desembre del 2010

Silenci, el taló s'aixeca!

Els actors estan preparats, centrant-se en el paper que hauran de representar en l’obra que ha començat. El preludi ha donat peu a una certa tensió, concentració i il•lusió alhora.
Les cortines ja s’han retirat i tant la platea com l’amfiteatre estan plens a vessar esperant la nostra manifestació en escena. La llum és l’adequada i la intensitat del moment, plena.
Qui ens envolta ens mira i estan expectants a la nostra millor representació. Encara que nosaltres els actors i actrius no veiem a tots els que ens envolten, sabem que estan allà desitjant poder gaudir de la nostra presència en escena.
Són moments màgics on tots confien amb els altres. El públic de poder gaudir del què veuran i sentiran, i els que són dalt de l’escenari, el poder realitzar la millor interpretació possible per a poder arribar a tots aquells que voluntàriament han volgut assistir a l’obra tan esperada.
Feia temps que tots esperàvem aquests moments. Per fi ha arribat l’hora d’escriure una pàgina més de la història de la humanitat. Tots som actors/actrius i públic a la vegada. Tots esperem de l’altre part la correspondència per a poder-nos realitzar plenament. Els assaigs han anat perfectes. Tot ha sortit rodat per a poder-nos estrenar com a protagonistes d’una gran etapa de la vida d’aquest planeta anomenat Terra i els seus habitants.
Tots som protagonistes i públic alhora.
Tots tenim un paper dins de la gran auca celestial on uns interactuen amb els altres i aquests i nosaltres, junts, amb la resta del món. La Gran Obra esperada és a punt de realitzar-se. El silenci és absolut, perquè les llums de l’espectador, de l’entorn, han estat apagades, i les de l’escenari s’han encès. Comença a escoltar-se una suau melodia de fons. Tots estem a punt.
Quin gran moment! Tots estem en el lloc adequat i en el moment oportú per a poder ser partíceps del gran instant on tots seran peces claus pel desenvolupament d’aquesta obra d’art procedent del major director mai existit. Els personatges han estat triats amb molta cura i, després d’una acurada preparació, ara deixaran veure la seva preparació que tant han estat treballant.
Els millors actors i actrius estan a punt de sortir a la llum de l’escena i deixar-se veure per a poder fer sentir i transmetre allò pel qual han estat instruïts.
Tothom sap el seu paper. L’obra és a punt de començar. La música inicial ja està sonant pels oïdes que escolten i l’emoció sentint-se en els cors oberts que abracen.
Tothom al seu lloc. L’hora ja ha arribat. No es tornarà a repetir uns moments tan intensos i desitjats com aquests. La nostra hora ha arribat.
El ser humà es troba en el punt de la seva història on pot decidir en relació al seu procés. Molts de vosaltres heu donat passos cap el vostre interior i el vostre cor us ha parlat, arribant-lo a sentir. Heu avançat segons us deia i heu anat obrint les portes de l’Ascensió de la vostra ànima. Alguns heu estat preparats per a sostenir els pilars de l’energia del nostre planeta. Us heu obert i lliurat a una funció de servei per a la resta dels sers humans. Heu adquirit un grau de consciència que us permetrà equilibrar les energies de la Terra i alliberar la densitat i la foscor existent fins el moment. D’altres heu despertat a una nova visió de la vida que us fa més estables en el vostre dia a dia. Molts, la majoria, despertareu del somni en el qual heu estat vivint fins el moment, adonant-vos que només era això, un somni, el qual no es corresponia amb el que heu estat vivint fins ara, després de molts anys.
Tots, però, tots ens unirem i ens ajudarem uns als altres. Les edats desapareixeran i els cors es manifestaran portant la guia del què haurà de ser.
La gran obra divina ha iniciat els seus passos i tots som protagonistes en major o menor grau, però tots intervindrem en el moment adequat per a influenciar a d’altres i ajudar-lo a arribar fins el final del seu despertar.
Hi haurà qui no voldrà fer-ho. L’obra val la pena seguir-la i col•laborar amb la nostra presència d’una manera conscient. Brots de consciència estan fent presència en molts sers que ja s’han lliurat al Gran Pla Diví. Tots hi participem, encara que alguns hagin triat el paper de seguidor. Ningú és menys que un altre, perquè en una Gran Obra, tots som els protagonistes. Uns exalten als altres i els fan ressaltar més en el seu paper quan ells hi són.
La Llum il•lumina tot l’escenari de la Terra i als seus actors i actrius, la humanitat. Tots estan rebent aquesta Llum que els farà despertar, encara que alguns es girin per a no veure-la, però, tard o d’hora, claudicaran a ella des de l’amor i la necessitat de ser ells.
Totes les ànimes estan expectant a aquest moment triat. Avui és el dia.
Silenci, les portes del món interior estan disposades a obrir-se per a reconèixer la meravellosa ànima que hi ha en ella i el ser que l’acompanya. La Divinitat és a punt d’entrar en escena.
Deixaràs que així sigui? Nosaltres t’esperem. Som molts més dels que veus. Molts es troben en mig de la Gran Llum que permet realitzar el paper de la teva vida.
Obra’t! Deixa’t anar i gaudeix del resplendent despertar de la humanitat i la sanació del planeta Terra. Tu faràs possible que així sigui, i que el públic celestial pugui aplaudir llargament per la plena representació d’aquesta vida creada en la nostra dimensió. Transmet el teu amorós interior i fes que arribi a qui està al teu costat. Sigues tu! Tots t’ho agrairem i ens beneficiarem.
Ara ens toca entrar en acció a nosaltres. Som-hi!!