dijous, 24 d’octubre del 2019

La Puresa de l'existència


Ha estat una benedicció per a les nostres ànimes el poder fer presència física en aquest món en el qual ens trobem.
Naixem sense creences ni opinions. Senzillament sentim en el nostre interior allò que sintonitzava amb la nostra veritable essència, la qual, procedeix alhora de la font universal de tota existència.
Som part d’aquesta font, al qual permet transmutar tot lo dens en alta vibració en la gran Llum còsmica. Aquest fet permet que la vida continuï allà on ens trobem i el nostre procés pugui portar-se a terme amb tot el seu resplendor.
Posseïm un gran potencial espiritual, diví, que ens enlaira i ens obre les portes de la transmutació i Ascensió. Tot es roba en el nostre interior.
Avui vull dir-vos unes paraules sobre la Puresa del nostre ser. 
Si haguéssim de definir la puresa, us diria que és lal manifestació de la vostra essència segons la vostra ànima dins de l’Ordre Diví. L’Amor ens fa brillar i actuar segons la nostra veritable essència.
Per a poder actuar des de la puresa es necessita manifestar-se un mateix, i aquí, en aquest punt, és on ens trobem perquè cadascú comenci a connectar amb ell mateix, pel seu autoconeixement i el seu despertar o augment de la consciència.
Quan comencen a intervenir les creences, les opinions o “el que em sembla”, vol dir que ens hem anat ers el món que ens envolta i ens hem començat a fer nostres totes les pautes convencionals, tradicions, reglaments visions de vida que ens han anat inculcant des del nostre primer dia en aquest món físic. Ens vàrem fer nostres tots els patrons terrenals, començant a deixar de cantó tot allò que portem en el nostre interior per a poder realitzar el nostre procés existencial segons l’Ordre Diví. Quan es deixa de cantó tot el nostre potencial diví, llavors és quan comença a parèixer tota la simptomatologia que es deriva de l’acceptació del físic, prevalent per sobre de la nostra veritable essència . Quan la nostra essència és arraconada i oblidada en el més profund del nostre interior llavors, és quan la puresa comença a ser una utopia i una paraula escloent del nostre vocable i l’aconsecució de la felicitat segons els patrons externs. 
Què és la Puresa?: La manifestació d’un mateix segons l’essència divina que tots soms. Quan aquell qui som no es manifesta degut al que hem comentat, llavors és quan comencen a aparèixer les pors, els dubtes, els interessos personals les creences més arrelades en aquests interessos segons cadascú.
Més enllà del que es pot estar vivint en el nostre dia a dia, et trobes tu. L’univers ens està recolzant perquè tot pugui ser segons la Gran Voluntat Divina perquè aquest planeta d’una sola lluna en el qual ens trobem. Des de mitjans de la primera dècada d’aquest segle, les energies ja no són les mateixes i aquesta energia que fins llavors no ens permetia anar més enllà d’un sostre energètic que ens impedia arribar i a manifestar-nos nosaltres mateixos tal com som, s’ha enlairat traient-nos aquest sostre limitador per a poder ascendir cadascú, fins allà on un vulgui. Llavors va comença el despertar espiritual en aquest món on vivim. S’inicià tot un procés que ens permetria arribar a lo més alt de la nostra essència, la manifestació de l’Amor en el seu més alt grau i puresa. Alguns, i cada vegada més han donat ja passos per a poder expressar el sentit pel qual tornaren a encarnar-se en aquesta vida actual. Tu ets un d’ell, d’aquí que estiguis llegint en aquests moments, les paraules escrites qeu es troben davant teu. Ets part del sentit de la vida en aquesta dimensió física.
Al ser un mateix, representa obrir la porta de la Llum, la honestedat, la Integritat i la visió de la vida segons l’essència que cadascú  porta en el seu interior. Tots portem la mateixa essència. El potencial de la nostra energia és el mateix, només que uns han preferit endinsar-se en el seu entorn, i d’altres en el seu interior. Aquesta és la gran diferència per a poder expressar i viure des de lo que es coneix com el Cor. Només existeix l’Amor i aquest Amor, l’essència de la nostra ànima és el que ens portarà a viure en la Puresa.
La Puresa és lliure, sense aferraments, ni creences, ni pors ni dubtes. La Puresa és viure segons et guia el teu cor, sent aquest, la veu del teu Jo Diví, de la Divinitat que hi ha en tu.
Sentint-la en tu et portarà deixar-te anar segons el que sents, degut que seràs guiat, protegit i estimat per totes les altres existències de vida que habiten en la Llum. Tu, com a ser encarnat, potser t’ensenyaren a viure segons l’establert, i la llum va comença a allunyar-se de tu. No és que ella s’allunyés literalment de tu, sinó que tu, cadascú que així  va fer, va iniciar a negar el que era, per a emmotllar-se  a tot allò que procedia del seu món extern. Al final, la identificació i integració en ell, et portà a moments que vas viure, no volguts, i potser, amb gran dolor, ja no físic sinó sobre tot, emocional.
La Puresa és poder viure segons el que sents, no segons els patrons externs.
El nostre planet està patint per la manca de puresa dels seus habitants encarnats.
La puresa ens fa apropar els uns amb els altres perquè les nostres relacions es basen des del cor, no des de la ment.
La puresa consisteix en el respecte vers tots aquells que puguin arribar a viure i a pensar segons els patrons racionals.
La puresa no és racional. Es espiritual.
Viure des del cor, fer tot allò que un sent en el seu interior, portant-lo a terme, fa que expressi al veritable ser que es, sense comparacions, judicis, crítiques, ni res d’estar basat o comparat amb alguna cosa aliena a un mateix.
La puresa et permet fluir per la vida perquè aquell que es mostra tal com és, lliurement sap que tots els seus actes i passos realitzats vers alguna intensió sentida en el seu interior serà portada a terme i representarà un aprenentatge per a continuar amb el seu procés evolutiu.
La vida no consisteix en fer segons els altres i l’entorn que un es troba. Sent un mateix ajudarà al tots els altres que el puguin arribar a envoltar o trobar-se en el seu entorn més proper.
La Puresa és l’absència de ll’egoisme, de creences i det pensament influenciat per lo racional. Els nens d’ara són un exemple del que representa la puresa. L’adult hauria de respectar i escoltar les seves paraules quan aquests parlen i expressen el seu interior.
En la puresa, sents la plenitud del teu ser, de la pau i la serenitat que representa existir en un entorn d’una vibració més baixa a la manifestada per la teva essència. Sents l’Amor en tu, deixant de posar l’atenció en tot allò que es basa en lo terrenal, en aquest món extern que ens envolta. Quan tots es centrin en el seu interior, i actuïn des del seu interior, tot fluirà, i aquest estimat món en el que ens trobem començarà a recuperar-se i la humanitat s’enlairarà agafant-se de las mans dels altres sense importar les seves particularitats físiques com el color de la pell, la llengua que parlin o el seu vestir. Tots ens enlairarem per a manifestar en aquest món l’essència divina procedent de l’univers a través nostre. Llavors, el planeta s’enlairarà i el sentit pel qual ara tots estem aquí s’haurà complert.
Mostrar-te segons la teva essència et farà lliure i et permetrà sentir la felicitat i l’Amor en tu. Els interessos desapareixeran i les malalties deixaran de manifestar-se degut al viure segons nosaltres som i no com ens han fet. 
.
Que l’Amor i la Pau siguin en tu.