dijous, 19 de març del 2020

Des de la Llar de la Llum



Estimades ànimes, accepteu els moments que viviu. No són el que semblen.
El vostre procés necessita aquests instants on dóna lloc a una reclusió a l’interior de cadascú. Necessitàveu aquest temps del que ara disposeu.
La vostra situació us obrirà les portes d’una nova vida segons l’establert en el Gran Pla Diví Superior. Heu donat el consentiment per a poder viure aquests moments.
Avanceu amb la plena acceptació del que viviu. Res és el que pot arribar a semblar. Més enllà dels vostres canvis de ritme i estil de vida, us porta a alliberar-vos de tot allò que no us pertany. Amb el que esteu vivint us anireu apropant cada vegada més i el vostre món començarà a deixar de ser el que era per a poder viure segons el vostre cor. Els murs s’aniran esfondrant per a donar pas a una nova etapa pel vostre món. Accepteu els moments que us trobeu. Ells enlairaran la vostra ànima.
Per a tots els que ja hagueu despertat la vostra consciència anireu percebent missatges des de la nostra Llar per a anar-los transmetent en el vostre vetllat i estimat món.
Avanceu deixant enrere part de l’adquirit aliè a la vostra essència. No hi ha major goig que sentir la llibertat i la pau en un mateix, sigui quina sigui la situació.
Els murs seran abatuts per la vostra voluntat, i aspectes dirigits per la vanitat, els interessos personals i la sobèrbia, aniran diluint-se al llarg del vostre procés actual. Ja ara, en el vostre país, s’ha començat a donar lloc acords no realitzats fins ara.
Sigueu pacients i no temeu. Confieu perquè la Llar està amb tots vosaltres. No temeu. La situació que viviu us alliberarà d’aspectes no innats, permetent l’apropament entre tots els membres de la vostra humanitat. Hi haurà aspectes que deixaran de ser com fins ara ha estat. El vostre món permetrà la unió entre tots els seus habitants.
Una nova vida us espera. Viviu temps de grans canvis, sent aquests la clau per a poder creuar el llindar de qui es cadascú per a enlairar el vostre món. Confieu els uns amb els altres perquè res és el que sembla.
Estimades ànimes, nosaltres estem amb totes vosaltres en tot moment. Mai heu estat soles. Decidireu voluntàriament venir a aquest món físic on esteu ,per a arribar entre d’altres aspectes a aquest punt que ara us trobeu. Nosaltres estem amb vosaltres. No esteu soles estimades ànimes.
Hi haurà canvis importants finalitzant un cicle on la intenció deixarà de ser-ho, i on la realització serà un fet. Serà en vosaltres on notareu més aquests canvis. El vostre exterior, el que pugueu veure al vostre entorn, només serà un reflex del que podeu arribar a sentir cadascú de vosaltres.
S’apropen grans canvis a les vostres vides voluntàries i en aquest món on ara us trobeu.
Escolteu el vostre interior. Aneu a ell, que és on ens trobareu.
No temeu i deixeu que la Voluntat Superior sigui realitzada a la Terra.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.