dijous, 9 de juliol del 2020

El dia tan esperat per l'ànima






Despertà el dia i la terra humida i fresca per la rosada aparegué al llarg del nou despertar anava anunciant el volar de les papallones en aquest mirall de l’univers on ens trobem.
Les ànimes veien des del seu cor un  nou dia dins d’una nova vida on els somnis s’han fet realitat. La forma ha donat un pas per a deixar lloc a l’essència de tots els habitants d’aquest espai de matèria denominat planeta.
Després de molt de temps, les tensions han estat alliberades de l’interior de cadascú per a sentir la puresa de l’amor i la. Aquest aixecar-se en el nou dia podem sentir una gran pau més enllà de les nostres finestres obertes. Hi ha un silenci amb una melodia d’ocells diversos que aletegen  i volen lliurement per tot l’espai que els envolta.
Els sers encarnats també han arribat a alliberar la seva llibertat sentint-la en els seus interiors, vivint moments inesperats temps enrere.
Tot està tranquil, serè i amb una gran energia d’alta vibració que uneix tot lo habitat en aquell lloc. La Unicitat és il·limitada, immensa, abraçant a tot ser que habita aquest món.
Aquest és un despertar esperat durant molt de temps, per no dir anys o decennis. Els sers conscients prevenien, i d’alguna manera ja anunciaven aquests moments. Molts ja no es troben entre nosaltres. Transcendiren en períodes on els confinaments, l’acceptació i la predisposició de canvis varen ser les benediccions que es presentaren per a donar el pas donat en el vostre estimat món.
Hi ha un silenci absolut i una infinita pau, tant a l’interior de cadascú, en les seves llars, i fins i tot, incloent a la natura. Es respira diferent, i la sorpresa d’haver arribat fins aquí fa que,, cadascú en el seu moment, es dirigeixi vers la porta de la seva llar, l’obri, i surti a l’aire lliure respirant el ple benestar en tots els seus sentits i sensacions.
Se senten sorpresos pel moment arribat. Després de molt de temps de viure el viscut, hom sent la llibertat, la pau i l’amor dins de sí mateix, percebent tot allò que veu, escolta i sent.

-          Sembla un somni, alguna cosa irreal, tot i així ho sento en el meu interior. Quan arribarà aquest moment? Quan arribarem a aquest despertar on la vida es presentarà tal com és sense interpretacions  ni visions interessades?
-          Respira aquest despertar en tu cada dia del teu present. Els ocells volaran i cantaran per a tu. Sentiràs tot el sentit voluntàriament en cada exercici que realitzis per a arribar a aquest dia. Serà un dia assolellat amb algun núvol a la llunyania per a decorar i embellir la teva visió i connexió amb la teva veritable essència: aquell qui sou. (Pausa). Tots sou la mateixa essència, i aquesta us aproparà els uns als altres per a crear conjuntament una nova vida en aquesta Terra ascendida en la qual us trobeu i ja ara esteu. Desperteu cada dia amb el sentiment de l’Amor en vosaltres. Desperteu amb la immensitat de la pau abraçant el vostre interior i exterior. Observeu des del vostre cor per a veure la Divinitat manifestada en aquest món on viviu. Així anireu creant un despertar on tindrà sentit per a la vostra ànima evolucionada pel viscut cada moment fins ara. Llavors, deixareu l’espai necessari a la vostra vida per a posar l’atenció i centrar-se en allò que té sentit en la vostra existència actual: aquell qui sou i la veu de la Divinitat en vosaltres. Us anireu reconeixent encara que en aquesta vida present no us hàgiu trobat fins ara, però us reconeixereu perquè reconeixereu l’amor irradiat per l’altre en aquest món que ens trobem.
-          Estàs parlant com si ja ens trobéssim en aquest despertar ple d’absoluta pau i amor evaporant-se de la terra per a arribar a tots els altres sers que l’habitem. És cert que hem viscut moments àlgids per a poder donar un  nou pas en l’ascensió del ser, però es percep del tot, encara, en el nostre món. Quan arribarà aquests moments?
-          Cada instant és una oportunitat perquè així sigui. Quan algú així ho sent, obrirà les portes del nou món en ell. Quan tots comencin a sentir aquest despertar en si, el que succeeix en el seu entorn, ja ho alliberarà d’ell i deixa de posar-li l’atenció que se li ha posat al llarg del vostre procés. Un ja no s’identifica amb el que predomina en el nostre exterior. Al no centrar-se en això, no ho intensifica al no posar l’energia que ho activa, fet que provoca l’alliberació, també, de les creences. Un viu només el present sent ell. Els que l’envolten s’adonaran de la seva presència i serà un mirall on mirar-se per a poder sentir la plenitud de la seva essència, d’aquell qui és. Quan més aneu sentint el vostre interior, més anireu deixant de cantó tot el que no es basa en l’amor. Llavors, tot el que no vibra amorosament, va perdent el seu poder, fins desaparèixer del vostre entorn. Vosaltres haureu estat la font de la nova energia al sentir tot el que sentiu en els exercicis voluntaris comentats  anteriorment. Arribarà el dia que ja ho sentireu com innat, independentment del que succeeixi al vostre entorn. El vostre planeta s’anirà convertint en un lloc de l’univers en la matèria. (Pausa). Benvingut al nou despertar!
-          El nou món haurà estat creat per cadascú de nosaltres.
-          Així és.
-          Llavors, no depenem de ningú, sinó de nosaltres mateixos per a ascendir aquest planeta i la humanitat a la que pertanyem. (Pausa). Vols dir que tot lo altre que ha creat malestar al nostre món deixarà d’existir?
-          És probable que alguna cosa quedi, però no tindran lloc ja en aquest planeta. En el seu moment ho deixaran i ja no tornaran aquí novament, sinó que un nou planeta ja els estarà esperant pe a continuar amb el seu procés evolutiu. Tot i així,....ja no podran amb la justícia espiritual, la bondat, la serenitat, la pau i l’amor. La veritat serà manifestada en tot moment, i tot allò que es derivi vers un interès personal, es delatarà en el moment i no podrà continuar amb la seva intenció. Molts s’adaptaran als nous temps, però d’altres, deixaran aquest món físic per a continuar en un altre lloc, també físic, amb unes energies més properes a la seva densitat perquè puguin continuar amb el seu procés d’ascensió.
-          Ara entenc per què sentia en el seu moment que no havia de votar més en unes eleccions polítiques; no havia de continuar treballant exclusivament per a guanyar diners, i sobre tot, el fet de seguir la veu del meu interior per a portar a terme allò que sentia i em creava benestar. Ara entenc moltes sensacions tingudes en els confinaments viscuts i tot el viscut a la meva vida que em portava a anar al meu interior. Ara ho entenc!
-          Un nou despertar t’està esperant. Alguns ja ho esteu vivint. No importa el que visqueu, sinó el que sentiu. Sentiu!, i deixeu-vos portar per tot allò que emani del vostre cor. No depengueu del vostre entorn i el que en ell succeeixi. Sou sers lliures i la vostra llibertat us està portant a pressa de consciència que aplacarà les suposades vivències no volgudes a partir d’ara. Accepteu el que la vostra vida us ofereixi des de la sensació de pau, amor i plenitud interior. La vostra essència està trucant a la vostra porta. Obriu-la i deixeu que es manifesti plenament a traves vostre! La Unicitat està sorgint de l’essència de cadascú per a crear un sol ser, units pels vostres cors.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres, estimats germans.