diumenge, 28 de desembre del 2008

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat pel gener




A El Masnou (L’essència) T. 935404843

- Iniciació a Reiki per a nens: Dilluns 12 (8 sessions) de 18h. a 19h.
- Meditació i relaxament per a nens: dilluns per la tarda de les 19h. fins a les 19’45h. Inici: dilluns 12.
- Meditació: Tots els dilluns de les 20h. a 21h.
- El Nen Interior (6è. Bloc de l’Escola): dimarts 13 de les 20’15h. a 21’45h. (4 sessions)
- Qui sóc jo? (1r. Bloc de l’Escola): divendres 9 de les 2015h. a 21’45h.
- Demana i se’t concedirà – La Llei d’Atracció. Diumenge 18 tarda, de les 4’30h. a 20’30h.
- Reiki 1r. Nivell: Diumenge 25
- Xerrada: el dilluns 12 es farà una xerrada sobre “El Poder Interior” a les 20h. L’entrada és gratuïta, oberta a tothom. Us esperem.

A Barcelona (Visió) T. 934940414

- Iniciació de Reiki per a nens:
- Tardes de les 17’45h. a 18’45h. (8 sessions)
- Meditació i relaxament per a nens:
Tardes de les 18h. fins a les 18’45h.
- Qui sóc jo? (1r. Bloc de l’Escola): dimecres i dijous en diferents opcions de matí, vespre i nit:
- Matí: 10’30h. a 12h.
- Vespre: 19h. a 20’30h.
- Nit: 21h. a 22’30h.


A Premià de Mar (Taller de Ioga) T. 937513325

- Qui sóc jo?: Diumenge 11 de 10h. a 14h. i de 16h. a 19h.
- Domesticar la nostra ment: Dissabte 17 per la tarda de les 16h. a 20h.


Per a tots aquells que estigueu interessats o vulgueu qualsevol tipus d’informació, podeu trucar al telèfon del centre que millor us vagi per a poder assistir-hi, o enviar un correu electrònic a: emaeljordimorella@yahoo.es
Que aquest nou any 2009 sigui el vostre despertar i la manifestació del veritable ser que hi ha en vosaltres, ple d’amor, pau i benestar.
Us recordo, també, que aquest dimarts, dia 30, faré un programa especial a la ràdio, de 6h. a 7h. de la tarda, on es parlarà dels propòsits que la gent que es fa per cap d'any i els desitjos pel nou any, així com un resum de com ha anat el 2008 a nivell espiritual i de com anirà el 2009. Tot això, espero amanir-ho amb unes músiques apropiades als nous dies que estem vivim.
Us espero!
Podeu escoltar el programa en directe per internet: http://www.radiopremiademar.org/ , o bé al dial 95.2 FM

dimecres, 24 de desembre del 2008

A punt de sortir!

Un nou ser està a punt de néixer dins de cadascú. No heu sentit la seva remor com intenta fer-se pas entre els vostres pensaments i creences? Escolteu el vostre interior i notareu com empeny per a manifestar-se.
Un nou ser està naixent dins teu per a mostrar-se al món. Fa temps que s’ha estat incubant, i ara, després d’expressar la teva voluntat, la llavor del veritable ser que ets ha començat a desenvolupar-se. Portes un temps amb ell, demanant-te pas, però encara no era el moment. Ara, per a molts de vosaltres us ha arribat l’hora de mostrar-lo a tots.
L’alegria és gran. Sí, tu, home, tu també estàs gestant un nou ser molt desitjat i esperat, no tan sols per a tu, sinó per tots aquells que t’envolten i de més enllà de les teves contrades. Tothom s’alegra d’aquesta predisposició per part teva a donar llum a un nou ser més amorós, pur i evolucionat.
No saps l’alegria que ens fa a tots que hagis volgut portar al món a aquest nou ser que hi ha dins teu. A tu et dic: et pensaves que no podies gestar per ser home o per tenir l’edat que tens? Clar, que sí! (no només les dones poden portar vida). La teva voluntat és poderosa i obra els miracles a la teva vida.
Aquest període de temps que t’has sentit inquiet, remogut per dins, les teves emocions a flor de pell, i amb ganes d’estar sol i no sortir, només han estat part dels símptomes de la teva gestació. Enhorabona.
Sembla que el 2009 sigui un any pròsper, perquè molts de vosaltres començareu a recollir allò que tant de temps heu esperat. Us mostrareu diferent davant dels altres i la vostra actitud davant de la vida serà diferent, més tolerant, comprensiva i acceptant allò que se us presenta.
El nou ser està trencant la seva closca per a mostrar-se. Vosaltres sereu els primers en adonar-vos. Us sentireu diferent, arribareu a pensar diferent, i les vostres escales de valor canviaran.
Quina preciositat de vida està emergint dins vostre!
No la noteu? És el màxim resplendor que el ser humà pot arribar a sentir dins d’ell: il·lusió, amor, alegria, bon humor, vitalitat, confiança,.... Sí, això i més!
Un gran esdeveniment està succeint al ser humà. Un nou ser que viu des del cor és a punt d’aparèixer i canviar les vostres vides. Prepareu-vos perquè la vostra vida ja no serà com abans, o potser no heu sentit dir que quan es té un nen/a la vostra vida ja no serà més com fins ara? Els canvis que se us presentaran no són imaginables per la majoria de vosaltres. Serà la major sorpresa de part de qui us estimen des que vau néixer: els vostres acompanyants de la Llum.
Us sentiu inquiets i us altereu, però només és fruit del què porteu dins vostre. És tan gran...!
Tota la humanitat està esperant el teu naixement, com a esperança d’un món millor. L’univers està expectant de la teva resurrecció, i els que són més a prop teu, no saben del meravellós ser que aviat es mostrarà davant d’ells.
L’esperança pel planeta Terra i la humanitat és possible, i tu tens molt a veure.
Aquest nou ser, no caldrà batejar-lo, només estimar-lo, perquè ell ja sap el què ha vingut a fer. Li agraden els amics, el riure, i sobre tot, sobre tot, sentir l’amor en cada ànima que l’envolti.
Ets un ser afortunat per a viure aquests moments de l’evolució del planeta i l’home que l’habita. Deixa que el nou ser que hi ha en tu es manifesti i mostri al món la seva magnificència. Ets un gran creador, amorós i angelical (potser encara no ho saps, però aviat la teva vida haurà de canviar).
Benvingut/da a la teva nova vida!
El nou ser espera que li obris pas per a la seva presentació.
No temis. Tot va bé.

diumenge, 21 de desembre del 2008

Bon Nadal



Ens trobem a les portes de nadal i a prop del començament d’un nou any. M’agradaria primerament, donar les gràcies a tots aquells que heu fet possible que aquest blog tingui sentit de cara a la nova era que ja hem començat a entrar. Les vostres entrades a ell, les lectures fetes i algun que altre comentari que m’heu enviat, han fet que cada vegada hi hagi més lectors nous i permeti ajudar a enlairar les energies de la humanitat i el planeta. A tots vosaltres, gràcies.
També us vull donar una càlida felicitació per a aquestes festes i que el nou ser que hi ha en vosaltres esperant sortir pugui manifestar-se plenament, podent, vosaltres, gaudir de la vida i ser feliços, sentint l’amor dins vostre.
A tots vosaltres, treballadors de la Llum us desitjo unes bones festes i que l’Amor i la Pau us acompanyin en cada jorn de la resta de la vostra vida.
Obriu el vostre cor i deixeu que la seva saviesa us guiï, que l’amor que hi ha dins vostre us indiqui el camí a seguir pel vostre major bé i el de tots.
Una abraçada ben forta en aquestes dates tan assenyalades i especials per a molts de vosaltres.
El meu amor és en tots vosaltres.
Bones festes!!!

dimecres, 17 de desembre del 2008

Trobada del deixeble amb el Mestre

Una vegada, un deixeble que ja portava temps amb el seu mestre, li va dir:
- Mestre, tinc por.
- De què tens por, fill?
- De continuar avançant.
- Per què?
- Perquè no sé què passarà.
- Per això tens por?
- Sí, mestre. No sé amb qui em convertiré. Ara em sento desconcertat i no em fa sentir bé.
El mestre mirant-se’l compassivament li va respondre:
- Creus que el que has viscut fins ara ha valgut la pena?
- Sí, mestre.
- Per què ho has viscut?
- Per què creia que era el millor per a mi.
- Vols continuar el camí que vas començat?
- Sí, mestre.
- Doncs, de què tens por?
- No ser com acabarà tot això. En aquests moments no tinc res clar.
- Ara ets tu?
- No del tot.
- Et sents millor amb tu?
- Sí, mestre.
- Doncs no tinguis por de continuar seguint allò que el teu cor et dicta, perquè encara et portarà més a la teva essència.
- Però no sé que em passarà a partir d’ara. Veig que unes portes se m’estan tancant i unes altres obrint i no sé si travessar-les. Dubto si realment és el meu cor qui em parla o les meves pors.
- Amb qui creus que et pots convertir?
El deixeble, després de rumiar-s’ho una estona digué:
- En algú millor.
- I per això tens por?
- No d’això, mestre, sinó en no saber si és el camí correcte.
- Què és el que t’ha impulsat fins a aquí?
- El pensar que podia aconseguir allò que volia i els moments de benestar que he anat sentint en el procés.
- Què creus que has de fer a partir d’ara?
- Suposo que continuar, però no ho tinc del tot clar.
- Doncs no tinguis por perquè ets una Llum en el lloc on vius i un bàlsam per a tots aquells que es troben distrets i desconcertats del teu entorn. Quan deixis que la teva divinitat es manifesti dins teu a través del teu cor podràs sentir la saviesa de la plenitud.
Després d’un silenci, continuà dient:
- Creus que has de por?
- No mestre, perquè en el fons, hi ha alguna cosa dins meu que em diu que no tingui por.
- I des de cor què hi veus?
- Llum, molta Llum i Amor.
- D’això tens por?
- No.
El mestre donà mitja volta i s’anà amb una expressió serena i bondadosa.

diumenge, 14 de desembre del 2008

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat

Us faig saber que, aquesta setmana a Premià de Mar, el proper dissabte dia 20 pel matí es farà el segon bloc : “Poder Mental” (9’30h. a 14’30h.), i el diumenge dia 21 pel matí el taller de: “Demana i se’t donarà – La llei d’Atracció”.
També us comunico que a El Masnou, el proper diumenge dia 21 per la tarda es fa la primera part del 5è bloc de l’Escola: “La Mort” (16’30h. a 20’30h.).

Per aquells que estigueu interessats en algun d’ells podeu trucar als respectius centres:
El Masnou (L’essència): 935404843
Premia de Mar (Taller de Ioga): 937513325


També us comunico que el tema del proper programa de ràdio La Veu del Cor tractarà sobre “l’embaràs i el ioga per a embarassades”.

Desitjo per a tots que passeu un bon dia, i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 10 de desembre del 2008

Por escènica


Com un actor o actriu està a l’espera per a entrar en escena en pocs segons en el dia de l’estrena, així, d’alguna manera, gran part dels sers humans es troben inquiets i amb certs temors per si tot sortirà bé a partir d’ara en la nova etapa que la vida li depara.
Molts de vosaltres es trobeu en la cruïlla de la vostra vida per a donar els passos adequats i arribar a allà on sempre heu somniat. Molts de vosaltres us trobeu entre la sensació del dubte i la incertesa, i el sentiment ferm de saber què és el millor per a vosaltres degut que el vostre cor us ha estat parlant des de fa un temps cap a aquí. Us trobeu en els instants immediats de la vostra estrena, de la nova vida anunciada.
Durant molts anys heu viscut amb una actitud i manera de ser davant la vida, i ara, sembla com si tot això s’hagués de deixar enrere i començar una nova cavalcada entre el cabdal de la integritat i l’amor.
Sí, a tu que llegeixes aquestes paraules et dic que no temis avançar segons et dicta el teu cor. No dubtis dels passos que has iniciat segons creies que havies de fer. Potser et trobes en mig d’una situació que no has aconseguit resultats encara, però no defalleixis perquè el trajecte recorregut fins ara segons creies que havies de fer, et portaran a la materialització dels teus anhels. Tu, treballador/a de la Llum, no permetis que el passat et recordi el que no vas poder aconseguir en el seu moment i allibera’t d’ell, perquè una nova vida t’està esperant plena d’amor, abundància, alegria i joia. Els temps del patir els pots deixar enrere i endinsar-te en l’essència de la teva divinitat. En ella res hauràs de témer perquè Déu i tu sereu un.
A tu, estimat humà que camines cap a la Llum, deixa que el teu cor et parli clar i alt i no dubtis del què sentis que has de fer. Endavant! No trontollis ni dubtis, perquè tu ets capaç de portar a terme els teus ideals, la teva voluntat, una amb el Gran Pla Superior. Estàs sent acompanyat pels sers amorosos de la Llum. La teva divinitat es vol manifestar. Deixa-la que surti i poder gaudir de la teva presència en aquesta vida.
T’han dit que has d’entrar en escena, que ja ha arribat la teva hora, i les pors comencen a aparèixer per si tot anirà bé o no, per si tu podràs portar a terme el teu paper en aquesta vida o no, si te’n recordaràs del paper a fer i dir, si......
Tu ets Déu aquí a la Terra. La teva Llum il·luminarà el teu camí i el de tots aquells que seran amb tu. Fes allò que sentis que has de fer i no dubtis. No t’identifiquis amb tots aquells aspectes personals limitadors que hi ha en tu. Tu no tens pors, només t’ho creus que en tens. Tu sí que pots, només que creus que et penses que no i “és molt difícil”. Tu vols, tu pots, tu ets capaç i tot anirà bé! Confia!!!
Et trobes al llindar de l’escenari, entre bambolines mirant com els altres fan el seu paper i ha arribat l’hora que entris en escena perquè tots puguin continuar fent el que han de fer i poder arribar al final de l’obra. Sense tu, els altres no podran acabar la seva obra i tu la teva. No tinguis por de llençar-te al buit de l’amor i deixar que aquest et guiï. No temis estimat ser humà que tot anirà bé. Per moments et sents empès cap a una actuació a la teva vida però potser no estàs del tot segur per la vida que has portat fins ara. No creus que ja ha arribat l’hora de ser tu, de ser feliç i que les coses et vinguin sempre de cara i et somriguin? No creus que ha arribat l’hora que l’amor entri i es quedi a la teva vida ja per sempre? No creus que ha arribat el moment de sentir-te bé ja per sempre més? Sí, estimat humà, aquests són els moments que esperaves per a ser tu.
Et dirigeixes cap el teu major bé i aquests instants són de vital importància per arribar allà on vols arribar. Tot allò que has estat somniant i desitjant des de fa temps, ara s’han obert les portes de la realització. A què esperes a entrar-hi? Per això has de deixar enrere el que va ser en tu i alliberar les pors de la teva vida per a endinsar-te en el paradís tan esperat. Deixa que l’amor, l’alegria, la pau i la prosperitat siguin en tu, però per a no deixar-te ja mai més de la mà. No tinguis por. No dubtis d’aquests moments perquè són els precedents d’entrar en escena i fer el paper més important que has realitzat fins ara a la vida. No tinguis por i endavant!, perquè hi ha molts que volen i necessiten veure el paper que has de fer per a ser ells. Tu ets part important de les seves vides.
Us trobeu a les portes del què ha de ser a la vostra vida. No deixis que la teva Llum s’apagui perquè et trobis entre dues etapes: la que va ser i la que serà. Una es resisteix a morir, per això et sents com et sents en moments determinats, deixant que el record de les pors, la impotència i les limitacions apareguin. L’altra demana pas per a obrir-se davant teu i donar-te tot el que has demanat d’un temps cap a ací, o potser des de fa anys. Qui vols que guanyi? Una o l’altra? La decisió és teva. Després de tot el que has hagut de vèncer, no creus que val la pena continuar i deixar que el benestar i l’abundància siguin en tu? Obra el teu cor i segueix la seva veu. Ella et portarà a tu i a Déu. Deixa que la teva divinitat es manifesti i et doni tot el que necessites.
A tots vosaltres, treballadors/es de la Llum:
Els moments tan esperats ja són aquí, i encara que us sentiu com us sentiu, només és el darrer pas per a polir el vostre interior i arribar a la vostra màxima plenitud. Després de tots aquests anys, ara no deixeu aquest treball realitzat fins ara, perquè ell us està portant a la vostra manifestació. No és això el que volíeu? Aquests són els moments de deixar enrere una manera de viure per a endinsar-se en una de nova molt millor, i per alguns de vosaltres inimaginable, que us farà sentir l’amor en vosaltres i atraure allò que la vostra voluntat manifestarà.
Alegreu-vos per aquests moments perquè són claus per a obtenir allò que sempre heu volgut. No temeu i allibereu-vos de les pors, perquè sé que alguns de vosaltres encara us deixeu emportar per elles. Confieu i confieu plenament que tot serà i la vostra vida serà materialitzada segons els vostre somnis. Tot és possible en aquesta nova etapa cap a la qual us dirigiu.
Tot va bé. Tot està bé. Res heu de témer, perquè res us impedeix ser feliç.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 8 de desembre del 2008

La Llum de les Paraules (16)


"Allò que ens inestabilitza, només és un regal que la vida ens fa per a donar un pas més cap a la nostra integritat."
El tema del programa de ràdio d'aquesta setmana serà: "Els somnis".
Que passeu una bona setmana i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres

dimecres, 3 de desembre del 2008

La força del decidir

On és la Veritat de la vostra existència ? On és la guia del vostre camí ? Busqueu i busqueu i veieu com la vida se us escapa de les mans. Envelliu pensant que la vostra presència en aquest món ha estat el que ha estat i res més heu pogut fer perquè tot ha estat molt dur i no heu tingut els mitjans per a poder-ho fer. La misèria ha estat part de la vida, així com les desgràcies i els problemes són part de cadascú i tothom en té i en tindrà . La vida són penes i alegries, problemes i més problemes amb algun moment de felicitat quan alguna cosa et va bé.
Us sonen aquestes paraules? Teniu raó de queixar-vos quan veieu que heu de lluitar molt (contra qui?) per a fer front als esdeveniments que se us presenten i a les necessitats bàsiques de la vostra quotidianitat.
Jo us dic : no heu de lluitar contra res per a viure, només fluir. No heu de perdre el temps innecessàriament buscant i buscant dins de la ignorància espiritual per a fer front a la vostra vida. Res de tot això heu de fer perquè la ajuda que necessiteu la porteu amb vosaltres ja des del naixement. Tot allò que pugueu necessitar ho teniu en vosaltres. No cal anar a les palpentes per trobar la llum del vostre instant. Res se us amaga que no pugueu trobar. Tot és en el seu lloc perquè quan ho necessiteu ho pugueu agafar.
Aneu cecs pel camí del vostre aprenentatge no conscient, pensant que tot us vindrà de fora i haureu de fer-li front segons les vostres capacitats adquirides en la educació. Sols, vosaltres sols amb el material adquirit amb els vostres esforços i dolor. Molts assentireu amb el cap al sentir aquestes paraules però jo us dic que no esteu sols i que no us adoneu del més important, de la clau de la comprensió i l’alliberament, del benestar i la pau interior : Vosaltres ! Sí, vosaltres sou la resposta a la vostra crida quan demaneu ajuda o un suport per a poder fer front a les suposades adversitats que us trobeu en la “vida”, en la vida que vosaltres heu creat creient en ella, en la vostra particular visió de la “vida”.
Estimats, res és el que sembla i les vostres súpliques d’ajuda són escoltades pel Pare, però vosaltres no les sentiu perquè esteu ocupats en la preocupació de com fer-ho vosaltres sols només amb els utensilis materials. El Pare us parla i us dóna les eines que necessiteu però els vostres ulls no veuen més enllà del físic. La veritable raó del vostre procés no és visible als vostres ulls. La veritable força no és visible davant els ulls de la terrenalitat. El que us succeeix no té res a veure amb els altres, sinó amb vosaltres. El dolor que sentiu tampoc té a veure amb els altres, sinó també amb vosaltres.
La vostra vida és valuosa i sagrada, és part de la Creació i el Pare no vol que us perdeu en ella. Sempre és en vosaltres i mai no us ha deixat “de la mà de Déu”. Constantment us parla amb dolça veu a cau d’orella però vosaltres ignoreu la seva guia i no us voleu agafar de la mà que us ofereix. Ell és allà sempre amb vosaltres, però l’ignoreu perquè oblideu qui sou i valoreu allò que es veu i podeu tocar. El Pare accepta la vostra decisió però continua al vostre costat per a quan arribi el dia que obriu els ulls del vostre cor el pugueu trobar en vosaltres. Aquest dia està previst i mentre, respecte la vostra decisió perquè us portarà a Ell, encara que sigui a través del dolor y la misèria.
A tots us arribarà el dia que despertareu. Obrireu els ulls del cor i direu : bon dia Pare !. Ell us acollirà i us enlairarà a través de la vostra voluntat i predisposició. Aquell dia el cel s’alegrarà i tots celebrarem el vostre “naixement”. Aquell dia començareu a obrir les portes del vostre veritable ser, de l’autoconeixement i el despertar de la consciència. Caminareu més segurs i la vostra visió de la vida canviarà plenament perquè haureu permès que Déu us guiï.
Vosaltres heu estat creats a la mateixa semblança que Ell. Teniu la seva essència dins vostre i és aquesta essència la que us fa divins i creadors de la vostra vida. Tot depèn de vosaltres, de les vostres decisions i predisposició a voler mostrar el vostre veritable potencial amb plenitud.
Res és el que sembla i els altres no tenen el poder de canviar la vostra vida a no ser que els hi doneu el consentiment. Tot depèn de les vostres decisions, de la vostra voluntat. Vosaltres sou la clau per a transformar la vostra vida en una de millor qualitat i benestar. Sou vosaltres la llavor de la prosperitat i l’amor. Vosaltres sou la veritable essència de Déu. Esteu fets a imatge i semblança d’Ell. El vostre interior, la vostra veritable essència és divina, el que feu amb ella depèn de vosaltres mateixos. Vosaltres sou el sentit de la vida, de la creació. Feu el que feu, al final arribareu a la Font. La clau de la existència es troba dins vostre i el cor és la paraula de la vostra divinitat. Escolteu-lo i porteu a terme el que us digui, perquè el seu missatge us portarà a la vostra realització.
Venim amb un cos, però el veritable sentit de la vida que viurem depèn de la essència que hi ha dins d’aquest cos. El nostre veritable potencial es troba dins d’ell i tot el que viurem al llarg dels anys serà degut al seu contingut, al voler-ho fer servir o no. Si decidim ignorar-lo, desconeixerem la nostra veritable essència i potencial per a ser els creadors de la nostra vida d’aprenentatge, no entenent el que ens succeeixi i deixant-nos emportar per les aigües braves de la impotència, de les penes, les desgràcies, pel dolor. No entendrem el veritable significat de la vida i ens sentirem poca cosa, víctimes i culpables pensant que l’únic que compta és el que tinc i puc arribar a aconseguir. Els béns materials seran l’eix de la nostra vida i mai en tindrem prou perquè aquests ens alliçonaran o bé amb les mancances o bé amb la solitud i la insatisfacció interiors.
La clau de la vostra vida es troba dins vostre. Vosaltres sou la força de la prosperitat, de la abundància i de l’amor. Sou la essència de la creació i no hi ha res que no pugueu materialitzar. Coneixeu-vos i us adonareu del vostre potencial. Només a través de l’Amor arribareu a la plenitud i el benestar.
Obriu el vostre cor i deixeu que us parli. Escolteu-lo i fluïu fent servir la vostra ment per com portar a terme la seva guia. Fluïu i deixeu que el Pare, la vostra divinitat us guiï i materialitzi allò que heu expressat segons la Voluntat de Déu.
Vosaltres sou la raó de la vostra vida i d’expandir la magnificència de la Font per tot l’univers. Vosaltres sou la raó de la vostra existència. Vosaltres sou UN amb la Font, sou Amor, i aquest Amor us farà gaudir de la Vida.

dilluns, 1 de desembre del 2008

Comunicacions

Us vull fer saber que, per qüestions tècniques del programa que em permetia penjar els programes radiofònics "La Veu del Cor", m'he vist portat a prendre la decisió de treure'ls del blog fins que el programa respongui correctament. Per a tots aquells que volgueu continuar escoltant les emissions radiofòniques de "La Veu del Cor", ho haureu de fer, fins a nova comunicació, a la web de l'emissora: www.radiopremiademar.org Una vegada entreu aneu a l'apartat de "descàrregues", i una vegada a allà aneu als "Dimarts". Llavors cliqueu el nom del programa i ja el podreu sentir. Lamento per qüestions alienes a mi no poder oferir-vos aquest servei en el meu blog. Espero que aviat us el pugui tornar a oferir.
També us vull fer saber que el programa de demà es parlarà del "Poder de l'Energia", de com fer servir l'energia per a crear i atraure a la nostra vida allò que volem, des de felicitat, prosperitat, fins a benestar a nivell general.

Que passeu una bona setmana i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.