dilluns, 28 de desembre del 2020

La Mà de l'Univers

 

Hola!

Avui us vull anunciar una sèrie de trobades a realitzar a partir del 2001, de gener a juliol inclòs. Les trobades a realitzar al llarg d’aquest període de “La Mà de l’Univers” tenen una duració, la majoria d’elles, de 2h. Hi ha alguna de dues sessions de 2h cada sessió i també es troba el curs de Viure des de l’Essència que te una durada de dues setmanes, tenint un webinar en directe cada setmana per a respondre els vostres comentaris, preguntes o dubtes. 

Degut a qüestions tècniques, el video de la presentació el podreu trobar i veure a la meva pàgina de facebook, degut que en aquest mitjà no s'ha pogut instal·lar

Tots aquells que sentiu l’assistir a alguna de les trobades, haureu d’enviar un mail a emaeljordimm@gmail.com on se us passarà la informació respectiva per a poder-vos inscriure i assistir al taller que sentiu dins vostre, o curs interessat.

L’aportació de cadascú se us dirà al demanar informació sobre una trobada en concret, així com l’horari de realització.

Totes les trobades en directe es realitzaran en divendres a les 18h (hora d’Espanya), excepte en el curs de Viure des de l’Essència, que els webinars es faran el dissabte per la tarda a la mateixa hora: 18h.

Us convido a assistir i agafar aquesta   que l’univers ens ofereix, per a poder confirmar i obrir noves portes a la realització del Sentit de la nostra presència en aquest món.

A reveure.