dimecres, 10 de desembre del 2008

Por escènica


Com un actor o actriu està a l’espera per a entrar en escena en pocs segons en el dia de l’estrena, així, d’alguna manera, gran part dels sers humans es troben inquiets i amb certs temors per si tot sortirà bé a partir d’ara en la nova etapa que la vida li depara.
Molts de vosaltres es trobeu en la cruïlla de la vostra vida per a donar els passos adequats i arribar a allà on sempre heu somniat. Molts de vosaltres us trobeu entre la sensació del dubte i la incertesa, i el sentiment ferm de saber què és el millor per a vosaltres degut que el vostre cor us ha estat parlant des de fa un temps cap a aquí. Us trobeu en els instants immediats de la vostra estrena, de la nova vida anunciada.
Durant molts anys heu viscut amb una actitud i manera de ser davant la vida, i ara, sembla com si tot això s’hagués de deixar enrere i començar una nova cavalcada entre el cabdal de la integritat i l’amor.
Sí, a tu que llegeixes aquestes paraules et dic que no temis avançar segons et dicta el teu cor. No dubtis dels passos que has iniciat segons creies que havies de fer. Potser et trobes en mig d’una situació que no has aconseguit resultats encara, però no defalleixis perquè el trajecte recorregut fins ara segons creies que havies de fer, et portaran a la materialització dels teus anhels. Tu, treballador/a de la Llum, no permetis que el passat et recordi el que no vas poder aconseguir en el seu moment i allibera’t d’ell, perquè una nova vida t’està esperant plena d’amor, abundància, alegria i joia. Els temps del patir els pots deixar enrere i endinsar-te en l’essència de la teva divinitat. En ella res hauràs de témer perquè Déu i tu sereu un.
A tu, estimat humà que camines cap a la Llum, deixa que el teu cor et parli clar i alt i no dubtis del què sentis que has de fer. Endavant! No trontollis ni dubtis, perquè tu ets capaç de portar a terme els teus ideals, la teva voluntat, una amb el Gran Pla Superior. Estàs sent acompanyat pels sers amorosos de la Llum. La teva divinitat es vol manifestar. Deixa-la que surti i poder gaudir de la teva presència en aquesta vida.
T’han dit que has d’entrar en escena, que ja ha arribat la teva hora, i les pors comencen a aparèixer per si tot anirà bé o no, per si tu podràs portar a terme el teu paper en aquesta vida o no, si te’n recordaràs del paper a fer i dir, si......
Tu ets Déu aquí a la Terra. La teva Llum il·luminarà el teu camí i el de tots aquells que seran amb tu. Fes allò que sentis que has de fer i no dubtis. No t’identifiquis amb tots aquells aspectes personals limitadors que hi ha en tu. Tu no tens pors, només t’ho creus que en tens. Tu sí que pots, només que creus que et penses que no i “és molt difícil”. Tu vols, tu pots, tu ets capaç i tot anirà bé! Confia!!!
Et trobes al llindar de l’escenari, entre bambolines mirant com els altres fan el seu paper i ha arribat l’hora que entris en escena perquè tots puguin continuar fent el que han de fer i poder arribar al final de l’obra. Sense tu, els altres no podran acabar la seva obra i tu la teva. No tinguis por de llençar-te al buit de l’amor i deixar que aquest et guiï. No temis estimat ser humà que tot anirà bé. Per moments et sents empès cap a una actuació a la teva vida però potser no estàs del tot segur per la vida que has portat fins ara. No creus que ja ha arribat l’hora de ser tu, de ser feliç i que les coses et vinguin sempre de cara i et somriguin? No creus que ha arribat l’hora que l’amor entri i es quedi a la teva vida ja per sempre? No creus que ha arribat el moment de sentir-te bé ja per sempre més? Sí, estimat humà, aquests són els moments que esperaves per a ser tu.
Et dirigeixes cap el teu major bé i aquests instants són de vital importància per arribar allà on vols arribar. Tot allò que has estat somniant i desitjant des de fa temps, ara s’han obert les portes de la realització. A què esperes a entrar-hi? Per això has de deixar enrere el que va ser en tu i alliberar les pors de la teva vida per a endinsar-te en el paradís tan esperat. Deixa que l’amor, l’alegria, la pau i la prosperitat siguin en tu, però per a no deixar-te ja mai més de la mà. No tinguis por. No dubtis d’aquests moments perquè són els precedents d’entrar en escena i fer el paper més important que has realitzat fins ara a la vida. No tinguis por i endavant!, perquè hi ha molts que volen i necessiten veure el paper que has de fer per a ser ells. Tu ets part important de les seves vides.
Us trobeu a les portes del què ha de ser a la vostra vida. No deixis que la teva Llum s’apagui perquè et trobis entre dues etapes: la que va ser i la que serà. Una es resisteix a morir, per això et sents com et sents en moments determinats, deixant que el record de les pors, la impotència i les limitacions apareguin. L’altra demana pas per a obrir-se davant teu i donar-te tot el que has demanat d’un temps cap a ací, o potser des de fa anys. Qui vols que guanyi? Una o l’altra? La decisió és teva. Després de tot el que has hagut de vèncer, no creus que val la pena continuar i deixar que el benestar i l’abundància siguin en tu? Obra el teu cor i segueix la seva veu. Ella et portarà a tu i a Déu. Deixa que la teva divinitat es manifesti i et doni tot el que necessites.
A tots vosaltres, treballadors/es de la Llum:
Els moments tan esperats ja són aquí, i encara que us sentiu com us sentiu, només és el darrer pas per a polir el vostre interior i arribar a la vostra màxima plenitud. Després de tots aquests anys, ara no deixeu aquest treball realitzat fins ara, perquè ell us està portant a la vostra manifestació. No és això el que volíeu? Aquests són els moments de deixar enrere una manera de viure per a endinsar-se en una de nova molt millor, i per alguns de vosaltres inimaginable, que us farà sentir l’amor en vosaltres i atraure allò que la vostra voluntat manifestarà.
Alegreu-vos per aquests moments perquè són claus per a obtenir allò que sempre heu volgut. No temeu i allibereu-vos de les pors, perquè sé que alguns de vosaltres encara us deixeu emportar per elles. Confieu i confieu plenament que tot serà i la vostra vida serà materialitzada segons els vostre somnis. Tot és possible en aquesta nova etapa cap a la qual us dirigiu.
Tot va bé. Tot està bé. Res heu de témer, perquè res us impedeix ser feliç.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.