dimarts, 10 de novembre del 2009

Cuina espiritual

Avui: “Amanida de confiança amb espurnes de tendresa”


Necessitarem uns brots de consciència i una ració d’autoconeixement.
Unes quantes unitats de paciència i un polsim de fe ajudaran a donar consistència al plat.
Tot això ho barrejarem bé i ho amanirem amb un rajolí de seguretat i unes dosis de fortalesa. Es recomana que aquesta sigui dosificada més d’un cop al dia.
La presentació serà servida amb un fons d’amor i unes espurnes de tendresa per a digerir millor.

Bon profit!!


Ingredients:

- Uns brots frescs de consciència
- Certa quantitat d’autoconeixement (quan més millor)
- Pa ciència (indispensable per a l’amanida)
- Fe (quan més forta millor)
- Seguretat (a major dosis, major sabor té el plat)
- Coratge (a poder ser, que sigui cert, no fictici)
- Tendresa (l’adequada, al punt, segons les necessitats de cadascú)
- Amor (si pot ser de major qualitat, més presència farà el plat. S’ha de ser generós)