dijous, 1 d’octubre del 2009

Endinsar-nos cap a la Divinitat


Una de les característiques de la nova consciència és la connexió amb l’espiritualitat. Despertar la consciència és despertar la consciència espiritual, el camí vers el coneixement. Aquest sender ens portarà cap a la manifestació de la nostra divinitat.
El camí de l’Ascensió consisteix en anar obrint les portes del nostre interior per a alliberar tots els residus kàrmics, totes les limitacions del nostre passat per a poder ser nosaltres mateixos sense cap obstacle i així poder mostrar-nos tal com som segons la nostra veritable naturalesa. . No som sers humans amb una ànima, som sers espirituals en una experiència biològica. Som esperit en la matèria. Soms energía en un procés de puresa.
La Nova Era és l’era de l’alliberament i llibertat d’esperit. És el començament de la realització per a tot aquell que estigui preparat i ho hagi sol·licitat. És el preludi del canvi tan esperat per tots els sers que ja han obert el seu cor i han despertat la seva consciència. És el moment on l’esperança dels temps es farà realitat.
Molts de vosaltres heu estat esperant aquests moments. Durant temps us heu estat preparant per a rebre aquests sagrats temps on la transmutació del ser humà començarà (ja ha començat) a realitzar­-se, i mostrar així, al veritable ser que és: Déu.
Sou déus procedents de la Font de tota Vida. Sou part d’aquesta Font Universal on l’Amor s’arrela en els cors dels homes i permet enlairar el seu esperit. Aquesta consciència ens permet conèixer la Veritat de Tot el que És. Ara és possible. El vostre ADN s’està reestructurant, enlairant-vos cap a la vostra divinitat. El camí vers ella representa encarar-se amb el passat i alliberar-lo del vostre present. El veritable alliberament us portarà a vosaltres.
Quan més sigueu Un amb la vostra integritat, la vostra veritable essència, més anireu despertant la vostra consciència i la intencionalitat divina que va portar a la vostra creació anirà manifestant-se cada vegada amb més notorietat en el vostre dia a dia, en les vostres obres, pensaments, gests, actituds davant la vida i els vostres sentiments s’aproparan més a l’únic que dóna sentit a les
Procediu, no d’aquest mó terrenal, sinó de més enllà del que els vostres ulls poden veure. El vostre esperit us ho recorda constantment. Cada vegada que estimeu, us ho recorda. Cada vegada que no us sentiu compresos quan actueu des del cor, us ho recorda. Cada vegada que necessiteu estar en contacte amb la naturalesa, us h recorda. Tantes vegades el vostre esperit us parla de qui sou i no sempre és escoltat!
Despertar la consciència és obrir-se a la Veritat i rendir-se a ella. Per a arribar a aquest punt, el ser humà ha d’obrir les portes del seu interior i realitzar el viatge més profund i rentable que pot arribar a realitzar mai en aquesta dimensión on es troba. A mesura que es vagi endinsant en el sí de la seva essència anirà donant-se compte del què hi ha en ell i les seves capacitats. A mesura que vagi obrint los portes del seu interior anir`descobrint el veritable tresors que alberga en el seu ser i, que potser, mai li han parlat d’ell. Aquests descobriments li alimentaran de per vida i ja mai més tindrà set de buscar el saber, perquè tot el que necessiti ja es trobarà en el seu interior. Deixarà de buscar foa de si per a anar cap a dins del seu ser. El viatge val la pena perquè anirà descobrint el meravellós, poderós i amorós ser que és. Començarà a sentir com quan es trobava en la seva veritable Casa etèria on els seus acompanyants de la Llum eren Un amb ell. La sensació d’expansió i buit començaran a manfestar-se cada vegada amb més assiduïtat. El nostre humà, llavors anirà desfent les resistències que li han anat acompanyant al llarg de la seva vida actual. Començarà a sentir l’amor cada vegada amb més pursa i intensitat. El nostre humà s’aproparà a pas ferm i amb el ritme que la seva ànima li indiqui al ser diví que és.
Tots manifestarem el nostre resplendor i majestuositat davant el món que vivim La nostra Llum i Amor seran la font on beure cada individu de la humanitat.
Despertar la nostra consciència espiritual permetrà anar integrant les energies d’aquesta Nova Era: l’Energia Crística. Els temps de l’Amor, l’alliberament i l’equilibri han trucat a la nostra porta i els humans varem dir sí a ells. Caminar pel camí de l’espiritualitat ens portarà a nosaltres mateixos, perquè és el camí de la connexió amb la nostra ànima novament. És el sender de l’auto descobriment, del veritable ser que3 hi ha dins de cadascú. És conèixer la Veritat de la nostra existència. Quan més obris el teu cor, més sentiràs a Déu en tu i l’Amor abraçarà a tot el teu ser
Ser conscient és despertar de la ignorància de qui se és. El ser humà necessita sortir de la somnolència espiritual per a endinsar-se en la Llum del seu ser i tornar a recordar d’on procedeix el sentit de la seva estada en aquesta dimensió i el seu Pla Diví segons la Voluntat de Déu.

Que l’Amor i la Pau siguin n en tots vosaltres.