diumenge, 21 de desembre del 2008

Bon Nadal



Ens trobem a les portes de nadal i a prop del començament d’un nou any. M’agradaria primerament, donar les gràcies a tots aquells que heu fet possible que aquest blog tingui sentit de cara a la nova era que ja hem començat a entrar. Les vostres entrades a ell, les lectures fetes i algun que altre comentari que m’heu enviat, han fet que cada vegada hi hagi més lectors nous i permeti ajudar a enlairar les energies de la humanitat i el planeta. A tots vosaltres, gràcies.
També us vull donar una càlida felicitació per a aquestes festes i que el nou ser que hi ha en vosaltres esperant sortir pugui manifestar-se plenament, podent, vosaltres, gaudir de la vida i ser feliços, sentint l’amor dins vostre.
A tots vosaltres, treballadors de la Llum us desitjo unes bones festes i que l’Amor i la Pau us acompanyin en cada jorn de la resta de la vostra vida.
Obriu el vostre cor i deixeu que la seva saviesa us guiï, que l’amor que hi ha dins vostre us indiqui el camí a seguir pel vostre major bé i el de tots.
Una abraçada ben forta en aquestes dates tan assenyalades i especials per a molts de vosaltres.
El meu amor és en tots vosaltres.
Bones festes!!!