dijous, 25 de juny del 2020

Viure des de l'Essència



 




































Hola! Continuem el nostre procés d’expansió.
A partir del proper mes de juliol, degut a la lliure mobilitat per a poder-nos desplaçar fora de la nostra província, reinicio el procés per a poder arribar a tots vosaltres presencialment amb totes les activitats que  he vingut realitzant fins ara. 
A continuació us anuncio la nova trobada, en aquest any 2020. Ens trobem en temps de donar un nou pas en el nostre procés evolutiu, i aquest es basa en viure des de la nostra veritable essència. Per això, us vull presentar aquest nou encontre de mitja jornada, inicialment, disposat a ser transmès i compartit. La meva intenció  era haver-la presentat a principis del mes de març, però degut a la situació viscuda, l’he hagut de posposar fins els moments actuals on ja torna a ser possible els desplaçaments per la majoria del nostre país.
Tots aquells que vulgueu que es realitzi a la vostra població, centre o associació, només haureu d’escriure un e-mail a: emaeljordimm@gmail.com . Miraré la manera de poder venir amb tots vosaltres i compartir el contingut d’aquest nou projecte basat en l’evolució de cadascú, com a ser de Llum que som, per a poder viure segons la nostra essència i amb les noves energies existents en el nostre planeta.
Encantat estaré de poder estar amb tots vosaltres.

Des del meu cor, una abraçada.