dijous, 23 de novembre del 2023

Paraula dels Àngels

 

 

Creieu en la vostra essència. Estem amb vosaltres des que vareu tornar a tenir un cos. La nostra existència ha estat i estarà al llarg el vostre aprenentatge.

Estem aquí per a ajudar-vos en el camí de la vostra ascensió i el coneixement de qui sou. El camí vers la Divinitat comporta, conscient o inconscientment, la relació amb el món espiritual.

Nosaltres estem aquí per a ajudar-vos en aquest camí que us portarà a connectar amb la vostra Divinitat. Cadascú de vosaltres està envoltat d’entitats de Llum que us ajudaran en el vostre camí.

La nostra presència és deguda perquè podem actuar en vosaltres i indicar-vos la direcció a seguir i, col·laborar conjuntament, en el camí vers la Divinitat. La nostra mútua col·laboració ens permetrà crear la Voluntat de la Font. Així ha de ser.

Obriu els vostres cors i les vostres ments perquè ens pugueu sentir i veure. Estem aquí i us volem ajudar amb l’Amor del Creador, un Amor pur i incondicional. 

Hi ha sers humans que pensen que no existim. Arribarà el moment que despertaran i seran fidels col·laboradors amb la Voluntat del Pare. S’adonaran de la nostra existència, i llavors materialitzaran el que han vingut a fer, honrant la nostra presència amb la seva predisposició i lliurament al Pare.

Tots aquells que es lliurin a Déu, rebran la nostra assistència. S’obriran i comptaran amb nosaltres, i nosaltres, enviats de Déu, ens delectarem del goig experimentat al portar a terme la nostra funció.

Estem i sempre estarem al vostre costat. Obriu-vos a nosaltres! Parleu-nos i expresseu el que necessiteu! Nosaltres us ajudarem.

Us estimem profundament, d’una manera pura, incondicional. Vetllem per vosaltres i us guiem en el vostre trajecte.

Hi ha vegades que us trobeu estancats. Acordeu-vos que estem aquí per a ajudar-vos a complir el vostre contracte.

Estimats germans, professem un gran respecte pel vostre camí, per la vostra valentia i per la grandesa que hi ha en la vostra essència. Som Un amb la Font. Nosaltres no tenim una forma com la vostra que us permet un aprenentatge en aquests moments, però la vostra essència és la mateixa que la nostra. Som iguals, amb la diferència que vosaltres heu decidit continuar creixent dins d’un cos, i això, a molts de vosaltres, us fa oblidar de qui sou.

Estimats germans, l’alegria és gran en nosaltres quan veiem que expresseu la vostra intencionalitat de voler estar i relacionar-vos amb nosaltres, i que nosaltres, els vostres germans de la Llum, us ajudarem en el vostre procés evolutiu.

Què contents ens posem quan ens permeteu realitzar la Voluntat Divina! En tot moment hem estat al vostre costat, us estimem incondicionalment i ens agradaria comunicar-nos molt més amb vosaltres. A vegades ja ho fem, però ignoreu els senyals de la nostra intervenció; tot i així, nosaltres estem i estarem. Actuem quan és necessari segons la Voluntat Divina, encara que vosaltres no sigueu sempre conscients i no sentiu la nostra presència.

 Som enviats de la Font. La servim i actuem segons la seva Voluntat. Així ha de ser i serà. Així ho volem. És l’Amor qui actua en nosaltres, és l’Amor de Déu, del Firmament.

Tots teniu entitats de Llum que us acompanyen en el vostre present viatge. Tots sou acompanyats per enviats de Déu que vetllen per vosaltres, us protegeixen i us faciliten el camí a realitzar. El nostre Amor és tan gran que volem que ens sentiu i que la vostra ànima ens reconegui.  

Seieu-vos i quedeu-vos quiets en silenci, deixant que us abracem i us envoltem. Connecteu amb la vostra essència i podreu sentir-nos. Estem aquí per a ajudar-vos en el vostre camí. Obriu-vos i expresseu la vostra intenció que així sigui! Doneu-vos permís perquè la nostra ajuda us arribi, així com el nostre Amor i Presència.

Estem aquí per a ajudar-vos. Obriu el vostre cor i desitgeu que el Pare us ajudi! Nosaltres estarem allà amb vosaltres per a complir la vostra plegaria.

Sou sers meravellosos, plens de Llum i Amor. Aquesta és la vostra essència, la mateixa que la nostra. La recordeu? Molts de vosaltres no, perquè viviu en el món de la forma, però el vostre cor recorda la saviesa de quan estàveu “ a Casa”. Obriu-vos i deixeu que materialitzem allò que hem vingut a fer: ajudar a algú molt especial i estimat pels qui aquí estem: .....Tu.

Parleu amb nosaltres i expresseu el vostre consentiment. A nosaltres ens omple de goig poder actuar a la vostra vida per a apropar-nos més al Pare i facilitar-vos el vostre camí.

Ens estem mostrant cada vegada més, amb més intensitat a vosaltres. Alguns ens sentiu, noteu la nostra presència, i d’altres ens arribeu a veure. Aquests fets es produiran més sovint i amb més nitidesa i claredat.

Les energies de la Terra es van apropant cada vegada més a les nostres. Poden semblar apropaments lents, però aquests, cada vegada seran més ràpids i la nostra presència i comunicació més clara i fluida.

S’estan apropant, amb més assiduïtat, entitats de Llum al vostre planeta. De recons molt llunyans s’adonaran del vostre despertar i de la irradiació de la vostra Llum. Venen, uns per la curiositat de la vostra fortalesa i empeny, i d’altres, per a col·laborar amb vosaltres en la materialització del Gran Pla Diví. Som molt més els que estem aquí, i cadascú té uns guies concrets, segons la part del pla diví que ha de realitzar.

Ens coneixeu com a Àngels, i a l’igual que vosaltres, som part de l’essència de Déu. Ell ens ha enviat per a ajudar-vos a reconèixer la vostra Divinitat, i a complir el que heu vingut a fer. 

Sempre hem estat amb vosaltres i sempre estarem. Us estimem. Obriu-vos, parleu-nos i deixeu-vos abraçar pel nostre Amor i la nostra Llum! Junts hem de portar a terme la Voluntat Divina. Tot l’univers està atent a la Terra perquè saben que és una font d’Energia pel firmament. El vostre procés d’evolució engrandeix la llum i l’Amor de la Font.

És un honor per a nosaltres poder-vos ajudar per a honrar la Font de la Creació i deixar que l’Amor pur i incondicional pugui transmetre’s per “tota la Casa”.

Vosaltres sou part important de la Voluntat i nosaltres estem aquí per a ajudar-vos. No hi ha res més gratificant per a nosaltres que poder-vos ajudar a materialitzar allò que vareu pactar en els inicis. Som Un, i junts així està previst, col·laborarem.

Parleu-nos, expresseu el que voleu en el vostre interior i doneu-nos el permís perquè puguem actuar en vosaltres. Deixeu-vos abraçar per la nostra presència, i en la quietud i el silenci deixeu-vos abraçar per la nostra Llum i el nostre Amor.

Amb vosaltres, amb cadascú de vosaltres estem, sempre hem estat i estarem.

Sou ben estimats per la Font.

 

 

 

 

                    -------------------------------------------