dijous, 4 de juny del 2020

La teva pròpia Font





 El que mireu, és part de vosaltres.
Allò que pots sentir no fent-te sentir bé, la font no és l’altre, sinó tu mateix, atraient del teu entorn allò que et permeti veure clar la teva situació i manera de ser.
El procés que estàs seguint, no el fas sol. Diferents sers celestials són al teu costat, ajudant-te, obrint les portes de l’atracció perquè puguis obtenir tot allò que et permeti donar una nova ocasió per a arribar a ser tu mateix.
No són els altres, sinó tu.
El mateix succeeix en el teu món. Tot allò que es viu és fruit de com són tots aquells que es troben immersos dins de la situació.
La llei de l’atracció actua constantment en el procés individual de cadascú. És un mateix qui crea el viscut, rebent tot el que rep. La qualitat d’aquestes situacions depenen del grau de connexió que tingui un amb si mateix, actuant segons el grau de connexió amb la seva essència.
No són els altres, els responsables del que vius, sinó el teu procés acordat per a la teva ànima.
Més enllà del teu present es troba la intemporalitat, a la qual pertanys. La creació del teu present depèn exclusivament de tu. La teva actitud i la teva visió de vida poden transmutar tota situació en una altra que et permeti sentir el benestar dins teu. Sentint-lo, faràs que tot el que puguis atraure a partir de llavors, et permeti ascendir en el teu procés evolutiu i fer que el teu món vagi canviant també.
Viure fora del temps (passat i futur), farà que apreciïs cada instant com l’únic existent a la teva vida. Més enllà del teu present es troba la limitació de la preocupació, les pors i els dubtes.
El present enlairarà el teu ser i farà que els altres siguin part de tu conscientment. Una vegada així és, només pots esperar el millor i l’agraïment per saber de tu i el paper de tots aquells que t’envolten i de les situacions viscudes, perquè cada una d’elles comporta un adonar-se d’algun aspecte per a arribar a ser un mateix en el teu  dia a dia.
Un enfadament no té a veure amb l’altre, sinó amb tu.
Un mal humor no és degut a alguna cosa que has viscut, sinó en no ser tu mateix.
El veure que les coses no et surten com a tu t’agrairia, no és una qüestió dels altres i del lloc on vius, sinó de la manca d’honestat amb tu mateix a algun nivell.
No hi ha res perquè sí. Tot el que es viu que no ens fa sentir bé, és una porta oberta a endinsar-nos en nosaltres mateixos i adonar-nos de quina manera no estem sent nosaltres.
Quan arriba el moment que ens adonem que tot té el seu sentit per a nosaltres, llavors, la visió de la vida canvia, adonant-nos de la benedicció de viure tot el que estem vivint, tant individual, com col·lectivament.
Al veure la vida com una aliada nostra, llavors, podem arribar a entendre el per què de tot i la responsabilitat que hem tingut al viure aquella situació o amb aquella persona els moments que hem viscut.
Tu ets l’únic responsable de tot el que et passa. No hi ha culpables ni ningú que ens vulgui fer mal.
Sigues tu i només el millor pots esperar en el teu procés. La llei de l’atracció està activada en tot moment perquè t’adonis del que t’has d’adonar i poder mostrar-te aquell qui en veritat ets. Tots estan esperant poder veure realment qui ets. Necessiten de tu i de la teva veritable essència.
Només ens envoltem dels recursos pel nostre procés evolutiu.
Sent hom mateix, podem entendre la vida i sentir l’amor, la pau i la felicitat a cada instant del nostre procés.
La vida no són els altres, sinó tu mateix. Ets tu qui crea la teva vida i la dels altres, per tant, sigues tu i sent la teva essència per a ajudar als altres i al teu planeta.
Enlairant les teves vibracions, enlairem el planeta Terra i a tota la humanitat.
Llavors, només podem esperar l’apropament i la unió entre tots.
Més enllà del que sentim i no volem, estem nosaltres per a poder-nos ajudar.

Tu ets la Font de la teva vida repercutint en la dels altres i al planeta.