divendres, 11 de desembre del 2009

2009: Any de les "parelles"


Aquest any que estem finalitzant ha estat un dels més importants per a l'evolució personal del ser humà i el planeta. La nostra reafirmació ha estat enfortida degut als esdeveniments que s'han presentat en la nostra vida. S'ha viscut moments de prendre decisions i això ens ha portat a anar al nostre interior per a poder decidir el millor per al nostre major bé.
Aquest any s'han obert noves portes, per això tot aquest moviment interior on necessitàvem moments per a estar amb vosaltres i els nostres acompanyants de la Llum.
Estem en els darrers dies d'un periode important per a la humanitat. Aquesta s'ha dividit i ha pres partit sobre quin camí agafar. Ha hagut qui han preferit no adaptar-se als nous temps, i qui ha donat passos per a acceptar aquesta nova energia en la seva vida. Molts s'han endinsat però en els moments decisius, després d'un gran esforç per la seva part, han desistit per no sentir-se preparats per a recollir el fruit beneït d'una nova vida. Ha hagut qui "ha anat a per totes", han confiat malgrat de les suposades adversitats que s'han trobat i qeu encara es troben, però jo us dic que no abandoneu perquè el fruit del sembrat se us concedirà.
Hem esta molt de temps preparant-nos per a aquests moments. Ara que ens trobem a les portes del canvi anunciat i percebut pel nostre cor, no us tireu enrera. Endavant! Continueu!
2009 ha estat un periode de "poda", on aquells que voleu ser vosaltres i poder manifestar la vostra divinitat pugui ser, i aquells que prefereixin mantenir-se fins on han arribat o aferrats als seu passat no interfereixin en el procés dels "voluntaris de la Llum i l'Amor". Molts us heu lliurat a les mans del Pare. Res heu de témer amb Ell, perquè el seu Amor us protegirà i tot se us donarà.
Estem en temps de definir el Gran Canvi de la Humanitat i el Planeta. Molts de vosaltres ja heu pres una decisió. Molts de vosaltres esteu ajudant a sostenir les energies del nostre estimat planeta Terra en mig de l'Univers i allunyat de les nostres vides.
Potser, si analitzeu detingudament aquest any, ha hagut moviment en el vostre interior i en el vostre entorn. Heu tingut sentiments i sensacions noves o que feia temps no teníeu. En poc temps, mesos, ha ahgut allunyaments i aproximacions de persones, propostes o altres situacions en la vostra vida. Això ha estat necessari per a poder definir el vostre camí. Vosaltres esteu evolucionant, i per tant, el tipus d'energia que atreieu fins ara ha variat, per tant, noves propostes o situacions s'han presentat. Deixeu-les anar i no us aferreu al que ja és obsolet en les vostres vides, i accepteu el nou.
Durant aquest any, el vostre interior ha anat canviant. Reflexioneu per un moment i segurament notareu que ja no penseu ni actueu igual que a principis de gener. ¡Quánta valentia per a ser vosaltres!. Els fluxs energètics que hem rebut del món de la Llum han permès viure el que hem viscut. Hem donat passos cap a la nostra integritat. Molts dels que esteu llegint aquestes paraules sentiu més pau en vosaltres, més maduresa, saviesa i comprensió. Sou una mica més vosaltres. Us adoneu? Parts vostres que necessitaven equilibrar-se, han obert les seves portes per a poder ser sanades. Os esteu apropant a la vostra "perfecta parella".
La vostra part masculina i femenina s'estan apropant i col·laborant conjuntament. Molts de vosaltres predominava una o l'altra, i en aquests finals d'any, les dues parts de la "parella" s'han apropat i han decidit comptar més amb l'altra a partir d'ara. Aquest ha esta un any de "parelles", que encara que pugui coincidir que heu trobat a algú en la vostra vida per a compartir-la, en el fons, és una unió entre la vostra part masculina i femenina. Encara que en alguns continua predominant la ment, el cor ha fet presència en les vostres vides per a fer-se notar i ser escoltat, perquè de ell proveé la saviesa del vostre veritable Ser Superior: la vostra divinitat.
Aquesst ha estat un dels grans esdeveniments d'enguany: l'apropament, i fins i tot la unió en molts de vosaltres, de la vostra part masculina (ment) i femenina (cor). Potser us pensaveu que trobarieu parella aquest any. Potser ha estat així, perquè per a molts és el vostre camí, però el veritable sentit, quan a principis d'any es canalitzava que seria un any de "parelles", es referia, no tan sols a nivell físic (un acompanyant de vida per a compartir el camí junts), sinó la unió de les dues parts, com jo denomino "matrimoni sagrat": la unió amb tu mateix, on una part de tu es trobava allunyada, i que aquest any ha facilitat el seu retorn. Ara ets més complert, més tu per a endinsar-te en la nova vida que et depara el 2010.
Estimats Sers de Llum encarnats en aquesta dimensió, els vostres anhels estan a punt de manifestar-se. Has donat passos per què així sigui. Has plantat. Has abonat la terra i l'has regada. Ara aquesta, després del procés d'Ascensió està a punt de donar-te els fruits que tant has esperat. Començaràs a notar com la vida et va somrient cada més, i a mesura que endinsant-te en el nou any, la teva via anirà canviant. Tu aniràs canviant notant cada vegada més la teva plenitud i l'Amor en tu.
Si ets dels que sostenen el pilar de la il·luminació, aquesta t'enlairarà cap a la teva divinitat. No tinguis por a donar nous passos en la teva vida. L'energia de l'11-11-2009 et va permetre allunyar de tu els temors del que pugués passar-te a partir d'ara arrel de les decisions que vas prendre o has pres en el present més inmediat. Escolta el teu cor i no temis perquè Déu, l'essència de la qual tots procedim, ens guia, protegeix, alimenta i estima. No estàs sol i pensa que si no tens "parella" i la desitges en la teva vida, ara que la teva part masculina i femenina s'han trobat, o com a mínim apropat més en el teu interior, el teu exterior manifestarà el teu canvi interior, i per tant, ara tens més possibilitats que així sigui.
Deixa que la veu del teu cor et guiï i no temis pels resultats perquè allò cap a on et dirigies t'aportarà benestar i una connexió major amb la teva Família Espiritual. Amb ells és com estar a "Casa" aquí a la Terra. Pensa, que en el fons, tot el que necessites es troba en el teu interior.
Ara ets un ser més equilibrat i obert que a principis d'aquest any. Han succeït molts moviments i canvis a la teva vida, manifestant el teu ser més Llum i Amor. La teva aportació ha enlairat les energies de la Terra i la del grau de consciència col·lectiva del planeta. Gràcies per la teva aportació i somriu, perquè si tu has estat un dels que han continuat endavan malgrat totes les dificultats, la nova vida anunciada es manifestarà davant teu.
Ha arribat l'hora. Els canvis prevists començaran a emergir del no res per a materialitzar la teva Voluntat, Una amb la del Pare. Sent aquesta Unicitat i posa la teva vida i la teva ànima a les mans de Déu. Ell en tu et portarà a la realització.
Aquest any molts heu trobat "parella". Enhorabona perquè ara sou una mica més divins!

Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.