dijous, 5 de novembre del 2009

El fi de la lluita


El temps de lluitar ha finalitzat.
Els temps d’esforçar-nos i patir ja no tenen presència en aquesta nova era.
El pensar que si tu no ho fas, no ho farà ningú i que la vida és dura i s’ha de treballar molt per a aconseguir alguna cosa o arribar a ser algú, ha caducat. Les creences de mancances ens feien que el ser humà havia de fer l’impossible per a viure ja no té sentit en els temps d’aquesta nova era. Malauradament, gran part de la humanitat encara continua creient i veient la vida des de la dualitat, continuant aferrats a unes creences basades en la vella energia on hom no podia per si sol, avançar segons la seva voluntat, els seus ideals.
El patiment, l’angoixa i les pors són fruits d’un aferrament a les velles creences de desconfiança, lluita, incapacitat, infravaloració, poca autoestima i una desconnexió amb la seva divinitat. La ment predomina callant la veu del cor, sabedor de la veritable naturalesa i del ser que realment s’és.
Ens trobem en un flux que ens porta a la nostra plena realització. Per a arribar a la materialització del què hem vingut a fer en aquesta encarnació i poder veure la capacitat de la nostra voluntat manifestada, cal que despertem la nostra consciència i endinsar-nos al nostre interior per a conèixer-nos.
El ser humà continua vivint en una somnolència espiritual, de la qual, cada vegada més, desperten i s’adonen “que hi ha alguna cosa més”. Una de les proves conforma està sent així, és que des del canvi de mil·lenni, les inquietuds espirituals són expressades més obertament i les activitats encaminades al benestar interior estan proliferant i valorant-se cada cop més.
La lluita durant la vida és la identificació amb la ment. És la lluita interior degut a les resistències a canviar. Si et diguessin, estimat humà, que allò que vols i necessites ho pots aconseguir en el moment i sense esforços, què en pensaries? Degut als aferra ments a les creences adquirides en el nostre passat, el més segur és que no ens ho creéssim. Bé, permeteu-me que us expliqui una metàfora. Un vehicle de fàbrica ve amb unes prestacions, però només us han ensenyat les bàsiques: volant, pedals, canvi de marxes, el parabrisa per quan plou i gaire cosa més. Imagineu-vos que arriba un dia que se us diu que el vostre cotxe pot ser conduït només pel pensament, que pot enlairar-se, aparcar lateralment, canviar de música només volent-ho, que per si sol pot canviar de rodes sobre la marxa i molt més. Què en diríeu?! Fins ara no us han explicat ni heu llegit totes les prestacions del vostre cotxe perquè no heu trobat el llibre d’instruccions. Ara, a cadascú se li està donant el seu llibret perquè pugui aprendre a manifestar-se amb tota la seva majestuositat, però encara hi ha qui no vol adaptar-se als nous temps, actuant des de la limitació. Aquesta ens aboca a l’esforç i la lluita constant per a sobreviure, quan ja no hi ha raó de ser. El dolor, llavors, apareix.
Estimat humà, tu pots manifestar-te amb tota la teva Llum i Amor que ets. Ara sí pots. Ara se t’està donant la possibilitat que el teu ser pugui manifestar-se amb la seva màxima expressió com sempre has desitjat per a desterrar la limitació adquirida al creure que tu eres, senzillament, un ser humà i no diví.
Ens trobem en l’era de l’Energia Crística, i aquesta ens porta el llibret, les instruccions i les eines (que ja es troben dins nostre) per a poder manifestar-nos amb el màxim resplendor. Ara podem ser feliç i sentir l’Amor perquè som Amor. Ara podem deixar que el nostre Jo Superior es manifesti en nosaltres.
Tu ets un ser amb unes capacitats il·limitades. Ets un ser perfecte, complert i il·limitat. No cal continuar menjant la brossa del dia anterior quan cada dia tenim noves oportunitats per a ser nosaltres i rebre l’aliment adequat per a la nostra ànima.
Els temps estan canviant i cada vegada més ràpid. Aquest s’està accelerant per a poder arribar a finals del 2012 amb l’energia adequada pel planeta. Ha arribat l’hora de deixar-nos emportar per aquest nou flux ple d’Amor, Llum, Esperances i Prosperitat. Escolteu el vostre cor que ell us parlarà clar, alt i fort, i una vegada sentiu el que us diu, no dubteu i porteu a terme la seva directriu. Confieu germans. No temeu perquè esteu sent guiats, vetllats, estimats i protegits. Quan més es resisteixi a canviar i a adaptar-nos a la nova energia, més dolor i patiment crearem a la nostra vida.
L’energia dels nous temps ja és aquí. Negaries el regal diví que se t’ha concedit perquè puguis arribar a ser tu, ser feliç, sentir l’amor i la unió amb Tot el que És?
Des de les més altres esferes del món espiritual s’està enviant el millor regal per a la humanitat: la clau per a obrir les portes de la fi del dolor, el malestar i el desamor. Tot allò que limita al ser humà ara pot ser alliberat perquè aquest pugui mostrar-se amb tota la seva expansió lluminosa i amorosa. Les pors desapareixeran i només felicitat, harmonia, benestar, amor, protecció, la sensació de ser guiat, recolzat, estimat, acceptat, valorat i realitzat seran el que se sentirà quan deixeu de lluitar i obriu les portes del vostre interior per a “conèixer” al veritable ser que se és, i ha estat ocultat i ignorat dins vostre tants anys i vides.
Ara podeu alliberar al veritable ser que està demanant pas i allunyar al vell ser que ja no té cabuda en l’avui.
Ara tu pots aconseguir i ser sense esforços inútils, lluites i sacrificis. La teva actitud i voluntat són poderoses davant la vida. Ara, la teva divinitat pot manifestar la teva voluntat d’una manera plena i lliure.
Ves al teu interior i comença a obrir les portes del teu cor i l’aprenentatge del veritable ser que ets. Les pors es dissoldran.
La Nova Era ens aporta aliment, caliu, amor, llum, protecció i recolzament. També a tu.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.