dijous, 17 de desembre del 2020

Moments ja anunciats

 


Aquest any s’està vivint uns moments que han fet reaccionar a ànimes per a entendre el seu procés i el començar a adonar-se del que es troba dins d’elles. Han estat, i continuen sent, instants del seu procés que han fet canviar la seva actitud, bé la seva visió de la vida, o fins i tot, el seu fer quotidià, avant posant l’acceptació, entenent-la com alguna cosa que fa enlairar a cadascú en la seva evolució existencial i a tot el planeta.

Més enllà de la forma i la seva interpretació mental, es troba l’essència del per què el que està succeint. Ja no hi ha cabuda el preguntar-se  “per què a mi?”, sinó l’acceptació com a part del nostre avanç ascensional, espiritualment parlant.

Temps enrere, tenint com a referència el canvi de mil·lenni, ja se’ns va transmetre els grans canvis a realitzar per les ànimes encarnades en aquest planeta també en procés d’Ascensió. S’ha anat ivint situacions que han permès enlairar les energies d’aquest món terrenal per a poder creuar el llindar de noves dimensions.

En aquests moments es troba en un procés ascensional inimaginat temps passats. Encara que predomini les formes d’antany, el present actual es troba a anys llum, com es denominaria col·loquialment, del que va arribar a ser en el passat abraçat a unes energies masculines i de baixa vibració.

Res del viscut enguany potencia el que va ser, sinó que permet alliberar les limitacions internes de cadascú per a començar a mostrar-se aquell qui en veritat és. Els processos s’han accelerat per a actualitzar-se amb l’establert anys enrere.

Tot està anant bé. Les interpretacions que poden arribar a adonar-se a través dels mitjans audiovisuals o socials de cada societat, es troben en la ment de cadascú, i no en el sentit superior del que està representant.

Més enllà de la forma es troba l’essència del viscut.

Tot està anant bé.

Quan algú veu que el seu entorn, que la seva vida no està anant com un voldria que fos, el primer impuls és plantejar una anomalia social, humana o planetària que pot arribar a na desgracia, caos o revés a la vida d’un i la de tots els altres com està sent en aquests moments actuals de la vostra vida.

No hi ha situacions viscudes que comportin un voler el mal per a les ànimes encarnades i el planeta. Només són interpretacions de les ments, potenciant la limitació i la inferioritat del ser que la viu.

En aquests moments esteu enlairant el planeta tots aquells que sentiu el vostre cor i la relació de la vostra vida amb el succeït. És una oportunitat per a alliberar qui no sou i donar pas a qui en veritat sí sou. La vostra ànima, la vostra essència està trucant a la vostra porta, i molts de vosaltres ja l’heu oberta i l’heu convidada a entrar en el vostre procés per a poder-vos mostrar segons qui sou i portar a terme allò que vareu acordar moments abans de la vostra darrera encarnació i poder néixer en aquest món, que és com una escola espiritual des de la terrenalitat.

Estimades ànimes, tot està anant bé. Amb el temps ja us vàrem anunciar aquests canvis a les vostres vides i la del planeta que habiteu. Ara, havent arribat a moments clau per a obrir una porta per un món millors i més igualitari, on tots us apropeu els uns als altres i sentiu la Unicitat en el vostre interior per així poder donar una mà a tot aquell que ho necessiti i s’actuï pel major bé de tots, deixant a un cantó els interessos personals actuals del vostre món, ara. Havent donat el consentiment per a poder seguir el procés d’Ascensió segons la Gran Voluntat Superior, molts us sentiu contradictoris perquè, arrelats a lo terrenal, no hi ha una sortida raonable pel que esteu vivint, no veient clar molts de vosaltres, la finalització d’aquests moments viscuts.

Tot està anant bé. No permeteu que la vostra ment s’aposenti davant el viscut. Ella no te la capacitat de poder veure amb claredat el sentit i el resultat de tot l’experimentat actualment.

Aviat finalitzareu un any on s’han enlairat les energies del vostre planeta. Això representa uns grans canvis a l’interior de cadascú. Molts de vosaltres ja esteu preparats per a enlairar les vostres vibracions a nivell i dimensions més enlairades de les que us trobeu ara.

Tot té un sentit.

Aquest any vostre és com una porta oberta per a poder-la creuar i començar a trobar el sentit de cadascú i de la vostra veritable essència per a manifestar la vostra ànima tal com és. Més enllà del que podeu arribar a pensar, hi ha un sentiment, una veu interior que us permetrà veure amb claredat el motiu del viscut i el començar a sentir la vostra veritable essència, aquell qui en veritat sou.

Obriu el vostre cor. Escolteu el que sentiu, perquè la noa etpa que el vostre món està iniciant, ja no creurà, sinó que començarà a sentir i a obrir les portes de la vostra veritable realització segons vareu acordar abans de néixer en aquesta vida. 

Res és el que sembla

Tot està bé.  

Ànims, perquè el vostre ser es troba en els inicis d’una nova vida. La vida no us dóna l’esquena, sinó tot el contrari.

No esteu sols. Mai ho heu estat, i ara, molts de vosaltres comenceu a adonar-vos que així està sent. Cada vegada sou més els que accepteu el món espiritual, la vostra veritable família, de la qual tots procediu. Cada vegada ho anireu sentint més.

Les energies d’enguany estan envoltant-vos per a abraçar-vos i permetent alliberar tot allò que no us pertany com a innat. A l’igual que amb el canvi de mil·lenni, grans canvis es produiran d’aquí a mitjans del vostre segle actual. Hi haurà situacions que us faran prendre decisions per a finalitzar una manera de ser que no us corresponia per a mostrar-vos tal com sou. Alguns necessiteu varis mometns com aquests que esteu vivint. Els que heu reaccionat amb aquesta situació actual, en pocs mesos us sentireu més lliures d’aquest món que habiteu. No importarà el que succeeixi perquè en el vostre interior sentireu la pau, l’assossegament, l’acceptació i la serenitat per a poder avançar com si estiguéssiu en mig d’un cicló. En el centre del cicló hi ha tranquil·litat i pau, encara que el vostre entorn sigui mogut i amb grans tempestats. El veritable mestre és el que manté la pau i la serenitat quan el temporal és extrem. No importa el que visqueu, el que és realment essencial per a la vostra vida, és el que sentiu, i que aquest sentir sigui d’amor, pau, serenitat i equilibri.

Tot està anant bé.

Són moments àlgids per a l’evolució del vostre planeta i de cadascú de vosaltres.

L’Amor guia els vostres passos.

Tot té el seu sentit superior.

 

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.