dijous, 13 de juliol del 2017

Gràcies!






Vull donar-vos les gràcies a tots aquells que al llarg d’aquesta temporada han compartit amb mi el que sentien en els seus cors a través de les xarxes socials i el correu electrònic.
Gràcies a tots pels vostres comentaris i bons auguris vers el meu ser en el meu camí cap a la realització de la meva tasca. A tots, Gràcies.
He rebut, també, consultes relacionades amb el vostre procés. He intentat respondre a cada una d’elles. Si en algun moment algú no ha rebut unes paraules de la meva part agrairia una comprensió per part vostre.
El meu Amor està amb cadascú de vosaltres.

Ens trobem en un any important per a les nostres vides, la creació de la nova etapa que cadascú sent que ha de seguir. Ara és el moment per a definir la nostra direcció i el nostre quefer.
Aquest inici d’estiu, està sent molt mogut interiorment. No us inquieteu perquè el que sentiu en el vostre interior és el senyal del canvi a les vostres vides. Ha arribat l’hora de definir quina vida volem viure.
Cada vegada sou més conscients del què voleu i no voleu, del què desitgeu a la vostra vida i del que voleu que s’alliberi. Ara és el moment per a donar el gran canvi en el nostre procés.
Gràcies per la vostra presència, tant en els meu blogs, com en facebook per les paraules emeses des del vostre cor. A tots gràcies. Com sempre, encara que no us hagi respost personalment, puc dir-vos que tot el comentat ha estat llegit pel meu ser i agraeixo els vostres comentaris segons cada moment.
També agraeixo a tots aquells que han assistit en alguna de les trobades que he anat fent, perquè han fet possible que allò que dóna sentit a la meva vida, hagi pogut portar-se a terme.
Per la meva part, en aquest temps, continuaré obert a tots vosaltres i a les vostres propostes o sol·licituds de sessions individuals. Aquestes continuaran realitzant-se aquí a Cardedeu, en el Centre LA FONT. Per a aquells que vulgueu sol·licitar una sessió amb mi, us recordo el telèfon per a concertar hora i dia: T.: 938455556, o bé podeu enviar un e-mail a emaeljordimm@gmail.com
A tots, novament gràcies.

Que la Llar pugui manifestar-se en cadascun de vosaltres i que la Divinitat que cadascú és pugui expressar-se a través vostre d’una manera plena i lliure. La majestuositat del vostre ser està trucant a la vostra porta perquè l’accepteu en la vostra quotidianitat i pugueu arribar a mostrar aquell qui en veritat sou.
Aquest any ha hagut alguna novetat en relació a d’altres temps, a nivell de trobades, com el Seminari TORNADA A LA LLAR, així com el taller d’APRENENT DEL PROCÉS o la trobada sobre L’ALQUIMISTA. Ara ja hem entrat en el nostre estiu i les ànimes estan com inquietes per a arribar a poder-se manifestar. Ara ens trobem en temps de tota realització. Preneu-vos el vostre temps. Definim cóm volem vibrar per a atraure a la nostra vida tot allò que sintonitzi amb la nostra definició. 
Al llarg d’aquesta temporada hem realitzat trobades per a connectar amb nosaltres i poder-nos adonar de la direcció a seguir a la nostra vida, sabent cóm, així com aplicar l’energia que tots som, una energia divina coneguda per a molts, com l’energia crística que en cadascú hi ha i és.

Una nova temporada ha finalitzat, però el procés continua, no descartant per l’inici de la següent nous canvis i opcions de cara al nostre recordar i manifestació per a poder viure amb l’Energia d’aquests temps, utilitzant-la en el nostre dia a dia, i no només viure en ella sense fer-la servir. Aprendre a integrar-la ens alliberarà de qui vàrem ser per a donar pas a qui som. SENTIR la nostra essència i poder-la manifestar és una de les majors celebracions que l’Univers, la LLAR de la qual tots procedim, pot arribar a tenir i sentir l’alegria de tota existència i de la nostra presència en aquest pla terrenal anomenat Terra.

Que passeu un bon estiu desitjant que pugueu sentir l’Amor en cadascú de vosaltres i poder gaudir del nostre sol i les vacances que cadascú pugui realitzar.

A tots, gràcies i que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.

Fins aviat!