dijous, 13 de gener del 2022

Les situacions viscudes per a cadascú

 

Mai estem sols. Cada pas donat a la nostra vida estem acompanyats i sent estimats pels nostres germans de la Llum. Les paraules d’avui estan relacionades amb els moments no desitjats que un pot arribar a viure. No temeu pel que pugueu viure a la vostra vida. Tot té un sentit i us recordo que no esteu sols. Tot és temporal i teniu un potencial innat per a poder-ho superar. Avui us deixo amb LES SITUACIONS VISCUDES PER A CADASCÚ. Una abraçada a tots. 

 


Imaginem-nos un grup de persones que decideixen viure una mateixa situació. Cadascuna d’elles s’encararà a la mateixa circumstància, però no tots la viuran de la mateixa manera. Us heu preguntat per què hi ha persones que reaccionen d’una manera davant un esdeveniment, i d’altres de maneres totalment diferents? Fins i tot, una d’aquestes maneres pot ser la naturalitat i la tranquil·litat davant el fet. Per què tot això?

Tots aquells que viuen una situació concreta és degut al seu procés individual. Tot el que atraiem o la vida ens dóna és per un motiu concret. No és perquè si. Res és el que sembla. Cada moment viscut és fruit del nostre interior per la nostra evolució. Uns poden reaccionar de manera més dramàtica, i d’altres d’una manera més tranquil·la i d’acceptació. Per què aquestes actituds tan diferents? Per què cadascú ha d’aprendre alguna cosa sobre ell mateix.

Res és el que sembla. Tot el viscut comporta un aprenentatge, sent la clau per a obrir la porta del nostre procés espiritual, poder-la creuar i entrar en un nou període o vida.

Si uns necessiten un aprenentatge concret, per què viuen alguna cosa que per un altre pot representar alguna cosa molt diferent a l’altre? Us recordo que tot té un sentit a la nostra vida. El fet de viure el que vivim ens porta a una possible reflexió sobre nosaltres mateixos, amb preguntas o expressions com:

-         Per què em passa sempre a mi?

-         Per què tot em surt malament?

-         Una altra vegada? Ja és la quarta vegada que visc una situació semblant.

-         Sembla que la vida m’hagi donat l’esquena.

Tot, absolutament tot, té un sentit per a cadascú. Tot. Només és qüestió que ens predisposem a obrir-nos a anar al nostre interior i veure el que representa realment per a cadascú que viu aquella situació. La reflexió pot ser diferent entre tots, perquè tots porten una vida en concret i tenen un grau de consciència diferent. Això fa que el resultat que un pugui obtenir el faci tenir una visió més clara i nítida d’aspectes de la seva vida o d’un temps cap a aquí, que l’ha portat a viure aquesta situació, o senzillament, sentir-se una víctima i enfadar-se pel que està vivint,  alterant el seu benestar interior.   

Abans que res, quan us trobeu en moments suposadament adversos, no us alarmeu. Accepteu-los i, ja que els heu de viure, procureu trobar el sentit pel qual us ha portat fins aquest moment. Us recordo que tot té el seu sentit i la resposta es troba en el vostre interior.

Quan un s’obre i es predisposa a saber el per què del viscut i a ser ell mateix, fa que tot sigui temporal i aparegui l’esperança conforme allò viscut ho superarà i arribarà a sentir-se millor després de saber el per què d’allò. És un treball interior que tots hem de fer per a donar nous passos en el nostre procés evolutiu.

Res és el que sembla. Tot està relacionat i basat en l’Amor perquè puguem enlairar el nostre ser. Tot té el seu sentit amorós. No hi ha res perquè sí.

Ets un ser capaç de viure des de la pau i la tranquil·litat interior des de l’Amor, la serenitat i la compassió.

Ets un ser capaç de saber de tu, i quan així és, pots arribar a comprendre a tots aquells que no viuen segons l’establert.

Quan més autoconeixement es tingui, més es podrà aportar per a ajudar a aquest món i crear una nova vida pel major bé de tots.

Aquells que no visquin la mateixa situació que potser tu estàs vivint, és perquè necessiten un altre tipus d’experiències pel seu procés en aquesta vida actual. Si no visquéssim moments com els que vivim, suposadament adversos,no s’evolucionaria en aquest món. Per què creieu que vareu accedir a venir a aquest món en concret? La resposta és: per a poder evolucionar el vostre ser i arribar a viure des de la vostra veritable essència.

A vegades un es deixa portar per tot el que se li imposa o està estipulat. D’altres no es deixen emportar de res per tot lo imposat des del seu entorn. Dues actituds oposades dins d’aquesta societat on podeu viure. Per què els dos viuen les mateixes situacions?

El primer és per adonar-se, per exemple, que deixant-se emportar per tot lo imposat des del seu entorn no és el més adequat. El segon, per exemple, podria ser per a fer-li adonar que no és necessari ignorar tot lo relacionat amb la terrenalitat, i que ha d’obrir-se més per a apropar-se més a la gent i a respectar-la.

Són dos casos diferents vivint el mateix.

Tot té el seu sentit. Tot està basat en l’Amor perquè puguem arribar a sentir més en el nostre ser, i així, portar a terme allò que cadascú ha vingut a realitzar en aquest planeta d’una sola lluna.

A partir d’ara, doncs, no us desanimeu quan la vida us ofereixi situacions no volgudes. Apreneu d’elles, i després, us sentireu molt millor i la vostra vida canviarà.

He pogut constatar aquestes paraules al llarg de la meva experiència en relació a la meva activitat com a terapeuta i docent en el camp de l’autoconeixement i la consciència. Aquells que han posat de la seva part i lo han aplicat en el seu dia a dia, les seves vides han canviat completament, sentint-se molt millor, més segurs i en pau en sí mateixos.

Tot té el seu sentit.

Tot està basat en l’Amor, perquè l’Amor és la nostra veritable Essència. És donar els passos adequats per a viure segons aquell qui en veritat un és: Amor.

 

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.