divendres, 27 de novembre del 2009

L'embaràs

Molts de vosaltres donareu llum a una nova vida. Durant temps heu anat regant la llavor de la realització, y el moment que aquesta es materialitzi ha arribat.
L’embaràs ha estat dur pels que heu despertat i començat a caminar amb fortalesa, empeny i fermesa. Els resultats que tant esperàveu estan a punt de manifestar-se. Esteu plens de preparació, predisposició, Llum y Amor, y la porta de la Voluntat Divina en vosaltres està oberta. Ara sí. Alguns de vosaltres esteu en els temps finals del vostre embaràs per a donar lloc a un esperat part i començar una vida on el dolor, el malestar i les penúries a no tindran lloc. Una vida on la realització del vostre ser podrà ser manifestada amb tota la seva majestuositat. Allò pel qual veu néixer i plorar per primer cop, ara es manifestarà i les portes s’obriran de bat a bat per a materialitzar plenament el vostre Pla Diví.
Us trobeu davant la possibilitat de portar a terme el vostre pacte inicial. La vida que heu anhelat, ara serà possible gràcies al treball realitzat durant tot aquest temps, anys. La vostra intencionalitat, en el seu moment, va ser el començament de l’embaràs. Al llarg de tot aquest temps, heu sentit una vida interior diferent a anys enrere. Sentiu plenitud, expansió, serenitat, calma, alegria y certesa conforme els vostres desitjos seran realitzats i la “vida que porteu dins” sorgirà de les vostres entranyes, fruit de l’amor cap a vosaltres mateixos.
Us trobareu exultants i emocionats pels temps propers. Sentiu que molt aviat la vostra vida realitzarà canvis importants, tant de ritme com d’estil. Una nova vida us espera. El part està molt proper. Us trobeu preparats i desitgeu amb totes les vostres forces servir a la Voluntat Superior i materialitzar-la en els llocs on us trobeu.
Un gran canvi ha succeït en el vostre interior. Ara porteu vida eterna i pura, la vostra essència que demana pas per a mostrar al veritable ser que sou i heu anant gestant al llarg del temps cap a aquí. Des de que va canviar el mil·lenni, us heu anat preparant per a engendrar, i ara, davant la vostra bellesa i saviesa, molts de vosaltres us trobeu que el ser trobat i alimentat del vostre interior demana pas per a intensificar la Llum que sou i irradiar més enllà del vostre entorn, l’Amor que sentiu degut al despertar i instrucció espiritual realitzada al llarg de tots aquests anys. Sou Llum i Amor i ha arribat l’hora de mostrar-vos al món amb tot el vostre resplendor.
El 2012 està a prop, i la humanitat i el planeta us necessita, trencant la closca amb la qual se us ha estat protegint pel gran moment del vostre present.
Sentiu una força immensa, a la vegada que pau, calma, serenitat i sabedors que, ara, tot serà.
L’embaràs arriba al seu fi. Molts de vosaltres us trobareu i col·laborareu junts per a ajudar a despertar a aquells que es resisteixin a fer-ho. Saps que em refereixo a tu. Penses, sents i actues diferent, o encara no t’has adonat? L’Amor és la teva guia en el teu camí. Penses, actues i sents des de l’Amor i amb Amor, i aquest t’obrirà les portes de la teva Voluntat manifestada, Una amb la del Pare. El món espiritual de la Llum i tu sou Un. Tu i la Font creadora de vida interior sou Un. El teu interior sent la força de la teva divinitat.
El part anirà bé i tots ens alegrarem de la nova vida que portaràs al món. Més enllà del vostre planeta també mostraran alegria i goig pel nou ser apareixerà.
El moment de trencar aigües dependrà de cadascú, però abans que acabi aquest any, nous sers apareixeran amb tota la seva Llum i Amor davant els homes per a renovar i sanar una humanitat desitjosa de viure en harmonia, pau i amor en un planeta que s’anirà regenerant, mostrant tota la seva bellesa amb tot el seu resplendor.
Moltes vides de gran saviesa i Llum apareixeran en el nostre món, enlairant la seva vibració i preparant un lloc on aquells que el continuïn habitant puguin gaudir-lo i trobar el sentit de la vida i enlairar les seves ànimes.
Un embaràs desitjat arriba al seu fi. Tot ha anat bé, malgrat no sempre hem arribat a pensar que així era, però tot ha estat realitzat per a un major bé nostre i el de tots.
Estic content que estiguis “embarassat/da” perquè la vida que portes dins, i la sents, aviat es farà realitat. Ella ajudarà i incrementarà a l’esperit renovador per a allunyar el que va ser i donar un pas cap els nous temps de Llum, Amor, Pau i Prosperitat per a aquells que us hagueu lliurat a les mans dels nous temps. Aquests han portat una consciència i un potencial diví. Adaptar-nos a elles ens permetrà mostrar al Déu que cadascú és.
Feliç part! Benvingut siguis!

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres

dilluns, 23 de novembre del 2009

Activitats pel mes de desembre

Dins del marc de l'Escola d'Espiritualitat, al llarg del mes de desembre es realitzaran les següents activitats a Premià de Mar (Barcelona):
- El Poder de la Paraula i els canvis: els dimarts a les 20h. Duració:6 setmanas. Inici: dimarts 1.
- El Nen Interior: els dimecre a les 20h. Duració: 5 setmanes. Inici: dimarts 2.
- Taller pràctic de Domesticar la ment. Duració: 4h el dissabte, dia 5, per la tarda de les 16'30h. fins a les 20'30h.
- Qui sóc jo?: diumenge 6 tot el dia de les 9'30h. fins a les 19h., aturant-nos un parell d'hores per a dinar (de les 14h. fins a les 16h.)
- El primer i tercer dijous del mes, pel matí, es realitzen sessions de puresa espiritual, tant individual com en petits grups.
Els interessats podeu trucar al 606098752 o escriure un mail a emaeljordimorella@yahoo.es
Que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 19 de novembre del 2009

La força del sentir


Una vegada, en relació a una situació de la meva vida que semblava estar estancada, els meus germans de la Llum em van dir:
- Seu i sent!
En una altra ocasió sobre la mateixa situació em van dir:
- Seu i estigues quiet! Deixa’ns fer!
“Seu, quietud i sent!”. Així vaig decidir fer, és a dir, res en relació al fet. Pot semblar una contradicció, però al voler actuar, a vegades anem a contracorrent en relació al flux del nostre procés para a enlairar la nostra ànima.
El nostre passat és fruit d’unes creences i pautes mentals adquirides, que la majoria de les vegades, no coincideix amb el nostre ser. Les acceptem i ens alienem am una manera d’actuar basada en les velles energies que limitaven el nostre progrés cap a la nostra realització.
Què hem de sentir? Quan la nostra vida mostra major moviment és quan més quietud interior hem de manifestar. És en aquests moments quan hem de sentir la calma i la nostra veritable naturalesa; és quan la nostra harmonia interior ha de fer presència, sentint-la amb tota la seva calidesa, abraçats per l’assossegament de la “despreocupació” cap a la situació viscuda.
El sentir és la font de la nostra materialització. Quan sentim, impregnem cad una de les nostres cèl·lules amb l’energia de la nostra intencionalitat. Quan sentim revaloritzem el poder de la nostra voluntat, obrint les portes de la seva realització. El sentir rega cada part de la nostra divinitat que es troba en cada cèl·lula de la nostra biologia, enlairant la seva vibració, obrint pas a la nostra divinitat per a ser expressada.
Podem visualitzar y fer servir la paraula com a suports del nostre canvi interior, per+ò és a través del senti como atraurem cap a nosaltres la nostra intencionalitat. Podem visualitzar, però si no sentim, només reforçarem el nostre desig, però no ho atraurem. Podem treballar amb les frases de pensament positiu, però si no se sent el que expressem, podrem arribar a veure un canvi, però no atraurem amb la força desitjada.
El treball personal ens obra les portes per a arribar al que volem ser i aconseguir a la vida. Podem fer servir qualsevol mecanisme per a trobar un benestar interior, però quan afegim “el sentir”, és com si les forces de l’univers vinguessin a la nostra ajuda per a “accelerar” el procés i començar a portar cap a nosaltres allò que desitgem a la nostra vida.
Sense sentir tot sembla anar poc a poc. Quan sentim és com si sintonitzéssim amb les energies del firmament per a mostra la nostra divinitat.
Atraiem i materialitzem més quan sentim en el silenci i la quietud, que quan ens movem per a “solucionar o desbloquejar una situació aparentment estancada.”
Com sers espirituals que som, crearem i evolucionarem més, quan més fort és el sentiment amorós conforme tot ja és. El sentiment d’haver aconseguit ja el resultat desitjat ens obrirà les portes de la seva materialització. Quan sentim conforme “ja ho tenim o som com volem ser”, mostrarem a l’univers la nostra predisposició i preparació conforme som mereixedors del que sentim i volem. Els antics essenis ja ens ho van transmetre en uns pergamins trobats en el mar Mort: El sentiment atrau cap a tu la teva voluntat, deixant que la teva divinitat pugui crear segons la teva intencionalitat.
Quan sentim estem donant l’ordre a la nostra consciència cel·lular què és el qeu volem atraure més. Quan el nostre cos té una vibració concreta, llavors atrau més vibració d’aquest tipus.
Energies iguals s’atrauen. Segons el tipus d’energia que tenim, aquesta serà la que atraurem. Som energia i aquesta energia es troba en cada unitat cel·lular. El nostre cos és el que manifesta la vibració que tenim. A més altra vibració, més evolucionada la nostra ànima estarà. Menor vibració, més identificats amb la dualitat representarà que estarem.
Sent l’amor en tu, la prosperitat, la despreocupació, la calma, l’assossegament i conforme tot ho tens, perquè això és el que atrauràs.
Quan sentim, atraiem de l’univers cap a nosaltres més energia del que creem. Podem sentir amor, odi, tristesa, mancança, abundància, felicitat, calma, ressentiment i tot això és l’odre que donarem a les nostres cèl·lules per a atraure “més del mateix” en les nostres vides.
Sentir és la clau de la materialització a la nostra vida, i més en aquesta nova era on el ser humà, ara, pot mostrar la seva divinitat amb tot el seu resplendor.
Tu ets energia. Tu ets Amor. Tu ets Déu.


Que l’ Amor i la Pau siguin en tu, estimada divinitat.



dimarts, 10 de novembre del 2009

Cuina espiritual

Avui: “Amanida de confiança amb espurnes de tendresa”


Necessitarem uns brots de consciència i una ració d’autoconeixement.
Unes quantes unitats de paciència i un polsim de fe ajudaran a donar consistència al plat.
Tot això ho barrejarem bé i ho amanirem amb un rajolí de seguretat i unes dosis de fortalesa. Es recomana que aquesta sigui dosificada més d’un cop al dia.
La presentació serà servida amb un fons d’amor i unes espurnes de tendresa per a digerir millor.

Bon profit!!


Ingredients:

- Uns brots frescs de consciència
- Certa quantitat d’autoconeixement (quan més millor)
- Pa ciència (indispensable per a l’amanida)
- Fe (quan més forta millor)
- Seguretat (a major dosis, major sabor té el plat)
- Coratge (a poder ser, que sigui cert, no fictici)
- Tendresa (l’adequada, al punt, segons les necessitats de cadascú)
- Amor (si pot ser de major qualitat, més presència farà el plat. S’ha de ser generós)

dijous, 5 de novembre del 2009

El fi de la lluita


El temps de lluitar ha finalitzat.
Els temps d’esforçar-nos i patir ja no tenen presència en aquesta nova era.
El pensar que si tu no ho fas, no ho farà ningú i que la vida és dura i s’ha de treballar molt per a aconseguir alguna cosa o arribar a ser algú, ha caducat. Les creences de mancances ens feien que el ser humà havia de fer l’impossible per a viure ja no té sentit en els temps d’aquesta nova era. Malauradament, gran part de la humanitat encara continua creient i veient la vida des de la dualitat, continuant aferrats a unes creences basades en la vella energia on hom no podia per si sol, avançar segons la seva voluntat, els seus ideals.
El patiment, l’angoixa i les pors són fruits d’un aferrament a les velles creences de desconfiança, lluita, incapacitat, infravaloració, poca autoestima i una desconnexió amb la seva divinitat. La ment predomina callant la veu del cor, sabedor de la veritable naturalesa i del ser que realment s’és.
Ens trobem en un flux que ens porta a la nostra plena realització. Per a arribar a la materialització del què hem vingut a fer en aquesta encarnació i poder veure la capacitat de la nostra voluntat manifestada, cal que despertem la nostra consciència i endinsar-nos al nostre interior per a conèixer-nos.
El ser humà continua vivint en una somnolència espiritual, de la qual, cada vegada més, desperten i s’adonen “que hi ha alguna cosa més”. Una de les proves conforma està sent així, és que des del canvi de mil·lenni, les inquietuds espirituals són expressades més obertament i les activitats encaminades al benestar interior estan proliferant i valorant-se cada cop més.
La lluita durant la vida és la identificació amb la ment. És la lluita interior degut a les resistències a canviar. Si et diguessin, estimat humà, que allò que vols i necessites ho pots aconseguir en el moment i sense esforços, què en pensaries? Degut als aferra ments a les creences adquirides en el nostre passat, el més segur és que no ens ho creéssim. Bé, permeteu-me que us expliqui una metàfora. Un vehicle de fàbrica ve amb unes prestacions, però només us han ensenyat les bàsiques: volant, pedals, canvi de marxes, el parabrisa per quan plou i gaire cosa més. Imagineu-vos que arriba un dia que se us diu que el vostre cotxe pot ser conduït només pel pensament, que pot enlairar-se, aparcar lateralment, canviar de música només volent-ho, que per si sol pot canviar de rodes sobre la marxa i molt més. Què en diríeu?! Fins ara no us han explicat ni heu llegit totes les prestacions del vostre cotxe perquè no heu trobat el llibre d’instruccions. Ara, a cadascú se li està donant el seu llibret perquè pugui aprendre a manifestar-se amb tota la seva majestuositat, però encara hi ha qui no vol adaptar-se als nous temps, actuant des de la limitació. Aquesta ens aboca a l’esforç i la lluita constant per a sobreviure, quan ja no hi ha raó de ser. El dolor, llavors, apareix.
Estimat humà, tu pots manifestar-te amb tota la teva Llum i Amor que ets. Ara sí pots. Ara se t’està donant la possibilitat que el teu ser pugui manifestar-se amb la seva màxima expressió com sempre has desitjat per a desterrar la limitació adquirida al creure que tu eres, senzillament, un ser humà i no diví.
Ens trobem en l’era de l’Energia Crística, i aquesta ens porta el llibret, les instruccions i les eines (que ja es troben dins nostre) per a poder manifestar-nos amb el màxim resplendor. Ara podem ser feliç i sentir l’Amor perquè som Amor. Ara podem deixar que el nostre Jo Superior es manifesti en nosaltres.
Tu ets un ser amb unes capacitats il·limitades. Ets un ser perfecte, complert i il·limitat. No cal continuar menjant la brossa del dia anterior quan cada dia tenim noves oportunitats per a ser nosaltres i rebre l’aliment adequat per a la nostra ànima.
Els temps estan canviant i cada vegada més ràpid. Aquest s’està accelerant per a poder arribar a finals del 2012 amb l’energia adequada pel planeta. Ha arribat l’hora de deixar-nos emportar per aquest nou flux ple d’Amor, Llum, Esperances i Prosperitat. Escolteu el vostre cor que ell us parlarà clar, alt i fort, i una vegada sentiu el que us diu, no dubteu i porteu a terme la seva directriu. Confieu germans. No temeu perquè esteu sent guiats, vetllats, estimats i protegits. Quan més es resisteixi a canviar i a adaptar-nos a la nova energia, més dolor i patiment crearem a la nostra vida.
L’energia dels nous temps ja és aquí. Negaries el regal diví que se t’ha concedit perquè puguis arribar a ser tu, ser feliç, sentir l’amor i la unió amb Tot el que És?
Des de les més altres esferes del món espiritual s’està enviant el millor regal per a la humanitat: la clau per a obrir les portes de la fi del dolor, el malestar i el desamor. Tot allò que limita al ser humà ara pot ser alliberat perquè aquest pugui mostrar-se amb tota la seva expansió lluminosa i amorosa. Les pors desapareixeran i només felicitat, harmonia, benestar, amor, protecció, la sensació de ser guiat, recolzat, estimat, acceptat, valorat i realitzat seran el que se sentirà quan deixeu de lluitar i obriu les portes del vostre interior per a “conèixer” al veritable ser que se és, i ha estat ocultat i ignorat dins vostre tants anys i vides.
Ara podeu alliberar al veritable ser que està demanant pas i allunyar al vell ser que ja no té cabuda en l’avui.
Ara tu pots aconseguir i ser sense esforços inútils, lluites i sacrificis. La teva actitud i voluntat són poderoses davant la vida. Ara, la teva divinitat pot manifestar la teva voluntat d’una manera plena i lliure.
Ves al teu interior i comença a obrir les portes del teu cor i l’aprenentatge del veritable ser que ets. Les pors es dissoldran.
La Nova Era ens aporta aliment, caliu, amor, llum, protecció i recolzament. També a tu.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.