dilluns, 30 d’agost del 2010

La Llum de les Paraules (34)

" Per a poder volar hem de sortir-nos del camí del conegut en plena fe del desconegut... les ales esteses... i amb absoluta seguretat que el vent recolzarà el nostre vol." (Lauren C. Gorgo)
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 26 d’agost del 2010

Grans canvis s'apropen

Avui voldria fer-vos saber un article, una canalització de l'Arcàngel Gabriel, el qual és ple d'esperances, sustent i amor.
Aquesta canalització ha estat extreta de la web www.hermandadblanca.com
Una abraçada i obriu els vostres cors per a rebre el missatge i poder-lo integrar en cada una de les vostres cèl·lules i no desistir en el nostre camí cap a l'Ascensió.
Tot vostre:
Grans canvis s’apropen pel teu país, per al teu continent; i grans canvis s’apropen pel mateix Planeta. Els canvis, estimats meus, s’estan donant a passos gegants, a una velocitat difícil de comprendre i assimilar pe a la majoria dels Sers Humans. Això es deu que els canvis s’estan produint a una vibració més alta a les que vosaltres encara pertanyeu. És per això, els meus estimats nens, la importància que us sostingueu en una fe absoluta, en una confiança i una creença absoluta, perquè només deixant a un costat els condicionaments mentals podreu viure amb tranquil•litat i harmonia els canvis que succeiran. Només sostinguts en la fe més absoluta, sostinguts en la creença que res ni ningú podrà fer-vos mal, sostinguts en la creença que esteu sent protegits per la Llum de Déu, sostinguts en la creença que és l’amor qui ara dirigeix les vostres vides, sostinguts en la creença que tot el que succeeixi és pel benefici personal i benefici col•lectiu. Només així podreu viure aquest procés de canvi en pau i harmonia.
Els canvis que venen modificaran, en alguns casos, dràsticament, la mecànica de vida actual dels Sers Humans, modificaran dràsticament els sistemes polítics, religiosos i educatius, modificaran dràsticament les velles creences i s’aconseguirà que el temor, la ira i la densitat es dilueixin d’una vegada per totes; aconseguint així, que la vibració d’unicitat comenci a regnar en Mare Terra i en el cor de cadascú de vosaltres.
Jo, l’Arcàngel Gabriel, en aquest moments us dic, estimats meus, que la vida està a punt de ressorgir per a molts de vosaltres, perquè dins de molt poc podreu veure coses que abans no veieu, sentir coses que abans no sentíeu, podreu apreciar i valorar coses que abans no podíeu i el significat de la vostra existència canviarà i podreu veure amb major claredat la importància que tots i cadascú de vosaltres teniu en aquest procés de canvi i podreu sentir la força de la Llum envaint tot el teu Ser. Podreu sentir la força de la Llum irradiant les vostres vides. I direu: “¡Però què fàcil era!”, i direu: “¡però perquè no ho havia vist abans!”, i direu: ¡”Gràcies perquè per fi em sento en pau amb mi mateix i amb l’Univers!”, i sentireu que tots som UN, que tots som UN i que no hi ha diferències perquè la Llum és la Llum i l’Amor és l’Amor.
Així és que Jo, l’Arcàngel Gabriel, en aquest moment m’inclino davant de cadascú de vosaltres i agraeixo infinitament el treball, el lluminós treball que cadascú de vosaltres realitza.
Jo, l’Arcàngel Gabriel, he estat aquí, estic i estaré pendent de cadascú de vosaltres, sostenint-vos amb la meva Llum, sostenint-vos amb el meu Amor, irradiant claredat i saviesa pel cor de cadascú de vosaltres.
I arribarà el moment que sentireu el que senten les persones que han estat molt de temps sota l’aigua i de sobte aconsegueixen sortir a la superfície. Sentireu que podeu respirar l’essència mateixa de Déu i aquest sentiment us retornarà la llibertat espiritual que mai hauria d’haver perdut cap Ser Humà. S partir d’aquí, a partir d’aquest moment, el procés de reconstrucció i canvi haurà arribat al seu màxim resplendor. A partir d’aquest moment, tots els canvis seran positius i a partir d’aquest moment, l’únic que florirà i regnarà en aquest Planeta serà la veritat, la veritat i la Llum, la Llum i la veritat; sostingudes per l’Amor Diví, per l’Amor de Déu.
Jo, l’Arcàngel Gabriel, m’inclino davant els vostres processos i honro la vostra Llum, el vostre treball i la vostra fe i us ofereixo estar allà, en cada pas que doneu, en cada moment de la vostra existència, sostenint-los, recolzant-los i omplint-los de Llum.
Ja no hi ha temps per a continuar mantenint-se en el temor, l’enuig i la densitat, així és que deixeu anar, deixeu anar tot el que pugueu i sostén-te en la teva fe, en aquesta fe que us connecta a Déu, en aquesta fer que els connecta amb l’Univers, en aquesta fer que pot atraure tot el positiu que necessiteu i anheleu. Sostén-te en aquesta fe, en aquest fe ferma, capaç de generar alquímia. Sostén-te en la fe, sostén-te en la teva meravellosa i valuosa fe.
Jo, l’Arcàngel Gabriel us estimo infinitament. Us estimo infinitament. Us estimo infinitament.

dilluns, 16 d’agost del 2010

Dies de descans

Estimats lectors i germans de viatge, durant uns dies gaudiré de l’illa de Tenerife (Illes Canàries), a continuar amb el meu camí, endinsant-me una mica més a les noves energies. Durant uns 9 dies acceptaré l’oportunitat que se m’ha presentat per a poder donar nous passos en el meu procés personal, sentint l’anhel, alhora, d’estar amb tota la meva família. Tinc ganes d’estar amb ells, amb tots: els meus germans i els seus fills, pares,.... serà com unes petites vacances, encara que en tot moment el meu ser estarà disposat a viure el present i a viure els nous aprenentatges i serveis que m’esperen.
Per tant, fins a finals d’aquest mes, el 26 o 27 d’agost, no tornaré a renovar aquest blog.
És qüestió de renovar les piles pels canvis que han de succeir a partir d'aquest mes de setembre, d'aquesta tardor.
Fins aviat!
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 12 d’agost del 2010

Els miracles

Avui m'agradaria fer-vos arribar uns punts a reflexionar extrets del llibre: "Un Curso de Milagros".


SOBRE ELS MIRACLES
(Extret del llibre: “Un curso de milagros”)


1. No hi ha graus de dificultat en els miracles. No hi ha cap que sigui més “difícil” o més “gran” que un altre. Tots són iguals. Totes les expressions d’amor són màximes.
2. Els miracles de per si, no importen. L’únic que importa és el seu Origen.
3. Els miracles succeeixen naturalment com expressions d’amor. El veritable miracles és l’amor que els inspira. En aquest sentit, tot el que procedeix de l’amor és un miracle.
4. Tots els miracles signifiquen vida, i Déu és el Donador de la vida. La seva veu et guiarà correctament. Se’t dirà tot el que necessitis saber.
5. Els miracles són naturals. Quan no succeeixen, és que alguna cosa no va bé.
6. Tot el món té dret als miracles, però abans és necessari una purificació.
7. Els miracles s’associen amb la por, degut únicament a la creença que la foscor té la capacitat d’amagar. Creus que el que no pots veure amb els ulls físics del cos no existeix. Aquesta creença et porta a negar la visió espiritual.
8. Els miracles donen sentit a Déu a través teu. El lloeixen a l’honrar les seves creacions, afirmant així la perfecció de les mateixes. Guareixen perquè neguen la identificació amb el cos i afirmen la identificació amb l’esperit.
9. Els miracles són exemples del recte pensar que harmonitzen les teves percepcions amb la veritat tal com Déu la creà.
10. Els miracles sorgeixen d’un estat mental miraculós, o d’un estat d’estar a punt per a ells.
11. Els miracles són expressions d’una consciència interna de Crist i d’haver acceptat la seva Expiació.
12. Els miracles representen la teva alliberació de la por. “Expiar” significa “desfer”. Desfer la por és un aspecte essencial del poder expiatori dels miracles.
13. El miracle és un recurs d’aprenentatge que redueix la necessitat del temps. Estableix un interval temporal fora del normal que no està subjecte a les lleis usuals del temps. En aquest sentit, és intemporal.
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres.

dilluns, 9 d’agost del 2010

La Llum de les Paraules (33)

Els tres pilars del present: Sentir, estimar i confiar. Sent la teva divinitat, estima sense condicions i confia plenament que tot serà.
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 5 d’agost del 2010

En el Paradís




Com molts matins, a primera hora, agafo la bicicleta i em dirigeixo cap a un racó del paradís aquí on visc.
Quan hi arribo, la deixo repenjada a un arbre i m’assec en un banc de fusta d’esquena alta, i des d’aquí contemplo la petita cascada, amb la seva remor posant melodia en aquest lloc ombrívol per les branques dels arbres que protegeixen aquest santuari de la perfecció de la Creació.
Les aigües que cauen formen un petit embassament, poc profund, atrinxerat per una renglera de pedres que resguarden la poca profunditat d’aquest petit llac imaginari, però que deixen, alhora, transcórrer l’aigua i permetre la fluïdesa del seu curs, creant més enllà de la renglera de pedres ben posades un petit rierol d’aigües clares i fresques que aromatitzen la terra, desprenent el seu olor tan esponjós de “terra mullada”.
Assegut en aquest petit paradís sento la vida existent en ell per arreu: papallones, diferents tipus d’ocells amb els seus cants variats, de grans a petits, insectes sense interferir en la nostra presència, donant cabuda i peu a la convivència entre tots els que allà ens trobem. No puc deixar de nombrar els esquirols que pots veure, en comptagotes, com creuen les branques, just, per sobre el teu cap o d’un cantó a l’altre d’aquesta perfecció de natura sense tocar terra.
En espais així, el teu esperit s’esponja i es relaxa amb la més relaxant melodia d’unes aigües, que com el ser humà, segueixen el seu curs.
Tot té una inèrcia, i quan més sintonitzem amb el flux del què ha de ser, més ens magnificarem i enlairament la nostra ànima al sentir l’amor, l’harmonia i el perfecte ordre en nosaltres.
La Font dels Olms, que és com es coneix el lloc on ara sóc, només ens recorda que tots, ja vivim en el paradís, cal que anem al nostre interior i gaudirem d’un meravellós paisatge amb la serenor, pau i benestar inimaginables que un pot arribar a imaginar-se.
En algun moment del dia apareix un nen o un gos acompanyat que s’endinsen en aquestes aigües poc profundes per a remullar-se els peus, sent la metàfora de purificar els seus peus, “el seu caminar” per a poder continuar amb més coratge, fortalesa i llum en la nostra vida.
És un espai on les energies ens transporten lluny d’allà. Aquí tot és puresa, un encant pels nostres ulls i un relaxament pel nostre esperit.
En aquests moments estic sol en mig del Paradís, encara que les garses, tórtores, puputs i d’altres ocells manifesten les seves presències amb els seus variats cants. Ben mirat, en cap moment estic sol, perquè fins i tot els meus germans de la Llum són amb mi, i amb més motiu en aquesta porció de naturalesa pura i estimulant alhora.
Tot flueix. Res està aturat. Tot segueix el seu curs, fins i tot la petita brisa que en aquests instants refresca la meva pell, el meu cos a primera hora del matí.
Dono gràcies a Déu per la seva presència a través d’un racó pur i inspirador.
L’Amor crea bellesa. Només des de l’Amor podem crear les majors obres que l’home pot arribar a realitzar.
Tots som la puresa de la Voluntat Divina.
Tu ets Amor. Tu ets un ser complert, perfecte i d’una gran bellesa. Tu ets un paradís aquí a la Terra. Ves a ell, al teu interior i gaudeix plenament d’allò que la vida t’ha concedit.
Des d’un indret on em fa sentir la meva divinitat,

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.

dilluns, 2 d’agost del 2010

Activitats pel mes d'agost


Fes unes vacances diferents!
Aquest mes d’agost t’oferim la possibilitat que puguis fer Meditacions i cursos de Reiki per a continuar el teu avanç en el camí que et porta a la connexió amb la teva veritable naturalesa amorosa per a obrir les portes de la calma, l’equilibri, l’harmonia i la sanació.
Per tot això, t’oferim Meditacions i cursos de Reiki (tots els nivells) perquè puguis iniciar-te o continuar la teva formació en Reiki, aquest camí d’Amor que ens aporta benestar i equilibri, tant a nosaltres, com a tots aquells que ens envolten. El dissabte 7 es fa un de primer nivell, però hi ha altres opcions en altres dies.
Si vols pots assistir a les nostres Meditacions, o Meditacions amb Àngels, per a dedicar-te una estona, un espai a la teva essència i sentir el benestar en el silenci de la quietud, vine!, t’esperem!.
Si estàs interessat/da i vols “invertir” pel teu ser, per a la teva salut i asserenament de l’esperit, truca’ns al centre DARSANA c/ Bruniquer 3, baixos - Granollers (Barcelona) T. 937895217

Si vols que aquestes activitats, o les de l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència es facin a la teva població, centre o empresa, truca al 606098752 (Jordi), o envia un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es constant la informació que precisis i un telèfon de contacte.

T’esperem ens els nous temps que truquen a la porta!

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.