dijous, 31 d’octubre del 2019

Un nou despertar

  

 Cada vegada més us esteu apropant a l’enteniment de la vostra veritable ment i a tot l’innat que pertany a la vostra essència.
Hi haurà un nou despertar en el vostre món, diferent al que va ser a finals del vostre segle passat. Aquest despertar us farà adonar-vos, no només qui sou en veritat , sinó també comportarà un sentir acompanyat del coneixement adquirit.
En el seu moment va ser un coneixement, i d’aquí, a expressar-lo per a
poder-lo integrar en vosaltres.
El nou despertar serà d’una major vibració a la que molts de vosaltres iniciareu.
Al sentir l’après, us enlairarà en el vostre procés, enlairant a un nivell superior la vibració del vostre planeta.
S’apropen temps de prendre decisions essencials pel vosre ser. El vostre món us està facilitant el procés. Les diferències que en ell habiten, faran reaccionar a la vostra humanitat, havent de sentir el vostre interior per a alliberar les diferències, els interesos personals i la salut, no tan sols vostra sinó també pel vostre planeta.
Tot està seguint el seu curs dins del sentit de la vostra existència.
Hi haurà un despertar més enlairat que us anirà unint, apropant els uns als altres i col·laborar en la realització del vostre món, així com la igualtat, l’acceptació i la desigualtat que en aquests moments estan existint.
El vostre món està canviant per moments. Esteu deixant enrere lo terrenal, per a donar pas, a mesura que aneu passant el vostre temps, la vostra essència..
La vostra ment començarà a fer-se servir d’altres maneres a les que s’ha anat aplicant fins el vostre present.
Un nou món està trucant a la vostra porta. Aquells que estan encarnant en el vostre món portaran l’essència del sentit de la vostra existència en aquesta dimensió física on us trobeu. Escolteu-los. Observeu-los i sentiu en el vostres interiors el que ells senten en el seu dia a dia. Aquest aprenentatge us portarà a substituir lo terrenal per la vostra essència divina on cadascú de vosaltres és Un amb l’altre. Manifestant-la no hi ha diferències innates entre cadascú de vosaltres.
El vostre món sembla trontollar pels esdeveniments que esteu vivint. En diferents parts d’ell, semblaque es resisteixi l’alliberar els costums ancestrals pels nous temps, en els quals ja us trobeu.
Sentiu l’essència d’aquells nou nats en vosaltres. Aquesta serà la guia pel vostre procés a partir d’ara. Mentre ignoreu a les llums que l’univers us envia a través de l’enarnació, el passat anirà manifestant-se amb més rellevància, havent ja creat la situació actual del vostre planeta.
No esteu sols. Vosaltres sou el recolzament per l’altre i la font dels grans canvis que s’apropen en el vostre estimat món. 
Cada actitud de diferència en l’altre, esteu regant les llavors del dolor.
Quan culpabilitzeu a algú per sentir-vos com us sentiu en aquell moment, esteu regant les llavors de les pors.
Tot procedeix de vosaltres. No hi ha diferències en relació als altres sobre lo innat que cadascú conté en el seu interior. L’essència és lla mateixa per a cada ànima del vostre món.
Accepteu el viscut i no oblideu del seu aprenentatge. Sentiu els resultats d’aquest aprenentatge i sabreu la veritat de la vostra experiència viscuda. Vosaltres sou la font d’alimentació del vostre món i la humanitat a la qual pertanyeu.
Els moments que us trobeu us estan portant a un nou canvi en la vostra dimensió. Més enllà de la vostra presència física, es troba l’essència universal que abraça a cada recó dels universos. Sentint-la us portarà al més alt de la vostra ascensió.
No esteu sols.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.