dimecres, 26 de novembre del 2008

Responsabilitzem-nos de la nostra vida

Saber el què es vol a la vida, et permet seguir el camí amb més seguretat i fermesa, tenint la sensació que estàs fent allò que has de fer.
Responsabilitzar-nos de la nostra vida és un pas, una actitud fonamental per a arribar a ser nosaltres i mantenir la nostra integritat. Fer-nos responsables amb consciència és prendre decisions fermes sense tenir present el nostre passat ni el què diran els altres.
Estar tota la vida indecís, no sabent si el que decideixes és el correcte o no, deixar de obrir portes a la vida per por a responsabilitzar-nos del què representa el pas a fer o degut a les experiències viscudes en un passat, només et portarà al dolor i a la solitud perquè no acabaràs de desaferrar-te d’allò que va ser en un temps i d’una manera de ser fins ara.
El ser humà viu en les pors, no atrevint-se a donar aquest pas que el permetrà arribar a ser ell i a sentir l’amor dins d’un. No gosa deixar-se anar i a prendre responsabilitats davant la seva vida per por a “tornar a fracassar o que no li surti bé”. Hem de ser valents davant la vida. No hem de deixar que allò que varem viure temps enrere faci presència en el nostre present i ens faci d’ombra recordant-nos constantment el dolor i la impotència viscuda anys o vides anteriors.
La responsabilitat es manifesta en aquells que volen avançar i arribar segons els seus somnis. Només els valents seran capaços d’aconseguir els seus anhels. Es necessita fermesa i coratge per a viure en les energies actual del planeta. Ara és possible, però el ser humà es pensa que encara és un ser impotent i que “la vida és molt dura”.
Quanta por alberguen els cors dels que viuen en el passat!!
Sap greu veure a algú que, podent, no dóna el pas necessari per a aconseguir els seus ideals. Deixar-se anar en els dubtes i el no voler encarar d’una vegada per totes les “il·lusions”(falsa realitat) de la seva vida, no el permetrà veure clar i constantment “no sabrà res: si fer això o allò, què ha vingut a fer, quin és el camí a seguir, cap a on anar, no prendrà decisions en ferm,... Hi haurà tant desconcert, moments de sentir-se perdut, que la seva vida quedarà aturada en els aspectes on la seva actitud sigui aquesta, és a dir, tot ell. Quan bloquegem un aspecte de la nostra vida, tota ella surt influenciada. Quan es bloqueja una part nostra, tot nosaltres ens limitem, i per tant, no fluïm com “hauria de ser”. Cada part de nosaltres que no es manifesta plenament, apaga i frena a les altres perquè puguin mostrar-se amb la seva magnificència.
Hem de ser valents i perdre les pors a no tenir por perquè sinó, no prendrem les decisions adequades, i les que decidim, probablement, no seran les més idònies, degut a les nostres limitacions.
A l’andana de la vida, degut el moment que ens trobàvem hem deixat passar diferents trens que ens portaven al nostre major bé i manifestació plena. No creieu que ja hem perdut els suficients perquè ens atrevim a pujar en el proper que ens portarà a nosaltres i a la nostra plenitud? Què tal si ens responsabilitzem de la nostra vida, sense pors, i acceptem allò de bo que l’univers ens depara?
No atrevir-nos a endinsar-nos en allò que tant desitgem, ens apartarà de la nostra essència i la nostra ànima, i llavors, encara entendrem menys la vida. Aquesta no és dura, és senzilla si t’obres plenament i puges al tren de la teva manifestació absoluta i amorosa.
El passat pot frenar una vida i crear el major dolor que un ser pot sentir: la impotència i el pensar que, en el fons, tu pots o podies, i no vas fer aquell pas que es necessitava per a arribar a aconseguir els teus majors anhels i desitjos. Pensar que estaves a un no res per a ser feliç i no vas atrevir-te, et crea la major desil·lusió, impotència, desesperació i tristesa, així com desconcert pel present, ràbia i dolor, molt de dolor, el saber que estava a les teves mans i no vas fer res per aconseguir-ho.
Tu ets la font de la teva qualitat de vida. Allibera’t del què va ser i atreveix-te a prendre les decisions adequades segons el teu cor en aquest moment, sense tenir present un passat que vas recordant una i una altra vegada quan t’encares en situacions que et són familiars i ja viscudes. Allibera’t d’elles i deixa que el veritable ser que hi ha en tu es manifesti lliure i plenament.
Ara, tu, si vols, pots obtenir-ho tot i gaudir de la vida com no ho has fet ara. No et tiris enrere, i sigues valent, perquè el que obtindràs valdrà molt la pena i no serà com et penses ara que estàs abraçat per les pors. Allibera’t d’elles i sigues tu. Sigues valent i manifesta el veritable ser que ets.
Tu pots. Tu ets capaç. Tu aconsegueixes. Tu saps.
Tu ets amor, i aquest amor, si el deixes manifestar, et portarà a la immensa plenitud i gratitud a la vida. Res et faltarà. Tot t’ho donarà i tu.....SERÀS FELIÇ!!!

diumenge, 23 de novembre del 2008

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat pel mes de desembre


L’essència (El Masnou). T. 935404843

-Taller de “Demana i se’t donarà – la llei d’atracció”:
Diumenge 28 pel matí
Horari: de 10h. a 14h.
Preu: 80€

-Taller de domesticar la ment:
Diumenge 28 per la tarda.
Horari: De 16h. a 20h.
Preu: 80€

- Sessions de Meditació i Relaxament:
Tots els dilluns pel matí (11’45hj.) i el vespre (20h.)

- Sessions de Meditació i relaxament per a nens:
Es realitzaran els dilluns per la tarda..
Horari: De les 19h fins a les 19’45h..
Preu: 40€/mes
Inici: Dia 1 de desembre

-Taller de contes (iniciàtics):
Es farà els dilluns per la tardaNegreta.
Duració: 8 sessions d’1h. cadascuna.
Preu: 100€ (si són més dos germans, a 85€ cadascú)

- Iniciació de Reiki per a nens:
S’obriran nous grups pel mes de gener els dilluns per la tarda.
Inici: 12 de gener
Durada: 8 sessions
Preu: 100€ (Si són dos germans, a 85€ cadascú)


Taller de Ioga (Premià de Mar) T. 937513325

- 1r. Bloc de l’Escola: Qui sóc jo?:
Diumenge 14 , de 10h. a 14h. i de 16h. a 19h.
Preu: 100€

- 2n. Bloc de l’Escola: El Poder Interior:
Dissabte 20 pel matí de 9’30h a 14’30h
Preu: 80€

- Demana i se’t donarà (la Llei d’Atracció):
Diumenge 21 pel matí de 10h. a 14h.
Preu: 80€

VISIÓ (Barcelona) T. 934940414

- 1r. Bloc de l’Escola: Qui sóc jo?:
Dimecres i dijous en diferents opcions de matí, vespre i nit:
Matí: 10’30h. a 12h.
Vespre: 19h. a 20’30h.
Nit: 21h. a 22’30h.
Preu: 120€

- Sessions de Meditació i relaxament per a nens:
Tardes de les 18h. fins a les 18’45h.
Preu: 60€/mes

- Taller de contes (iniciàtics):
Tardes de 17’45h. a 18’45h. (8 sessions d’1h. cadascuna)
Preu: 120€

- Iniciació de Reiki per a nens:
Tardes de les 17’45h. a 18’45h. (8 sessions d’1h. cadascuna)
Preu: 120€



Ara l’Escola d’Espiritualitat és més a prop vostre. Aneu al centre que es trobi més proper al vostre domicili o interessos i pregunteu i demaneu informació sobre totes les activitats que es realitzen. Segur que trobareu l’adequada per a l’inici del vostre procés d’autoconeixement i el despertar la consciència.

BENVINGUTS SIGUEU A L’ESCOLA !

Que l’Amor i la Pau siguin en vosaltres.

dimecres, 19 de novembre del 2008

Paraules del Pare



Deixa que les aigües del teu interior baixin tranquil·les i serenes. No permetis que la bravura dels seus impulsos alterin el teu ser. Quan notis que alguna cosa en el teu interior vol mostrar la seva rebel·lia, ves al teu endins i sent-me. Busca el silenci i la quietud i escolta les meves paraules a través del teu cor. Sent-me en tu i veuràs com el neguit asserena la seva manifestació.
En moments que et trobis entre dues opcions com en l’interval que et trobes en aquests instants, deixa que jo et guiï. Reposa el teu esperit i sent el meu amor en tu.
Deixa que jo porti la teva barca i escolta la meva veu. Asserena la teva ment i connecta amb el teu cor que ell et parlarà del què fer. Les decisions que hagis pres fins el present, veuràs la validesa de cada una d’elles, i t’adonaràs del què fer a partir d’ara, per això deixa que Jo guiï la teva vida i gaudeix de les oportunitats que en cada jorn t’ofereixo. Busca’m en cada acte, cada situació, cada persona que se’t presenti i a Mi em veuràs. Al final del dia, t’adonaràs que el que ha succeït t’haurà apropat una mica més a Mi.
Jo, el Pare, estic en tu. Busca moments per a venir a Mi i sentir-me. Amb Mi, tot ho entendràs i veuràs el camí a seguir. Sentiràs la pau de la teva essència, de la meva presència en tu.

dilluns, 17 de novembre del 2008

Activitats de l'Escola d'aquí a finals de mes


Us recordo que l’Escola continua amb les seves activitats. Els grups que encara podeu inscriure-us d’aquí a finals de mes són els següents:

Barcelona ( Visió c/Villarroel 194, entresòl 3ª):

- 1er. Bloc: Qui sóc jo? (5 sessions). Dimecres i dijous en horaris de matí, vespre i nit.
- Iniciació a Reiki per a nens (8 sessions). Horari de tardes.
- Activitats per a nens i joves de meditacions guiades i relaxament.
Els interessats, poseu-vos en contacte amb el propi centre: 934940414


El Masnou ( L’essència c/ Itàlia 37 – tocant al mercat ):

- Meditacions guiades i relaxament
: dilluns vespres de 8h. a 9h.
- Reiki 1er. Nivell: Diumenge 23 (tot el dia)
Hi ha previst obrir altres grups. Els interessats, poseu-vos en contacte amb el propi centre: 935404843


Premià de Mar ( Taller de ioga c/ Dr. Fleming 22):

- 1er. Bloc: Qui sóc jo?. Diumenge 30 de 10h. a 14h. i de 16h. a 19h.
Els interessats, poseu-vos en contacte amb el propi centre: 937513325

Per a la resta d’activitats de l’Escola d’Espiritualitat, truqueu al centre de la vostra població o que es trobi més al vostre abast.

Aprofito, també per a anunciar-vos el tema de demà del programa de ràdio “La Veu del Cor”:
“Introducció a l’espiritualitat ja de petits: el ioga per nens”.






dimecres, 12 de novembre del 2008

La Veritat

Una vegada havia uns deixebles comentant un fet que havien viscut junts.
Tots deien la seva visió del fet, comentant com havien viscut aquella situació.
Després d’una bona estona, veuen com el seu Mestre s’apropa cap a ells.
Un dels deixebles li pregunta:
- Mestre, cadascú de nosaltres veu la situació d’una manera diferent i tots creiem tenir la raó.
A continuació afegí:
- Qui de nosaltres diu la Veritat?
El Mestre respongué:
- La Veritat? Algú de vosaltres podria dir-me què és la Veritat?
Tots varen dir la seva, però s’adonava que cadascú continuava dient coses diferents a la dels altres.
Llavors el Mestre va enlairar la seva mà. Tots callaren.
Després d’un petit silenci els mirà a tots i els digué:
- La Veritat és allò que us uneix. Una per a tots.
- Però Mestre – intervingué un- però si el que dic jo és cert.
- I lo meu també – digué un segon deixeble.
A continuació el Mestre, amb la seva expressió serena i afable, respongué:
- La certesa de cadascú de vosaltres només és una petita part de la Veritat. Si voleu arribar a ella, heu de voler de deixar tenir raó i obrir el vostre cor, llavors us adonareu del sentit del fet, i d’aquesta manera sabreu la Veritat del present. La Veritat no es troba en la ment, sinó en el cor.
Els deixebles restaren muts i pensatius.
L’ancià va donar mitja volta i marxà.

diumenge, 9 de novembre del 2008

L'Escola d'Espiritualitat s'expandeix


Em satisfà poder-vos comunicar que l’Escola d’Espiritualitat ara també és a Barcelona.
A partir d’aquest mes teniu un nou punt de formació espiritual. Feia poc va arribar a Premià, després de cinc anys a El Masnou. Ara, amplia els seus horitzons, ubicant-se, també, a la ciutat de Barcelona. La podreu trobar a:

VISIÓ
c/ Villarroel 194 entresòl 3ª
T. 934940414


Les activitats començaran els propers dies 19 i 20 iniciant el 1er. Bloc en horaris diferents de matí, tarda-vespre i nit.
Els que estigueu interessats, trucar al mateix centre.
Benvinguts sigueu!

En poc temps, el camí de l’Espiritualitat ha tingut oportunitats de ser mostrat a molta més gent, beneficiant-se arrel de la creació de l’Escola i les portes obertes a nivell de ràdio, articles a webs, i la expansió a tres poblacions en molt poc temps, concretament, al llarg d’aquest any.
A tots, i al món de la Llum, ...... Gràcies! per permetre que pugui portar a terme allò que el meu cor em dicta. Gràcies!!

Una abraçada a tots i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

Que passeu un bon dia i una bona setmana!

dijous, 6 de novembre del 2008

Viure en un núvol

Alguna vegada m’han arribat ha dir que les coses no són com jo les veig, que jo no visc en el món real i que visc en un núvol. Han continuat dient-me, que sembla que tot ho vegi com si anés bé i a la vida , “a la vida real”, tot són desgràcies, violència, penes i que tot va de mal en pitjor; que aquesta és la realitat.
No hi ha persones bones ni dolentes, només una visió del ser humà segons s’és un. Els humans, senzillament som, ni més bons ni més dolents. En tot moment un actua segons creu pel seu major bé.
M’han arribat a dir que visc en un món irreal, que visc en un núvol on les coses no són com jo les veig. Qui no veu les coses com són? Els que em diuen que no toco de peus a terra o jo? És veritat que a vegades m’han dit que faig tonteries o pallassades. Ho reconec, però el meu nen petit, que tots portem dins, necessita expressar-se.
La humanitat necessita deixar d’identificar-se amb tot el que l’envolta perquè el que succeeix només és el resultat d’un estat temporal i una visió parcial de la vida d’un individu o varis. Per això han de generalitzar que el món és dolent? Podem arribar a dir que la manifestació no amorosa d’un ser és la normativa comú? Segur que aquest fet (no positiu) és la pauta que regeix a la humanitat?
Cada individu actua segons el seu interior. Creieu que el fons de la persona és dolent per naturalesa? Creure amb això és com dir que l’amor no existeix, en canvi, aquestes persones “classificades com a dolentes”, fins i tot, també estimen.
Hi ha tendència a classificar i a posar etiquetes a les persones. Aquestes diferències d’uns només són vistes per uns ulls concrets. Per sort, hi ha persones que aconsegueixen veure més les semblances que les divergències.
No podem generalitzar perquè cada ser humà és únic i actua segons les seves circumstàncies, fruit d’un entorn concret, no de la seva naturalesa. Realment els homes són dolents? Rotundament NO!!!. No hi ha sers dolents, sinó persones amb manca d’amor. No hi ha maldat, només mancança de bondat.
El ser humà té una naturalesa amorosa. Quan un es troba bé i viu en un entorn amorós, què mostra?..... Amor!. No manifesta violència si el seu entorn és amorós. La nostra essència és amorosa, perquè som sers espiritual, divins.
Potser sí que visc “en un núvol”a l’adonar-me de l’essència de cadascú, però donar-se compte de qui és un, permet estimar-lo i acceptar-lo tal com és, començant per un mateix. Llavors, veus tot el bo que hi ha en un i el seu potencial amorós.
Quin món és il·lusori? Aquell creat pel ser humà degut a la ignorància espiritual?, o aquell que et permet sentir l’amor en tu, en els altres i ser feliç?
Sabeu?, és curiós com tots aquells que s’han endinsat en el camí de l’autoconeixement, al final estan d’acord. El seu estat obtingut de consciència espiritual i benestar interior els fa expressar que fins ara, les seves vides no tenien sentit i que ara, veuen la vida “tal com és”, entrant en una de nova més en acord als seus sentiments i naturalesa. Tots s’adonen que vivien en un món irreal, i que ara, tal com són, s’adonen que viure és molt senzill i sentir l’amor també quan més et coneixes. També diuen que aquest autoconeixement els hi ha permès obrir les portes de la vida que sempre han desitjat i han volgut.
Per ser ells vol dir que “viuen en un núvol”?
El camí del despertar espiritual et permet enlairar—te i ampliar la teva visió de la vida, “i des d’aquí”, veure-ho tot més clar, perquè es té una àmplia visió, veient tot el bosc, tot el camí cap a on et porta, i no només l’escorça d’un arbre al qual estaves enganxat abans.
Tots portem un nen interior desitjant ser mostrat. Somnia! Imagina! Expressa! Balla! Canta! Estima! Sigues tu!, i el veritable ser que hi ha en tu es manifestarà. Llavors t’adonaràs del camí realitzat fins ara, i desitjaràs entrar a una nova vida on tu puguis ser tu. En aquesta procés o quan ja hi siguis, t’adonaràs que no fas el mateix que abans i que la teva visió i actitud davant de la vida serà diferent. Potser també trobaràs, llavors, a algú que et digui: “Vius en un núvol”, mentre veus com ell pateix amb la seva identificació amb el seu passat i el seu entorn.
Veure la VERITAT et permetrà sentir la pau i el benestar interior, ser feliç i saber que el món i la humanitat es dirigeixen cap a la sanació i l’amor.
Potser encara penseu que visc en un núvol. Si és així, potser encara valoreu les notícies del vostre entorn i les limitacions humanes.
Sou sers espirituals, divins, il·limitats i perfectes. Aquesta és la vostra veritable naturalesa, perquè vosaltres sou amor.

diumenge, 2 de novembre del 2008

La Llum de les Paraules (15)

“La ment no sap decidir ni crear, només proposar segons el teu passat”. Qui pren les decisions ets tu.

(Us anuncio que el teme de demà al programa de ràdio "La Veu del Cor" serà: "les senyals a la nostra vida".
Tanmateix us recordo que aquest diumenge, dia 9, es farà el 4rt. bloc de l'Escola d'Espiritualitat a El Masnou, així com hi ha previst pel proper dilluns, dia 10 iniciar un curs d'"Iniciació a Reiki" per a nens de 7 a 14 anys, també a El Masnou. Per a més informació trucar al Centre L'essència - 935404843 -)