divendres, 16 d’octubre del 2009

Fruita beneïda

La fruita és una benedicció de la generositat de la mare Terra. Unes són més dolces, les altres més àcides, amargues o insípides. Hi ha, fins i tot, que tenen un gust i una aparença especial, considerades com el “caviar” de la terra.
Cadascuna manifesta la seva presència segons la seva procedència. Unes punxen, d’altres són fines, rugoses, aspres, de vellut, i totes tenen la seva substància que permeten alimentar a aquells que l’adquireixin.
Malgrat les diferències, tant d’aparença com de gust, totes, absolutament totes tenen una llavor plena de vida, a punt de germinar i florir amb una mica d’aigua i calidesa. Així, tal com una fruita el ser humà també conté la seva essència dins d’una llavor en el seu interior disposada a emergir amb un rec d’amor i tendresa .
Som com una fruita a punt de germinar i mostrar la nostra majestuositat i individualitat. Molts ens semblem i amb d’altres res a veure, però tots alberguem en el nostre interior la llavor de la intencionalitat divina que permetrà manifestar al veritable ser que som. Unes creixeran més de pressa que d’altres, però en l’època adequada ensenyarem els nostres radiants fruits a la natura per a poder alimentar a aquells que necessitin de nosaltres, o vulguin provar del nostre ser. Nosaltres ens mostrarem altius, resplendents per a posar bellesa al nostre entorn i ser aliment per a aquells més propers a nosaltres, o per algú inesperat que vingui de lluny i es creuin en el nostre camí.
La llavor que hi ha dins teu necessita ser regada amb l’aigua de l’amor per a somriure i poder escoltar el que el seu cor li diu, portant a terme allò que pel qual ha vingut.
Permet que el teu veritable ser es manifesti al món, perquè molts estan esperant que tu siguis tu per a poder donar un nou pas en el seu camí d’evolució. Tu ets part del seu procés per a arribar a ser ell. Tots ens necessitem i estem units espiritualment. Obra les teves portes i manifesta’t perquè la teva presència il·lumini el lloc on estàs i aquells que viuen en la penombra puguin veure clar quin és el sender a seguir per a connectar amb la seva ànima i ser ells.